dimarxos big

Υδροχόε, η νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Δεκέμβριος 07, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Χατζημάρκος

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Δεκεμβρίου;

Κριός
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα αναζητήσεις τρόπους να «κερδίσεις» γνώσεις και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Καλό θα ήταν να εστιάσεις αποκλειστικά και μόνο σε αυτό τον τομέα καθώς γύρω σου, στο περιβάλλον σου, μπορεί να υπάρχουν αρκετές πηγές έντασης. Σε περίπτωση που έχεις συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου προτίμησε να τις αναβάλεις για μία άλλη ημέρα ή να πας προετοιμασμένος/η πως σήμερα θα ακούσεις και αλήθειες αλλά και ψέματα. Οι υπόγειες ενέργειες είναι πιθανές για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που δεν νιώθεις άνετα μαζί τους.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη υποδηλώνει πως θα εγείρει ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, επιχειρηματικά σχέδια και έρωτες! Αυτοί οι τρεις τομείς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα καθώς επιθυμείς να κλείσεις γεγονότα του παρελθόντος και να ξεκινήσεις μία καινούργια πορεία. Η ημέρα δεν είναι ιδανική για να κάνεις κάτι τέτοιο για αυτό θα πρέπει να κατεβάσεις λίγο την ταχύτητα σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τι συμβουλές που θα σου δώσει κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορεί να σε παρασύρει στο δικό του τρόπο σκέψης και δράσης, ο οποίος ούτε έχει κάποια σχέση με τον δικό σου αλλά ούτε και θα σε βοηθήσει.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μάθεις καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανόν να θελήσεις να βρεις ένα τρόπο ώστε να έρθεις πολύ κοντά με κάποιους συνεργάτες ή με τον/τη σύντροφό σου καθώς μία λέξη ή μία κίνηση τους θα σε ωθήσει σε αυτό. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ήμερα δεν ενδείκνυται για στενές επαφές μιας και από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάποιος άνθρωπος που σχετίζεσαι μαζί του επαγγελματικά, ο οποίος δεν χαίρεται με την παρουσία σου.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις κεφάλαια του προηγούμενου διαστήματος που σχετίζονται με δουλειές, υποχρεώσεις και εργασιακά ζητήματα. Όταν τα κλείσεις θα μπορέσεις να κάνεις έναν απολογισμό και να δεις τις εμπειρίες που αποκόμισες, την προσπάθεια που κατέβαλες και το κέρδος που είχες από αυτά. Η ημέρα σήμερα δεν ενδείκνυται για να πάρεις αποφάσεις ούτε για να κάνεις νέες συμφωνίες, για αυτό προτίμησε απλώς να κλείσεις δουλειές που υπάρχουν ήδη και όχι να ανοίξεις άλλες. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς μπορεί να δημιουργηθούν μικροατυχήματα.

Λέων
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ερωτευτείς! Αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου και είσαι ερωτευμένος/η θα νιώσεις την επιθυμία να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με εκείνον/η. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το υπερβολικό ενδιαφέρον μπορεί να δημιουργήσει μία ασφυκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σας που τελικά θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Ο έρωτας όμως δεν σταματάει στα πρόσωπα, καθώς είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να ξεκινήσεις μία νέα καλλιτεχνική δραστηριότητα ή να «ερωτευτείς» ένα νέο χόμπι! Σε κάθε περίπτωση η δοτική σου διάθεση και τα έντονα συναισθήματα θα γεμίσουν την ημέρα σου, όμως μπορεί να σε παρασύρουν και να σου δημιουργήσουν προσδοκίες από τους άλλους.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια παράπονα που έχεις είτε από τους δικούς σου ανθρώπους είτε από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε μία φάση αναστάτωσης με αποτέλεσμα να κρατάς μία επιθετική στάση απέναντι στους άλλους. Η ημέρα μπορεί να εντείνει αυτό το συναίσθημα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση από τους συνεργάτες σου μέχρι και τον/τη σύντροφό σου. Προτίμησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε μία ευχάριστη δραστηριότητα ή βρες χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς η αλήθεια είναι πως η ενέργειά σου δεν θα είναι και στα υψηλότερα επίπεδα.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει την ανάγκη σου για μία αλλαγή στους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως με κάποιους από αυτούς δεν έχεις πλέον να πεις τίποτα για αυτό ακόμα και η συμπεριφορά σου απέναντι τους μπορεί να αλλάξει. Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις τις «εκκαθαρίσεις» σήμερα, καθώς οι όψεις της νέας Σελήνης υποδεικνύουν πως μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις και να διώξεις από δίπλα σου πρόσωπα που αξίζουν να βρίσκονται εκεί. Επίσης δείξε ιδιαίτερη προσοχή και με τα εργασιακά σου ζητήματα καθώς είναι πιθανόν μία λάθος απόφαση που σχετίζεται με αυτά να δημιουργήσει ένα ντόμινο θεμάτων.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσεις νέους πόρους προκειμένου να μη νιώθεις ανασφάλεια. Είναι πιθανόν ήδη να επεξεργάζεσαι τρόπους για να ζητήσεις μία αύξηση ή για να φέρεις μία συμφωνία στα μέτρα σου. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να κρίνεις λάθος τις καταστάσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην αναζητήσεις τρόπους οικονομικών διευθετήσεων και νέων ανοιγμάτων. Εξίσου προσεκτικός/η χρειάζεται να είσαι και με τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς μπορεί να κάνεις πράγματα τα οποία θα μετανιώσεις.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τεστάρεις κατά πόσο είσαι σημαντικός/η για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Σήμερα είναι πιθανό να κινείσαι στα άκρα και από τη μία να νιώθεις πως είσαι το κέντρο του κόσμου από την άλλη όμως να έχεις ανάγκη δίπλα σου κάποιον που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου! Οι όψεις που σχηματίζει η νέα Σελήνη δεν είναι ιδανικές για να βγάλεις συμπεράσματα ούτε για να «μετρήσεις» τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Καλό θα ήταν να μην κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς στα ενδότερα και να ακούσεις τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου. Αυτή η ενδοσκόπηση είναι πιθανόν να σε απομακρύνει προσωρινά από τους γύρω σου, όμως να ξέρεις πως η συζήτηση με τον εαυτό σου θα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σήμερα. Οι όψεις της νέας Σελήνης δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τις επαφές με τους άλλους, οπότε καλό θα ήταν σε περίπτωση που έχεις κανονίσει κάποια συνάντηση να είσαι προσεκτικός/η. Η παραπληροφόρηση θα είναι ένα από τα ζητήματα της ημέρας για αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα αυτούς που θα προσπαθήσουν να περάσουν κάτι που θέλουν, χωρίς αυτό να ισχύει!

Υδροχόος
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τους φίλους σου και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/η και εξωστρεφής για αυτό και με όσο περισσότερο κόσμο συναναστραφείς τόσο καλύτερα θα περάσεις. Οι όψεις της νέας Σελήνης δεν είναι βοηθητικές για οικονομικά ζητήματα για αυτό καλό θα ήταν να μην επιδιώξεις σήμερα να λύσεις κάποιο θέμα σχετικό με αυτά. Καλό θα ήταν μάλιστα να αποφύγεις να συζητήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με το πορτοφόλι σου και το ταμείο σου με τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος ενέργειες.

Ιχθύς
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σου φέρει ιδέες που σχετίζονται με ζητήματα της καριέρας σου και αυτές με τη σειρά τους να φέρουν στο μυαλό σου τρόπους προκειμένου να τις πραγματοποιήσεις. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει πολύ ακόμα και σε επαγγελματικά ζητήματα παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην παρασυρθείς από μεγάλες επιθυμίες. Οι όψεις της νέας Σελήνης δεν είναι βοηθητικές για να υλοποιήσεις σημαντικά ζητήματα για αυτό προτίμησε να μείνει στις σκέψεις και να μην περάσεις τις πράξεις. Ακόμα να έχεις κατά νου πως θα βρεθείς ανάμεσα σε κόλακες και θα πρέπει να αντισταθείς στις φιλοφρονήσεις τους, καθώς θα υπάρχει απώτερος σκοπός.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot