Menu

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου: Το πολύ γλυκό βλάπτει!

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου: Το πολύ γλυκό βλάπτει!
jumbo-banner

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό, ένα από τα ζώδια στα οποία λειτουργεί καλά, καθώς βρίσκεται σε κυριαρχία και μπορεί να εκφράσει τα αιτήματά της καλύτερα.

Από τις 23 του μήνα όμως θα περάσει στον Σκορπιό, ζώδιο στο οποίο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αδυναμία και λειτουργεί με τρόπο βασανιστικό και μυστικό.

Αυτόν τον μήνα θα δοθούν ευκαιρίες, κυρίως σε Λέοντες, Ζυγούς και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, να θέσουν μια σωστή βάση στα αισθηματικά τους και να ξεκαθαρίσουν θέματα που δυσκολεύουν την σχέση. Αυτό μπορεί να μην γίνει με τον πιο ρομαντικό τρόπο, αλλά χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο και πιο ξεκάθαρο μέλλον. Θα χρειαστεί να αποφύγουμε να κρατήσουμε μυστικά και να κρύψουμε πράγματα από τον σύντροφο και να είμαστε ευθείς και ξεκάθαροι, χωρίς φόβο και χωρίς προσπάθεια πλάγιου ελέγχου γιατί αυτό δε θα βγει σε καλό. Γενικότερα η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ζυγό μπορεί να είναι θετική, μην ξεχνάμε όμως ότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας αλλά και της δικαιοσύνης.

Από την στιγμή που η Αφροδίτη θα βρεθεί στον Σκορπιό και μέχρι να τελειώσει ο Σεπτέμβρης, δε θα κάνει κάποια βασική όψη με πλανήτη και θα προετοιμάζεται για το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στις αρχές του Οκτώβρη. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη περνάει σε ένα δύσκολο ζώδιο γι’ αυτήν και ταυτόχρονα είναι αρχικά χωρίς όψεις, άρα δεν έχει ‘‘βοήθεια’’ από κάποιον άλλον πλανήτη, κάνει τις αισθηματικές υποθέσεις από τις 23 και μετά να λειτουργούν δύσκολα, να έχουμε εντάσεις που υποβόσκουν και οι σύντροφοι να κλείνονται και να προσπαθούν να ελέγξουν ο ένας τον άλλον. Παράλληλα όμως, αυξάνεται η λίμπιντο και εντείνεται η ανάγκη για σεξουαλική δραστηριότητα, είτε για καλό είτε για κακό. Από τις 23 του μήνα και μετά θα χρειαστεί να δείξουν προσοχή στα αισθηματικά τους περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Οι κύριες όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη μέσα στον μήνα

Στις 7 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο
Στις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα
Στις 18 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντι από τον ανάδρομο Ουρανό
Στις 19 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Άρη

Τα αισθηματικά των ζωδίων για τον μήνα


ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη από τον Ζυγό βρίσκεται απέναντί σου, ακριβώς στον τομέα που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Αυτό δηλώνει μια περίοδο που όσο κρατά αυτή η διέλευση η σχέση και τα τερτίπια της θα σε απασχολήσουν αρκετά. Παρότι στο ζώδιο της ισορροπίας και της αρμονίας, η συγκεκριμένη διέλευση δεν είναι από τις πιο ήρεμες γιατί τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και έρχεται σε αντίθεση με του Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις είναι δυναμικές όψεις που μόνο ηρεμία δε θα φέρουν αυτόν τον μήνα στην προσωπική σου ζωή. Ζήλιες και χειριστικές καταστάσεις και συμπεριφορές θα σε οδηγήσουν να ξεσπάσεις, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις λόγω υπερβολικής πίεσης και της ανάγκης σου να έχεις ελευθερία και να μην λειτουργείς με κανόνες και περιορισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι εκλείψεις του μήνα επηρεάζουν τον ηλιακό άξονα 5ου/11ου οίκου του ζωδίου σου, ο οποίος έχει να κάνει και με τα αισθηματικά σου. Είναι μια περίοδος για σένα που καταλαβαίνεις ότι πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στην σχέση σου, αλλά και γενικότερα σε θέματα με φίλους και ομάδες, καθώς επαναπροσδιορίζεται η θέση σου και οι ανάγκες σου. Η Αφροδίτη αυτόν τον μήνα σε καλεί να βάλεις τάξη και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που έχουν συσσωρευτεί και εμποδίζουν την ομαλή ροή της σχέσης σου ή που δεν σε αφήνουν να εστιαστείς στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος. Είναι περίοδος που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πρακτικά και λειτουργικά τα ζητήματα, να βάλεις τάξη και ισορροπημένα όρια στην εργασία σου και στην καθημερινότητά σου, ώστε να μπορέσεις κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα να κινηθείς απερίσπαστος στα θέματα της σχέσης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διέλευση της Αφροδίτης αυτόν τον μήνα επηρεάζει θετικά και γλυκαίνει τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, οι δύσκολες και απαιτητικές όψεις που θα κάνει ο πλανήτης του έρωτα θα σε ωθήσουν ναξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που είναι σημαντικά και να προβείς στις αλλαγές που χρειάζονται για να μπορέσει η σχέση σου να συνεχίσει θετικά και ικανοποιητικά. Αν είσαι μόνος, η περίοδος ευνοεί το να γνωρίσεις άτομα που θα σου εξάψουν το ερωτικό ενδιαφέρον, αν και στην αρχή οι καταστάσεις θα είναι τόσο έντονες που θα καλύψουν ίσως ατέλειες που θα βγουν μετά. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις και να οργανωθείς, συντονίζοντας μυαλό και σώμα, ώστε να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα που θες και χρειάζεσαι. Ο μήνας αυτός γενικότερα σου φέρνει πολλές αλλαγές και συνειδητοποιήσεις σε σχέση με το παρελθόν σου και το μέλλον σου και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο στις πληροφορίες που λαμβάνεις. Άφησε την μπόρα να περάσει και παίρνεις τις αποφάσεις σου όταν οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου έχουν κατασταλάξει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη από το ζώδιο της αρμονίας κα της ισορροπίας αυτόν τον μήνα προσπαθεί να σου περάσει το μήνυμα ότι με λίγο υπομονή και με καλή προδιάθεση και σκέψη, όλα μπορούν να φτιάξουν στον τομέα των αισθηματικών σου. Η θαλπωρή και η αναβίωση παλιών ευτυχισμένων στιγμών με το ταίρι σου και η σκέψη ότι όλος αυτός ο χρόνος μεταξύ σας δεν έχει πάει χαμένος θα βοηθήσουν να περάσει η μπόρα των εκλείψεων και των απαιτητικών όψεων που κάνει η Αφροδίτη. Ο σύντροφός σου περνά μια ιδιαίτερα τεταμένη περίοδο εσωτερικών αλλαγών και μεταμορφώσεων και χρειάζεται την υποστήριξή σου.

ΛΕΩΝ
Η θέση της Αφροδίτης σε βοηθά να επικοινωνήσεις περισσότερο στο ταίρι σου αυτά που σκέφτεσαι και αυτά που οραματίζεσαι ή επιθυμείς από την σχέση σας. Είναι περίοδος που μπορεί να βγουν προβλήματα στην επιφάνεια και οι συζητήσεις να γίνουν έντονες ή και να κινούνται από εγωιστικά κίνητρα, τόσο από την πλευρά σου, όσο και από την σχέση σου. Θα φροντίσεις με ηρεμία και αγάπη να μιλήσεις και να καταλάβεις το ταίρι σου και ταυτόχρονα να αποφύγεις παρερμηνείες που οφείλονται στον ανάδρομο Ερμή. Το ουσιαστικό ζήτημα της περιόδου είναι να αποκτήσεις την ασφάλεια και την σταθερότητα που χρειάζεσαι, να ξεκαθαρίσουν μελανά σημεία της σχέσης που σε ενοχλούν ή που σε κάνουν να σκέφτεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν και να διασφαλίσεις ότι δεν ξοδεύεσαι στα αισθηματικά σου, αλλά επενδύεις για το μέλλον. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά θα μπορέσεις να κατασταλάξεις και να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας δεν είναι ο καλύτερος για τα αισθηματικά σου, καθώς οι δύο εκλείψεις επηρεάζουν ξεκάθαρα τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται ακριβώς με τις σχέσεις σου. Φυσικά και οι εκλείψεις δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό ή σκοτεινό, αντιθέτως μπορεί να φέρνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα τα οποία καιρό τώρα απλά τα απωθούσες ή τα ανέβαλες ή τα φοβόσουν. Ένα καινούργιο κεφάλαιο αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα πολλά θα αλλάξουν και θα μπουν στην σωστή τους θέση. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε βοηθά να βρεις και να αναγνωρίσεις την προσωπική σου αξία μέσα στην σχέση και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Ο τρόπος αυτός της διεκδίκησης θα είναι με βάση της αρχές της αρμονίας και της ισορροπίας, αλλά πλέον δεν σε ενδιαφέρει απλά να διατηρήσεις κάτι για να το έχεις, αλλά αυτό που έχεις να λειτουργεί σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά και να καλύπτει όλα τα επίπεδα της ύπαρξής σου. Όχι ημίμετρα πλέον στις σχέσεις σου, είναι το μήνυμα του μήνα. 

ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιό σου φυσικά δεν είναι τυχαία υπόθεση και σου δίνει την ευκαιρία, όσο κρατάει αυτή η διέλευση, να πάρεις στα χέρια σου το θέμα των σχέσεων και να το στρέψεις στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάντα γίνονται. Ισχύει το ότι η γοητεία σου αυξάνεται και μπορείς τώρα να ζητήσεις και να λάβεις αρκετά περισσότερα χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό σου. Όμως καλό είναι να σημειώσεις στην ατζέντα σου ότι αυτόν τον μήνα το ταίρι μπορεί και να σε εκπλήξει, όχι θετικά, αλλάζοντας κατά πολύ την συμπεριφορά του και έχοντας την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία. Εφόσον αποδεχτείς αυτή την ανάγκη του και μέσα φυσικά από λογική συζήτηση, όλα θα πάνε καλά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εκλείψεις του μήνα επηρεάζουν αρκετά και σου καθιστούν σαφές το ότι οι ανάγκες που έχεις αλλάζουν και δεν ικανοποιείσαι πλέον από τις ομάδες στις οποίες ανήκεις ή ότι θέλεις πλέον να εκφράσεις τον εαυτό σου δημιουργικά με έναν διαφορετικό τρόπο. Αυτό αντικατοπτρίζεται και επιδρά και στην αισθηματική σου ζωή φυσικά και έχει σαν αποτέλεσμα να αρχίσει σταδιακά κατά την διάρκεια του μήνα να μεταμορφώνεται το σκηνικό της σχέσης σου. Ακόμη ίσως δεν είσαι έτοιμος να εκδηλώσεις τις νέες ανάγκες ή να ορίσεις ξεκάθαρα τους όρους του παιχνιδιού, αλλά είναι η περίοδος που σκέφτεσαι βαθύτερα τις αλλαγές και τους τρόπους που μπορείς να φέρεις την ισορροπία στις σχέσεις. Από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και μετά αναλαμβάνεις δράση και τοποθετείσαι καθώς και ο σύντροφος τότε είναι έτοιμος και ανοιχτός να επεξεργαστεί μαζί σου τα θέματα της σχέσης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εκλείψεις του μήνα δε σε επηρεάζουν τόσο στα αισθηματικά σου ζητήματα, όσο σε βαθύτερα επίπεδα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου και το μέλλον σου όσο αφορά τα επαγγελματικά σου και το σπίτι σου. Αυτή η περίοδος θα φέρει όμως αλλαγές και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς θα θελήσεις η σχέση που έχεις να εξελιχθεί και ζητήματα που παραμένουν στάσιμα να προχωρήσουν. Θα χρειαστεί να αποφασίσεις, αφού πρώτα καταφέρεις να διακρίνεις τι ακριβώς θέλει ο σύντροφος και τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτά που λέει. Τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα θα γίνουν από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά και τότε θα μπεις σε αρκετή σκέψη και περισυλλογή. Αν είσαι χωρίς σχέση, τότε ο μήνας ευνοεί καινούργιες γνωριμίες και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είναι απίθανο ένα φιλικό πρόσωπο ή κάποιος με τον οποίο μοιράζεσαι κοινή δραστηριότητα, να κινηθεί πέρα από το όριο της φιλίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας είναι ένας από τους πιο έντονους και δυναμικούς μήνες στο πεδίο των αισθηματικών θεμάτων. Από την μία η Αφροδίτη από το ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει να θέλεις άμεσα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και τα μελανά σημεία της σχέσης σου, από την άλλη μέσα σου ξέρεις ότι πρώτον βράζεις από αυτά που θες να πεις αλλά δεν τα λες και δεύτερον βλέπεις ότι οι χειρισμοί που κάνεις μέχρι τώρα στην σχέση δεν αποδίδουν. Και αυτό σε κάνει να βράζεις ακόμη περισσότερο. Τα μέσα του μήνα χρειάζονται προσοχή, ειδικά σε εντάσεις που μπορεί να βγουν και οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με την σχέση σου, αλλά με αφορμή εξωγενείς παράγοντες, όπως για παράδειγμα η πίεση στην δουλειά, μπορεί το ένα να φέρει το άλλο και μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά. Και ο ανάδρομος δεν βοηθάει… 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα θέση της Αφροδίτης σε κάνει να σκέφτεσαι και να κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια για την σχέση που έχεις και την εξέλιξή της. Καθόλου απίθανο να είσαι σε φάση που θέλεις η σχέση να προχωρήσει, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα, όπως ένας γάμος ή μια δέσμευση που δημιουργεί μια διαφορετική καινούργια βάση στον δεσμό σου. Οι εκλείψεις του μήνα δημιουργούν θέματα στον οικονομικό σου τομέα, αλλά βαθύτερα σου αποκαλύπτουν την ανάγκη σου να βρεις σταθερότητα και σημείο αναφοράς στις σχέσεις σου γενικότερα και ειδικότερα στην αισθηματική σου σχέση. Αν δεν έχεις σχέση, τότε το διάστημα είναι κατάλληλο για μια καινούργια γνωριμία η οποία θα σου δώσει το ερέθισμα να εκφράσεις τον εαυτό σου και να ερωτευτείς και δεν θα είναι απίθανο αν το πρόσωπο που θα σε εμπνεύσει προέρχεται από άλλη κουλτούρα, περιβάλλον ή βρίσκεται μακριά από εσένα. 

ΙΧΘΥΣ
Η Αφροδίτη με το πέρασμά της από τον Ζυγό σε βάζει σε περίεργα μονοπάτια και τριπάκια. Από την μια ενισχύεται και μεγαλώνει η ανάγκη σου να βρεθείς πιο κοντά στον σύντροφο και η ανάγκη σου για ερωτική επαφή αυξάνεται. Από την άλλη νοιώθεις ότι κάτι κρύβεται και πως ο σύντροφος έχει ένα μυστικό που δεν μοιράζεται μαζί σου. Ανασφάλεια και ερευνητική στάση και φρόντισε να χρησιμοποιήσεις την λογική σου και την ψυχραιμία σου, προτού πάρεις αποφάσεις ή πριν δημιουργήσεις σκηνές. Οι εκλείψεις του μήνα επιδρούν και ενεργοποιούν ακριβώς αυτό το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον σύντροφο και την σχέση και είναι περίοδος που συνειδητοποιείς ότι και οι δικές σου ανάγκες, αλλά και οι ανάγκες του συντρόφου έχουν αλλάξει και πώς πρέπει να βρείτε τον τρόπο να βαδίσετε μαζί σε μια νέα πραγματικότητα. 

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή