Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία επηρεάζει όλα τα ζώδια φέρνοντας την τάση για υπερβολές και ρίσκα.

Ιούνιος 17, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Ιουνίου;
Κριός
Σήμερα από το πρωί θα νιώσεις σαν να έχεις υπέρ δυνάμεις και θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις σε ησυχία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει μεγάλες δόσεις υπερβολής σε όλα. Χρειάζεται να βρεις τη χρυσή τομή και να είσαι εγκρατής καθώς σήμερα δεν θα λείψουν υπερβολές ακόμα και στη διασκέδαση. Αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του κάποιος πειρασμός ο οποίος θα σε βάλει σε σκέψεις. Αν θέλεις να διοχετεύσεις κάπου την τάση σου για υπερβολές προτίμησε να πας γυμναστήριο ή να ασχοληθείς με κάποιο σπορ!
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε φέρνει σε άμεση επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους και με την οικογένειά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η τάση σου για υπερβολές θα είναι έκδηλη σε αυτά που θα πεις αλλά και σε αυτά που θα κάνεις. Είναι πιθανόν να μη δώσεις σημασία σε κάποιο σημαντικό ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου ή να το δεις επιφανειακά με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να πάρεις την κατάλληλη απόφαση. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου καθώς θα το εκλάβουν σαν αδιαφορία. Προσπάθησε να φερθείς με σύνεση σε σημαντικά ζητήματα και να μην τα παραμελήσεις.
Δίδυμοι
Ακόμα και η πιο απλή, ανώδυνη συζήτηση σήμερα με συγγενείς και γνωστούς μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη και να ανάψει τα αίματα. Αυτό θα συμβεί διότι θα έχεις μία τάση για να μεταφέρεις με υπερβολή κάθε τι που θα ακούσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει και να σε κάνει αφερέγγυο/α με τους γύρω σου και με μυστικά που θα σου εμπιστευτούν. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους άλλους για αυτό αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα μαθευτεί κάτι που δεν θέλεις, κράτησε το αποκλειστικά και μόνο για εσένα.
Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να νιώθεις πως χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις ικανότητες σου με αποτέλεσμα να ρίξεις το βάρος σου στα οικονομικά σου θέματα καθώς αποζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί την ανάγκη να συγκεντρώσεις όσα περισσότερα χρήματα και υλικά αγαθά μπορείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα κάνεις τις λάθος κινήσεις για να επιτύχεις αυτό που θέλεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Προσπάθησε να το διαχωρίσεις από τα οικονομικά διαφορετικά η ανάμιξη αυτών των δύο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.
Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί εγωιστικές τάσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να προβάλλεις στους άλλους τον εαυτό σου με το σωστό τρόπο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει εμπόδια στην προβολή σου και στις σχέσεις σου καθώς θα έχεις την τάση να υποσχεθείς πολλά και να μην τηρήσεις τίποτα. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και σε λόγια και σε συναισθήματα σήμερα διαφορετικά θα βάλεις στους άλλους στη διαδικασία να έχουν μεγάλες προσδοκίες από εσένα. Όσο λιγότερα πεις σήμερα και όσο λιγότερο περιαυτολογήσεις τόσο μειώνεις τις πιθανότητες να εκτεθείς.
Παρθένος
Το μυαλό σου θα είναι γεμάτο σκέψεις και ανησυχίες που δεν θα βλέπεις στην πραγματική τους διάσταση αλλά διογκωμένες με αποτέλεσμα να γίνεις πολύ καχύποπτος/η με όλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει θέματα με ανθρώπους του στενού κύκλου σου που θα ξεκινήσουν λόγω κάποιων υπερβολών που θα ακουστούν. Μην πιστεύεις κάποιους «καλοπροαίρετους» οι οποίοι θα σου εκμυστηρευτούν πράγματα γιατί είναι πολύ πιθανό να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να φτάσουν σε εσένα με «σάλτσες» και υπερβολές.
Ζυγός
Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι το πιο σημαντικό θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα εξακολουθεί να τους φέρνει σε προτεραιότητα και να ευνοεί τις φιλικές συναθροίσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου προκαλέσει υπερβολικές αντιδράσεις σε κάτι που θα ακούσεις ή να σε κάνει αμέτοχο/η και αδιάφορο/η σε όλα. Αυτό μπορεί να παρερμηνευθεί από τους φίλους σου και να δημιουργήσει αποστάσεις. Αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις προσπάθησε να ισορροπήσεις την διάθεση σου και να είσαι δίπλα στους ανθρώπους που θα χρειαστούν τη γνώμη σου και τη συμβουλή σου.
Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και ένα τονίζει τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς και τις ανασφάλειες που σχετίζονται με την κοινωνική σου καταξίωση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει ριψοκίνδυνο/η και παρορμητικό/η σε επαγγελματικές αποφάσεις με αποτέλεσμα να κάνεις κινήσεις που θα σε εκθέσουν στους ανωτέρους σου. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα γιατί η ημέρα δεν είναι βοηθητική. Κράτησε όσο γίνεται μία ουδέτερη στάση προκειμένου να καταφέρεις να διαφυλάξεις όλα όσα έχεις κερδίσει μέχρι σήμερα.
Τοξότης
Σήμερα θα έχεις την τάση να αμφισβητείς πληροφορίες και απόψεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς και είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη ακόμα και για κάποια δικά σου «πιστεύω». Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε προκαλεί να αναθεωρήσεις τη στάση σου για κάποιες απόψεις τις οποίες μέχρι τώρα καταδίκαζες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει μία γενικότερη υπερβολή σε αυτά που θα πεις αλλά και στον τρόπο που θα προσπαθήσεις να τα στηρίξεις. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τη γνώμη σου στους γύρω σου και αποδέξου πως ο καθένας δικαιούται να έχει τη δική του άποψη χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι η σωστή αλλά ούτε και η λάθος.
Αιγόκερως
Σήμερα όλα τα απωθημένα σου και τα κρυμμένα συναισθήματα σου θα βγουν στην επιφάνεια με κάποια μικρή αφορμή και θα σε αναστατώσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να σκεφτείς με επιχειρήματα οτιδήποτε σε απασχολεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε παροτρύνει να αναλάβεις ρίσκα στον αισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα. Καλό θα ήταν να συγκρατηθείς και να μην το κάνεις καθώς η ημέρα δεν ευνοεί οποιοδήποτε ρίσκο παρά μόνο οτιδήποτε είναι αποτέλεσμα λογικής σκέψης και επιχειρημάτων.
Υδροχόος
Σήμερα θα αναζητήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και τονίζει την ανάγκη σου για ουσιαστική και ανθρώπινη επαφή. Την παράσταση θα κλέψουν οι στενοί σου συνεργάτες καθώς και ο/η σύντροφός σου μιας και θα είναι οι άνθρωποι που θα έχουν την ικανότητα να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε κάνει υπερβολικό/η με κάποια πράγματα και είναι πολύ πιθανό να περιμένεις στη γωνία το ατόπημα των άλλων προκειμένου να βρεις την αφορμή να εκτονωθείς. Προσπάθησε να μην το κάνεις καθώς θα γίνεις άδικος/η και θα το διαπιστώσεις και εσύ ο/η ίδιος/α αργότερα.
Ιχθύς
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτά που «πρέπει». Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει απαισιόδοξο/η και με τάση να τα παρατήσεις όλα με ιδιαίτερη ευκολία. Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι μία βόλτα ή μια συνάντηση με αγαπημένους σου ανθρώπους για αυτό και θα αναζητάς αφορμές προκειμένου να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις. Καλό θα ήταν να μην το κάνεις αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η κυρίως σε εργασιακά ζητήματα.
TAGS: Ζώδια σήμερα
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection