Ταύρε εκμεταλλεύσου το ταλέντο που έχεις και ξέρεις πότε πρέπει να μιλήσεις και τι ακριβώς να πεις.

Μάρτιος 14, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Μαρτίου;
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πώς έχεις και άλλες ανάγκες πέρα από τις επαγγελματικές που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον σου τις τελευταίες ημέρες! Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως σας ενώνουν κοινά γνωρίσματα θα είναι το κλειδί για να περάσεις μία όμορφη μέρα και να καταφέρεις να χαλαρώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σου θα αποτελέσει ευνοϊκή συγκυρία όχι μόνο να χαλαρώσεις αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο!
Ταύρος
Οι δραστηριότητες που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο σήμερα καθώς θέλεις να αποδείξεις τις ικανότητές σου στους ανθρώπους που έχουν θέση κλειδί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και υποδηλώνει πως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα ασχοληθείς με την αναγνώριση σου σε θέματα καριέρας! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Κράτησε στην άκρη την παρόρμηση σου και εκμεταλλεύσου το ταλέντο που έχεις και σε κάνει να αναγνωρίζεις πότε πρέπει να μιλήσεις και τι ακριβώς να πεις.
Δίδυμοι
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και σε προτρέπει να βγεις έξω, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς και να αναζητήσεις νέες πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή που βρίσκονται στον Κριό θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/η και αυτό θα φανεί αμέσως στους ανθρώπους του φιλικού και όχι μόνο περιβάλλοντος! Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή συγκυρία για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να αποκτήσεις συμμάχους στα σχέδιά σου!
Καρκίνος
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη καθώς η σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο φέρνει στο μυαλό σου ανθρώπους και καταστάσεις που σου έχουν δημιουργήσει πικρία. Ευτυχώς το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στη δουλειά που θα καταφέρει να σου φτιάξει τη διάθεση. Ακόμα είναι πιθανό μία επαγγελματική συμφωνία να βοηθήσει και εκείνη στην τόνωση της ψυχολογίας σου! Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να γυρίζει σε ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν μπορείς να αλλάξεις και εστίασε αποκλειστικά και μόνο στο παρόν.
Λέων
Οι άνθρωποι οι οποίοι απολαμβάνουν την εκτίμησή σου θα είναι εκείνοι που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου, στο ζώδιο του Υδροχόου και θα τονίσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό είναι πολύ ευνοϊκό για να έρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, να συνάψεις νέες συμφωνίες και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις. Η μέρα είναι ευνοϊκή για εσένα, για τις προσωπικές επιδιώξεις σου αλλά και τις συνεργασίες σου, εκμεταλλεύσου την!
Παρθένος
Η μέρα θα είναι απαιτητική όσον αφορά τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προκειμένου να τελειώσεις κάποιες από αυτές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει σε πρώτο πλάνο ζητήματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις ρουτίνας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό είναι ευνοϊκό και σου λέει πως παρά όλες τις δουλειές και την πίεση, θα βρεις τρόπο να κάνεις ένα διάλειμμα και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου ή όπου αλλού θέλεις. Ένα εργασιακό ζήτημα έχει τον τρόπο να πάει καλά σήμερα και να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση!
Ζυγός
Σήμερα θα προτιμήσεις να αφήσεις τις εξωτερικές εργασίες για μία άλλη μέρα και να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν δουλειές του σπιτιού αλλά και υποχρεώσεις των δικών σου ανθρώπων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μία τάση για παράπονα σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν έχεις την προσοχή των άλλων ή πως οι δικοί σου δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σου σε κάποια ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό είναι ευνοϊκό για να μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με οτιδήποτε ασχοληθείς σήμερα αλλά και για να βρεις το δίκιο σου. Εστίασε σε οτιδήποτε σου προκαλεί θετικά συναισθήματα και μην διυλίζεις τον κώνωπα σε ανούσια ζητήματα.
Σκορπιός
Σήμερα θα συναναστραφείς με αρκετό κόσμο αλλά θα διαπιστώσεις πως ενώ τις προηγούμενες ημέρες αυτό σε γέμιζε τώρα θα ξεκινήσει να σε εκνευρίζει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε φέρνει σε επαφή με τους άλλους αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό "πνίγεται" από τις επαφές με πολύ κόσμο. Είναι πιθανό να έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και αυτό μπορεί να φέρει ρήξη στις σχέσεις με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να καταφέρεις να μην εκνευριστείς και να μην χαλάσεις τις σχέσεις σου και τη διάθεσή σου.
Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει νέα από το περιβάλλον σου και ζητήματα που αφορούν πρόσωπα που ανήκουν σε αυτό, όπως είναι συγγενείς γνωστοί ακόμα και γείτονες! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις θετική εντύπωση και να κερδίσεις το θαυμασμό των ανθρώπων που θα συναναστραφείς και θα συζητήσεις! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά και να ψωνίσεις κάτι που θα σε ομορφύνει και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Κάνε το αλλά πρόσεξε μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που υπολογίζεις!
Αιγόκερως
Σήμερα καλό είναι να ξεκινήσεις τη μέρα σου τακτοποιώντας κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σχετίζονται με λογαριασμούς προκειμένου να μπορέσεις να δεις τι σου μένει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό θα βοηθήσει και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό καθώς θα κάνει ξεκάθαρες τις ανάγκες σου και τον τρόπο που μπορείς να τις διευθετήσεις. Είναι πολύ πιθανό να βγεις κερδισμένος/η σε κάποιο ζήτημα που αφορά τα οικονομικά σου ή να κάνεις μία νέα συμφωνία με θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου.
Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους τι είναι αυτό που θέλεις από εκείνους αλλά και για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στα πρόσωπα-κλειδιά για δικά σου ζητήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση να επικρατήσει αλλά τη λογική. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα βοηθήσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες που αν εκμεταλλευτείς θα κάνεις νέες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Ιχθύς
Σήμερα θα δυσκολευτείς αρκετά ακόμα και να εκφράσεις τη γνώμη σου καθώς η σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα σε κάνει να βλέπεις με καχυποψία ακόμα και αγαπημένους σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις τις παρεξηγήσεις με τους άλλους παρά το γεγονός πως η συμπεριφορά σου θα τις εγείρει. Κράτησε μυστική μία συζήτηση/συμφωνία σχετική με οικονομικά ζητήματα μέχρι να "κλείσει" και επίσημα και προσπάθησε να διαχωρίσεις σε ποιους ανθρώπους χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη και σε ποιους όχι.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection