Menu

Ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό δες πως θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα ζώδια!

Ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό δες πως θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα ζώδια!
jumbo-banner

Ο ανάδρομος Άρης από τις 17 Απριλίου ήδη, συνεχίζει το φαινομενικό του ταξίδι προς τα πίσω και από τον Τοξότη περνά, ανάδρομος πάντα, στον σκοτεινό και βαθύ Σκορπιό στις 27 Μαΐου.

Σε αυτό το ζώδιο είναι που θα ολοκληρώσει την αναδρομή του και θα γυρίσει ευθύδρομος στην 23η μοίρα του Σκορπιού, στις 30 Ιουνίου.Ο Σκορπιός είναι ένα από τα δύο αγαπημένα ζώδια του πλανήτη και όσο θα διαρκέσει η αναδρομή του σε αυτό το δυναμικό και μετασχηματιστικό περιβάλλον θα σκάψουμε όλοι βαθύτερα στον εαυτό μας και θα φροντίσουμε να ‘‘ξεβοτανίσουμε τον κήπο μας’’ από τα ζιζάνια που μεγαλώνουν και πνίγουν τα καλύτερα και τα πιο φωτεινά σημεία του ‘‘κήπου’’ μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή και κατά την χρονική περίοδο της αναδρομής στον Σκορπιό, θα συναντήσουμε εμπόδια που έρχονται από πρόσωπα και καταστάσεις που θα περιορίσουν την δύναμή μας και τις κινήσεις μας ή ακόμη και εμείς οι ίδιοι μπορεί να κινηθούμε με αυτόν τον τρόπο προς τους άλλους, παίζοντας τα γνωστά παιχνίδια δύναμης. Αυτό δε θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε όμως, εφόσον ξεκινά από εγωιστικά κίνητρα επιβολής της θέλησής μας και δε θα φέρει τα ποθούμενα αποτελέσματα.

Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να περάσουν από περίοδο που είτε το ερωτικό στοιχείο αναζωπυρώνεται και μάλιστα λειτουργεί πολύ έντονα είτε απουσιάζει πλήρως και οι ερωτικές σχέσεις γίνονται περισσότερο πλατωνικές παρά σωματικές. Ένα άλλο θέμα που θα ανακινήσει ο ανάδρομος Άρης από τον Σκορπιό είναι φυσικά το χρήμα και μάλιστα οτιδήποτεέχει να κάνει με παλιά χρέη και δάνεια ή θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία και τράπεζες.

Διαστήματα που χρειάζονται προσοχή
από 23-27 Μαΐου η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Άρη, φέρνοντας προστριβές και ξεσπάσματα κυρίως στα μεταβλητά ζώδια των πρώτων ημερών.
από 6-12 Ιουνίου θα λειτουργεί η αντίθεση Ερμή-Άρη παίζοντας με τα νεύρα των σταθερών ζωδίων του τρίτου δεκαημέρου.
από 14-16 Ιουνίου και από 24-28 Ιουνίου ο ανάδρομος Άρης θα γίνει κορυφή σε δύο σχηματισμούς γιόντ, ο πρώτος με Ήλιο-Ουρανό και ο δεύτεροςμε Ερμή-Ουρανό. Οι παραπάνω ημερομηνίες είναι μέρες προσαρμογής και προσπάθειας με κλειδί την υπομονή και όχι την βιασύνη.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης από τον Σκορπιό τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και θα χρειαστεί να ελέγξεις τα οικονομικά σου θέματα, τους κοινούς οικονομικούς πόρους και την ακίνητη περιουσία. Δεν είναι απίθανο να βγουν εμπόδια, καθυστερήσεις, διαφωνίες ή και διαμάχες και εκνευρισμοί με αφορμή τα παραπάνω θέματα και περισσότερο μάλιστα για θέματα που δεν είναι τωρινά αλλά σε απασχολούν ήδη εδώ και πολύ καιρό. Επαναξιολόγησε τον τρόπο δράσηςσου βάζοντας τάξη μετά από βαθιά διερεύνηση.Μην κάνεις σημαντικές αγορές όπως ακίνητο ή αυτοκίνητο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τομέας του χάρτη σου που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε αυτό τον τομέα σου ζητά να προσέξεις τις επιλογές σου σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία που αρχίζει τώρα και καλό είναι να προσέξεις ή να αποφύγεις να κάνεις το ξεκίνημα αυτό τώρα. Θα προκύψουν και θα επανακάμψουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσκολίες, κυρίως λόγω των παιχνιδιών δύναμης και της προσπάθειας ελέγχου και από τις δυο πλευρές. Μπορεί τέλος να αναζωπυρωθεί ένα σεξουαλικό πάθος από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον έκτο ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Συναντάς εμπόδια και σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα και να νιώθεις εσωτερικό θυμό ή ακόμα και κακεντρέχεια και τώρα αρχίζειςνα αισθάνεσαιτις συνέπειες. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να προσπαθήσεις να απομακρύνεις μια κακή συνήθεια,όπως το κάπνισμαήνα ξεκινήσεις και πάλι το γυμναστήριο, αν το είχες σταματήσει καιρό. Όχι πια αποφάσεις εν θερμώ! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου, με την δημιουργικότητα και με την απόλαυση της ζωής. Όσο ο Άρης θα είναι ανάδρομος, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες εσύ ακριβώς και αναγκαστικά θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις ανάγκες και τις προθέσεις του συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη την δική σου ανάγκη για έλεγχο και τάξη. Δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν αυτή την περίοδο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να περάσεις καλά, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όπως εμφανίστηκε από το παρελθόν, έτσι μπορεί να εξαφανιστεί και πάλι. 

ΛΕΩΝ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με το σπίτι σου, την οικογένειά σου και το παρελθόν σου. Μπορεί να βγουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σουκαι να συγκρουστείς με κάποιον αγαπημένο σου. Ο τομέας αυτός σχετίζεται επίσης με ακίνητα, κληρονομικά ζητήματα και οικονομικά, οπότε πρόσεχε τις εντάσεις και τις καθυστερήσεις σε αυτά τα ζητήματα. Ψυχολογικά, το μυαλό σου στρέφεται προς το παρελθόν και έρχονται μπροστά σου εικόνες που σε γεμίζουν θλίψη, πόνο ή στην καλύτερη περίπτωση αφόρητη νοσταλγία για το παρελθόν και τα παιδικά σου χρόνια. Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις απογοητεύσεις που έχεις περάσει, τα προβλήματα που σου δημιούργησαν οι γονείς σου και την συναισθηματική έλλειψη και αυτό μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις έντονα και επιθετικά στο παρόν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αδέλφια σου, με την επικοινωνία, την μετακίνηση και το άμεσο περιβάλλον σου. Ο λόγος σου έχει δύναμη και τον χρησιμοποιήσεις για να επιβάλεις τα επιχειρήματά σου, τις ιδέες σου και θέλεις να αποκτήσεις με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι γύρω σου συμφωνούν, αντιθέτως θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους, αν τους πιέσεις. 

ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και την αυτοεκτίμηση. Πρόσεξε να μην κάνεις ατυχείς επενδύσειςή να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου από δω και από εκεί, σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, καθώς η τάση για σπατάλη είναι μεγάλη αυτή την περίοδο. Θα έχεις κινήσεις και ενοχλήσεις από άτομα στα οποία χρωστάς χρήματα ή από υπηρεσίες στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οφειλές σου. Ο ανάδρομος πλανήτης σε στρέφει στο να οργανώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής και μια αναδιάταξη των οικονομικών σου γενικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, την προσωπικότητά σου και το σώμα σου. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε στρέφει να λειτουργήσεις πιο εσωτερικά, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να δεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εντοπίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που λείπει ή τι δεν λειτουργεί σωστά στα σχέδια που έχεις ενεργοποιήσει αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις δει τα αποτελέσματα που περίμενες ή υπολόγιζες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία, την διαίσθηση και το υποσυνείδητο. Δώσε προσοχή στα όνειρά σου καθώς το υποσυνείδητό σου προσπαθεί έντονα να επικοινωνήσει αυτή την περίοδο με τον συνειδητό σου νου. Μπορεί να πάρεις οδηγίες για να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις που τρέχουν τώρα στην ζωή σου και σε απασχολούν ή σε αγχώνουν. Γενικότερα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήνεις το άγχος σου να οδηγεί τις σκέψεις σου και την δράση σου και φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους φίλους σου και τα σχέδιά σου μέσα σε ομάδες με κοινό στόχο και όραμα. Κατά την περίοδο της αναδρομής θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τους ρυθμούς σου σε χαμηλότερες συχνότητες και να περιορίσεις την δράση σου στους παραπάνω τομείς. Πιθανό είναι επίσης να βρεθείς σε εντάσεις και συγκρούσεις με φίλους ή σε αντιγνωμίες και αντιδικίες με άτομα που δουλεύετε μαζί για ένα κοινό σκοπό. Μην λειτουργείς λες και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα, πειθάρχησε στον εαυτό σου για να μην διακοπούν για πάντα σχέσεις και φιλίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την καριέρα, με την δημόσια εικόνα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Φρόντισε να διαλέξεις με προσοχή τους εχθρούς και τους φίλους σου αυτή την περίοδο, ειδικότερα στην αρένα των επαγγελματικών σου και να κρατήσεις στάση σοβαρότητας και επαγγελματισμού απέναντι τους. Μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε νέα επαγγελματικά σχέδια, αν εμφανιστεί μια ευκαιρία, πάρε τον χρόνο σου για να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Φρόντισε να τσεκάρεις ότι όλα λειτουργούν σωστά και ότι άτομα σημαντικά ή άτομα κλειδιά στην εργασία σου, όντως κάνουν σωστά την δουλειά που πρέπει να κάνουν. 

ΙΧΘΥΣ
Ο Άρης μπαίνει ανάδρομος στον ένατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις επιθυμίες και τους στόχους σου, με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Περίοδος ενδοσκόπησης λοιπόν όσο αφορά στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου. Εξετάζεις τις βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους της ψυχής σου και βλέπεις κατά πόσο μπορούν τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν. Σίγουρα δε θέλεις να έχεις μια μικρή επιτυχία τώρα αλλά να μην μπορέσεις να κερδίσεις αυτό που θες αργότερα, οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη για να βεβαιώσεις ότι δεν αγωνίζεσαι μάταια για κάτι που δεν είναι τελικά εφικτό. 

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή