Τοξότη, σήμερα συνδύασε τις δραστηριότητες σου με καλή παρέα και τότε αυτή η ημέρα θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία.

Φεβρουάριος 19, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Φεβρουαρίου;
Κριός
Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου, φέρνει τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο/α για αυτό και δεν θα αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου και διοχέτευσε τη σε ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θέλεις καθώς θα έχεις την όρεξη και τη διάθεση να τους αφιερώσεις χρόνο!
Ταύρος
Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα εντείνει τις ανασφάλειες σου και πιθανό να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν και νέες! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη είναι βοηθητικό καθώς θα συνειδητοποιήσεις τη δύναμη και την ικανότητα σου να απομακρύνεις από το μυαλό σου οτιδήποτε σου δημιουργεί αμφιβολίες και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Βάλε ένα φρένο σε αρνητικά συναισθήματα που έρχονται από ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και επίλεξε τις επαφές σου καθώς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις ανησυχίες σου.
Δίδυμοι
Οι φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές θα είναι οι αγαπημένες σου ασχολίες και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με φίλους, ομάδες και συλλόγους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και την εμπιστοσύνη τους! Ένα περιστατικό θα σε κάνει να καταλάβεις πως έχεις συμμάχους ανθρώπους από τον περίγυρο σου που δεν είχες υπολογίσει και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου! Ασχολήσου με οτιδήποτε αφορά συλλογική προσπάθεια και σίγουρα θα το φέρεις εις πέρας.
Καρκίνος
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καλά κρατούν και σήμερα και αν ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους θα καταφέρεις να κινήσεις το ενδιαφέρον των κατάλληλων ανθρώπων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις πως αξίζεις! Το μυστικό της επιτυχίας είναι η δουλειά και αυτό το ξέρεις ήδη αλλά σήμερα θα έχεις και τη διάθεση για να τα δώσεις όλα. Η ημέρα κρύβει θετικές εκβάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα για αυτό προσπάθησε τα.
Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το μόνο που θέλεις είναι να ασχοληθείς με συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που ξέρεις πως σας ενώνουν κοινές απόψεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα αυξήσει κατακόρυφα την ενέργεια σου για αυτό και θα προτιμήσεις να περάσεις σχεδόν όλη την ημέρα εκτός σπιτιού βλέποντας ανθρώπους που έχεις επιθυμήσει και κάνοντας δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Αν έχεις χρόνο κανόνισε μια μονοήμερη απόδραση σε κοντινό προορισμό καθώς έχεις ανάγκη να φορτίσεις τις μπαταρίες σου!
Παρθένος
Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η καθώς χρειάζεσαι χρόνο για να ακούσεις τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σου υπενθυμίσει πως το σπίτι σου είναι το καταφύγιο σου και οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι σύμμαχοι σου σε κάθε τι που σε απασχολεί. Αν έχεις εκκρεμείς υποθέσεις με κληρονομικά θέματα, δάνεια ή κάποιο ακίνητο σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να τις διευθετήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να "κυνηγήσεις" μια ευκαιρία προκειμένου να λύσεις τέτοιου είδους ζητήματα.
Ζυγός
Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να χτίσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που είναι τόσο σημαντικά για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε κάνει να καθρεφτίζεις κομμάτια του εαυτού σου στις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε γεμίσει ενέργεια ώστε να ασχοληθείς όχι μόνο με τα δικά σου θέματα αλλά και των αγαπημένων σου ανθρώπων. Δεν αποκλείεται και να το παρακάνεις και τελικά να αφήσεις πίσω δικά σου ζητήματα, για αυτό χρειάζεται μια ισορροπία!
Σκορπιός
Οι δουλειές θα σου αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο και σήμερα και για να καταφέρεις να είσαι αποτελεσματικός/η θα πρέπει να συγκεντρωθείς στο στόχο σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τις αντοχές σου και θα σε βοηθήσει να προλάβεις τα πάντα, δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες! Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να το παρακάνεις και τελικά να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου για αυτό σε συμβουλεύω να συγκρατηθείς ακόμα και αν πιστεύεις πως έχεις πλεόνασμα ενέργειας!
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Κριού και να ευνοεί την ενασχόληση σου με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και ανθρώπους που αγαπάς! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να μη μείνεις καθόλου σπίτι. Η ενέργεια σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα σε παρακινήσει να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή να ασχοληθείς με κάποιο σπορ προκειμένου να μη μείνεις σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα. Συνδύασε τις δραστηριότητες σου με καλή παρέα και τότε αυτή η ημέρα θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία!
Αιγόκερως
Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη εντός οικίας καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σου και πιθανό και κάποιες εργασίες που σχετίζονται με αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να τελειώνεις με υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί και μάλιστα χωρίς να χάσεις την ενέργεια σου! Αν σου μείνει χρόνος μη διστάσεις να κάνεις και μια αλλαγή στο σπίτι σου που ήθελες καιρό αλλά μέχρι τώρα δεν έβρισκες την κατάλληλη ευκαιρία!
Υδροχόος
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα εξακολουθεί να μην αφήνει κανέναν ασυγκίνητο ούτε και σήμερα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο για αυτό και θα σε αναζητήσουν! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να κανονίσεις μια βόλτα με αγαπημένα σου πρόσωπα, μια επίσκεψη σε συγγενικά σου πρόσωπα και μια έξοδο στα μαγαζιά χωρίς να βαρεθείς και χωρίς να κουραστείς λεπτό! Μια ημέρα γεμάτη από δραστηριότητες σε περιμένει αξιοποίησε τη όπως πιστεύεις πως είναι καλύτερο!
Ιχθύς
Σήμερα η αυτοπεποίθηση σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κατάσταση που επικρατεί στο ταμείο σου και αν αυτή δεν σε καλύπτει τότε είναι πιθανό να ξεκινήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σε βάλει στη δράση προκειμένου να καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα είτε μέσω της αποταμίευσης είτε μέσω μιας καλής συμφωνίας! Το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα θα μπορέσεις να καταφέρεις οτιδήποτε επιδιώξεις για αυτό δραστηριοποιήσου και θα ανταμειφθείς!
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection