Menu

Δίδυμε, καλό θα ήταν να ασχοληθείς μ' εκείνους που περιμένουν.

Δίδυμε, καλό θα ήταν να ασχοληθείς μ' εκείνους που περιμένουν.
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Μαρτίου;
Κριός
Η Σελήνη πέρασε στους Διδύμους και θα το καταλάβεις αμέσως καθώς θα παρατηρήσεις πως η ανάγκη σου για επικοινωνία έχει γίνει πρωταρχική. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι μία καλή ευκαιρία για να τραβήξεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τις απόψεις αλλά και την προσωπικότητά σου σε μία παρέα που θα βρεθείς. Ακόμα είναι πιθανό να νιώσεις την ακατανίκητη ανάγκη να αγοράσεις κάτι το οποίο θα σε ομορφύνει και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί οι αγορές σου μπορεί να είναι αρκετές και παρορμητικές!
Ταύρος
Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα θα οφείλεται σε οικονομικά ζητήματα όμως θα γίνει πιο έντονη με το πέρασμα της Σελήνης το ζώδιο των Διδύμων. Από το πρωί θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να κερδίσεις χρήματα, να κάνεις καλές οικονομικές συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμείς υποθέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να καταφέρεις ένα μέρος αυτών που έχεις κατά νου καθώς θα έχεις τα επιχειρήματα να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Είναι πολύ πιθανό να σου γίνει και μία πρόταση που θα αυξήσει το εισόδημά σου με έμμεσο ή άμεσο τρόπο αλλά καλό θα ήταν πριν βεβαιωθείς για αυτή να την κρατήσεις μακριά από "αδιάκριτα αυτιά".
Δίδυμοι
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να δείξεις τη γκάμα των συναισθημάτων και των προσωπικοτήτων που διαθέτεις! Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της ημέρας να βρεις τρόπο να έχεις αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων με αποτέλεσμα οι γύρω σου να ξεκινήσουν να κοιτάζονται περίεργα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό είναι μία ευνοϊκή όψη που αν την εκμεταλλευτείς δεν θα καταφέρει κανείς να σου θυμώσει ακόμα και αν έχεις άδικο! Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου αξίζουν την προσοχή σου σήμερα και καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με εκείνους που περιμένουν!
Καρκίνος
Σήμερα πιθανό να ξυπνήσεις με μία αδιόρατη ανησυχία καθώς όλο και κάτι θα θυμηθείς ή θα σκεφτείς που θα σου δημιουργήσει δυσάρεστα συναισθήματα και άγχος. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ταυτιστείς με οτιδήποτε αρνητικό ακούσεις προκειμένου να δικαιολογήσεις τις ανησυχίες σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό είναι βοηθητικό καθώς θα σου χαρίσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό ζήτημα σοβαρά. Αυτό θα σε βοηθήσει αφενός να αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις και αφετέρου να αντλήσεις αυτοπεποίθηση μέσα από τη δουλειά σου. Η ημέρα μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητική αρκεί να είσαι σε θέση να το δεις και να πάρεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.
Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στο εξωστρεφές ζώδιο των Διδύμων και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αρκετό καιρό να δεις τους φίλους σου και να ασχοληθείς με μία ομάδα ή ένα σύλλογο που είσαι μέλος. Η ημέρα θα ευνοήσει συλλογικές δραστηριότητες για αυτό άδραξε τη προκειμένου να ζεστάνεις τις φιλικές του σχέσεις και να λάβεις μέρος σε δρώμενα που θέλεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση αλλά και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Ακόμα θα σε κάνει να διαπιστώσεις πώς μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων με τη φιλοσοφία σου και τη στάση σου σε συγκεκριμένα θέματα.
Παρθένος
Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες θα κάνουν δυναμική εμφάνιση σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων σε προτρέπει να δώσεις βάση στη δουλειά και στο πώς σε βλέπουν οι άνθρωποι μέσα σε αυτή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό είναι μία ευνοϊκή όψη για να καταφέρεις να δείξεις τι αξίζεις αλλά και ποιες είναι οι δυνατότητές σου! Σήμερα θα είναι εύκολο να κάνεις εντύπωση και αν εκμεταλλευτείς την τάση που θα υπάρχει να τραβάς τα βλέμματα τότε σίγουρα θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις, αρκεί βέβαια να το κάνεις με τον τρόπο που θα είναι προς όφελός σου.
Ζυγός
Σήμερα η μεγαλύτερη σου ανάγκη θα είναι να χαλαρώσεις και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει μιας και η Σελήνη που μόλις πέρασε στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να το καταφέρεις. Το διαδίκτυο, τα εκπαιδευτικά προγράμματα στην τηλεόραση ακόμα και η συλλογή πληροφοριών για κάτι που σε ενδιαφέρει θα είναι πιστοί σου σύντροφοι που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στόχο σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό θα φέρει γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι θα θελήσουν να μάθουν από τη γνώση σου η να μοιραστούν μαζί σου οτιδήποτε τους απασχολεί. Η ημέρα θα είναι αρκετά επικοινωνιακή για αυτό μη μείνεις σπίτι!
Σκορπιός
Η σελήνη μόλις πέρασε στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία προκειμένου να αφουγκραστείς τον εαυτό σου και τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις και γιατί το θέλεις και αυτό θα είναι μία καλή αρχή προκειμένου να καταφέρεις και να το αποκτήσεις. Αν έχεις κάποια εκκρεμότητα σχετική με ένα οικονομικό ζήτημα προσπάθησε να τη διευθετήσεις σήμερα κιόλας, καθώς η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή με οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια ασφάλειες και χρήματα!
Τοξότης
Σήμερα θα παρατηρήσεις πως είσαι αρκετά ευάλωτος/η στη γνώμη των άλλων καθώς μέσα από τους άλλους θα προσπαθήσεις να πάρεις την επιβεβαίωση, η οποία θα είναι μεγίστης σημασίας για την αυτοπεποίθησή σου. Η Σελήνη έχει περάσει τους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ταυτιστείς με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν ιδιαίτερα τους στενούς του συνεργάτες η το/η σύντροφό σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να καταφέρεις αυτό που ζητάς και να κερδίσεις την επιβεβαίωση των άλλων. Αν έχεις κάποια συνεργασία στα σκαριά δες την πιο διεξοδικά προκειμένου να πάρεις τη σωστή απόφαση.
Αιγόκερως
Ήρθε η στιγμή να θυμηθείς πως έχεις κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις καθώς τις τελευταίες ημέρες ασχολήθηκες περισσότερο με αυτά που ήθελες εσύ με αποτέλεσμα να αφήσεις πίσω σημαντικά ζητήματα. Η Σελήνη έχει περάσει τους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν υποχρεώσεις ρουτίνας τις οποίες όμως δεν γίνεται να αφήσεις πίσω. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον 'Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να μπεις ξανά σε ένα πρόγραμμα χωρίς να το πάρεις κατάκαρδα. Το μόνο που χρειάζεται -αν θέλεις να βοηθήσεις παραπάνω τον οργανισμό σου- είναι να ακολουθήσεις και ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής ή να ξεκινήσεις ένα συμπλήρωμα βιταμινών.
Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη διάθεση σου! Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό θα έχει απόλυτη εφαρμογή σε σένα σήμερα καθώς θα διαπιστώσεις πώς θα σηκωθείς γεμάτος ενέργεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βγεις, να πιεις ένα καφέ με τους φίλους σου και να ασχοληθείς με ένα χόμπι που σε ευχαριστεί! Όσο περισσότερα πράγματα κάνεις σήμερα τόσο πιο όμορφα θα νιώσεις για αυτό ξεκίνησε από νωρίς και βάλε στο πρόγραμμά σου ευχάριστες δραστηριότητες!
Ιχθύς
Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σου στο σπίτι καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Διδύμους θα σε κάνει εσωστρεφή και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις στο καταφύγιο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να αντλήσεις την αυτοπεποίθηση σου μέσα από τους δικούς σου ανθρώπους που θα σου προσφέρουν συναισθηματική κάλυψη. Είναι πιθανό να κάνεις και μία δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι η οποία θα σου αποφέρει χρήματα- είτε μέσω μιας συμφωνίας είτε μέσω μιας επιβράβευσης- και αυτό είναι κάτι που θα τονώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου.
kos patisserie

Ετικέτες

Lifestyle, Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή