Τοξότη, η ημέρα ευνοεί στο να δεις και να λύσεις ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ιούλιος 22, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Ιουλίου;
Κριός
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου φέρει ευκαιρίες για να βγεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Οι προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους θα είναι αρκετές και θα σε βάλουν σε δίλλημα καθώς δεν θα ξέρεις ποια να ακολουθήσεις. Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η ανάγκη σου για συζητήσεις και επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σε φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων καθώς θα είσαι έξω καρδιά. Το εξάγωνο θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο το βραδάκι θα σε βοηθήσει να λύσεις ένα ζήτημα που έχει προκύψει με κάποιο φίλο σου το προηγούμενο διάστημα.
Ταύρος
Οι κρυφές σου σκέψεις θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και θα σου προκαλέσουν μια δυσθυμία καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δημιουργήσει αφορμές ικανές να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου και τα απωθημένα σου. Προσπάθησε να σκεφτείς με τη λογική και να μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο αρχικά μπορεί να σε αγχώσει. Μην ανησυχείς καθώς πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις πως τώρα είναι η ευκαιρία σου να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.
Δίδυμοι
Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σχέσεων καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα δώσει προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις σε ζητήματα που σε αφορούν και εσύ θα ψάξεις τρόπο να τους δείξεις την ευγνωμοσύνη σου. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιο ταξίδι που είχες σκοπό να κάνεις αλλά κάτι δεν έγινε με τον τρόπο που το περίμενες. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναμοχλεύσεις ζητήματα σπουδών και να τα λύσεις σε περίπτωση που έχεις αφήσει κάτι που σχετίζεται με αυτά ημιτελές.
Καρκίνος
Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική και θα χρειαστεί να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να καταφέρεις να συμμαζέψεις τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες δουλειές οι οποίες πρέπει να γίνουν άμεσα. Προσπάθησε να μη χάσεις το χρόνο σου σπαταλώντας την ενέργειά σου και να επικεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου αν θέλεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους. Το βραδάκι το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει υπερένταση. Μία βόλτα για περπάτημα στη φύση θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να διοχετεύσεις την ένταση που νιώθεις σε κάτι ωφέλιμο για τον οργανισμό σου.
Λέων
Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σε παρακινήσει να αδράξεις την ημέρα και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Μία βόλτα με φίλους σου, η επαφή με τον/τη σύντροφό σου και η ενασχόλησή σου με κάποιο χόμπι που έχεις είναι μερικά από τα σενάρια που θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά σήμερα. Το βραδάκι το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει ξανά στο διάβα σου μία παλιά γνωριμία η οποία πιθανόν να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία. Σκέψου πριν αποφασίσεις και ζύγιζε προσεκτικά τα δεδομένα που έχεις.
Παρθένος
Η τάση σου για παράπονα θα γίνει εμφανής σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει τις αδικίες που θεωρείς πως έχεις υποστεί. Αυτό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου προς τους οικείους σου καθώς ούτε εκείνοι πρόκειται να μείνουν στο απυρόβλητο. Καλό θα ήταν να δείξεις αυτοσυγκράτηση διαφορετικά είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις σοβαρά θέματα ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποια καθημερινή υποχρέωση/εκκρεμότητα που υπάρχει και είχε αποτελέσει το μήλον της έριδος στο σπίτι σου.
Ζυγός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις επαφές με συγγενείς και γνωστούς. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ανταλλάξετε τα νέα σας, καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις τους άλλους. Όσο περνάει η ημέρα θα παρατηρήσεις πως θα γίνεσαι ακόμα πιο δραστήριος/α και με μεγαλύτερη όρεξη να συναντήσεις ακόμα περισσότερο κόσμο! Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο πιθανόν να φέρει και ένα παλιό έρωτα στο διάβα σου. Σήμερα θα έχει την ευκαιρία να τον δεις ξανά υπό άλλες συνθήκες που θα δείξουν αν υπάρχει μέλλον μεταξύ σας.
Σκορπιός
Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου για αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να έχεις όσα περισσότερα μπορείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια για αυτό και θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα υλικά αποκτήματα και στα χρήματα. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα σε προτρέψει να αναλάβεις πρωτοβουλία προκειμένου να μπορέσεις να λύσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Μην αφήσεις μία ιδέα που έχεις σχετικά με αυτό να περάσει καθώς μπορεί να είναι η λύση που περιμένεις.
Τοξότης
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα και μία συναισθηματική υπερχείλιση η οποία θα σε αποδιοργανώσει καθώς δεν τη συνηθίζεις. Προσπάθησε να μη γίνεις παράλογος/η με αυτά που θα ζητήσεις από τους αγαπημένους σου ανθρώπους για να μην τους δημιουργήσεις ερωτηματικά. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να δεις κάποια ζητήματα πού ξέρεις πως υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις προκειμένου να τα λύσεις. Αν το κάνεις τότε θα καταφέρεις να κάνεις μια επανεκκίνηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.
Αιγόκερως
Οι εμμονές και οι ανησυχίες σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να σκεφτείς καθαρά για οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει καχυποψία ακόμα και προς τους ανθρώπους που ξέρεις πως έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την εμπιστοσύνη σου. Προσπάθησε να μην τους το δείξεις ώστε να αποφύγεις να παρεξηγηθείς. Το βραδάκι το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει πίσω σε εσένα κάποια χρήματα που σου χρωστούν ή κάποια χρήματα που δεν περιμένεις! Σε κάθε περίπτωση εσύ θα βγεις ευνοημένος/η από αυτό!
Υδροχόος
Η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη και θα σημάνει και την έναρξη του διαλλείματος από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις χρόνο και να δεις τους φίλους σου, ή να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο σου χρόνο και να κάνεις ένα πέρασμα από κάποιο σύλλογο η μία ομάδα που είσαι ενεργό μέλος. Οι ώρες της ημέρας θα περάσουν γρήγορα καθώς κάθε στιγμή και λεπτό θα έχεις κάτι να κάνεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου το βραδάκι, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις μία αδικία ή μία λάθος συμπεριφορά που είχες προς κάποιον φίλο σου. Αν πραγματικά θέλεις να επανορθώσεις η ημέρα ενδείκνυται για να το συζητήσεις μαζί με τον ενδιαφερόμενο και να μπορέσετε να το λύσετε.
Ιχθύς
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα παρατηρήσεις πως θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη θα έρχονται στο μυαλό σου όλο και συχνότερα. Αυτό που επιθυμείς είναι να δείξεις την αξία σου όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο το βράδυ, θα σε βάλει στη διαδικασία να επαναφέρεις στο μυαλό σου κάποια γεγονότα του παρελθόντος τα οποία θα σε κουράσουν και μόνο στη σκέψη. Προσπάθησε να αφήσεις ότι έχει γίνει και έχει περάσει στο παρελθόν και να κοιτάς μόνο στο παρόν καθώς εδώ είναι το πεδίο δράσης σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection