Ταύρε, σήμερα μπορεί να έχεις στο μυαλό σου να κάνεις διάφορα αλλά θα χρειαστεί να τα αφήσεις.

Φεβρουάριος 24, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Φεβρουαρίου;
Κριός
Η διάθεση σου εξακολουθεί να είναι καλή και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και σου προσφέρει μια χείρα βοήθειας σε αυτό! Σήμερα είναι πιθανό να ασχοληθείς με τα αδέρφια σου ή κάποιο άλλο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος που έχεις τύψεις που έχεις παραμελήσει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να δώσει αφορμές για κόντρες οι οποίες θα έχουν τη ρίζα τους σε ανθρώπους το ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Πρόσεξε τα νεύρα σου και συνάμα πρόσεξε και πως οδηγείς.
Ταύρος
Σήμερα μπορεί να έχεις στο μυαλό σου να κάνεις διάφορα αλλά θα χρειαστεί να τα αφήσεις προκειμένου να στραφείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου θυμίζει λογαριασμούς, δουλειές και υποχρεώσεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο έξοδα και μπορεί κάποια από αυτά να είναι και έκτακτα. Προσπάθησε να τσεκάρεις τα έσοδα και τα έξοδα ώστε να δεις που βρίσκεσαι και κράτησε την καταναλωτική σου μανία καθώς μπορεί να προκύψει κάποια υποχρέωση που δεν περίμενες.
Δίδυμοι
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και είναι μια καλή ευκαιρία για να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου χωρίς να χρειαστεί να έρθεις σε ρήξη με αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό θα χρειαστεί διπλωματία! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε κάνει να νιώσεις πως οι γύρω σου δίνουν αφορμές για καβγάδες. Μπορεί να είναι όντως έτσι αλλά πριν αποφασίσεις να "σηκώσεις το γάντι" θα πρέπει να σκεφτείς αν θα βγεις κερδισμένος/η ή αν τελικά το ξέσπασμα της στιγμής θα χειροτερέψει τα πράγματα. Ο διάλογος είναι μια καλή λύση που θα σε βοηθήσει να εξηγήσεις τα θέλω σου με επιχειρήματα και χωρίς εντάσεις!
Καρκίνος
Σήμερα οι υποθετικές σκέψεις θα σε αγχώσουν περισσότερο από τα πραγματικά γεγονότα καθώς το μυαλό σου θα έχει την τάση να κάνει σενάρια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα ενισχύσει τη φαντασία σου με αποτέλεσμα να σου φτάνει μια λέξη για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι διάφορα! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σου προκαλέσει απώλεια ενέργειας με αποτέλεσμα να προτιμήσεις τις σκέψεις από τις πράξεις. Προσπάθησε να ασχοληθείς με σημαντικές δουλειές ρουτίνας καθώς αυτό θα σε βοηθήσει και να σταματήσεις να σκέφτεσαι!
Λέων
Οι φίλοι σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα καθώς θα σε αναζητήσουν και δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η και ευδιάθετο/η. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα ανεβάσει λίγο τους τόνους καθώς μπορεί να υπάρξουν μερικές διαφωνίες με φιλικά σου πρόσωπα. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείς θα είναι αυτός που θα δείξει και αν αυτές οι διαφωνίες πάρουν διαστάσεις. Προτίμησε να ασχοληθείς με μια συλλογική δραστηριότητα καθώς θα είναι εποικοδομητική και θα σε βοηθήσει να μείνεις απασχολημένος/η!
Παρθένος
Σήμερα θέλεις να τραβήξεις επάνω σου τα φώτα στη δουλειά και να διεκδικήσεις τα εύσημα από τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανώτερο ιεραρχικά επίπεδο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου προκαλέσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να δείξεις σε όλους τι αξίζεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να εγείρει πολεμοχαρείς διαθέσεις είτε από εσένα είτε προς εσένα. Μην παρασυρθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού και μεγάλα λόγια καθώς μπορεί να καταφέρουν το αντίθετο από αυτό που έχεις στο μυαλό σου και να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και σε βοηθά να βρεις την καλή σου διάθεση! Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με εκπαιδευτικά θέματα όπως σεμινάρια και πιστοποιήσεις καθώς οι επιπλέον γνώσεις θα σε ενθουσιάσουν! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό ακόμα και χωρίς λόγο. Αν κάνεις μια βόλτα σε ένα μέρος που μπορείς να χαλαρώσεις τότε σίγουρα θα μπορέσεις να τον διαχειριστείς. Πρόσεξε και τον τρόπο που οδηγείς γιατί βιάζεσαι λίγο!
Σκορπιός
Η διάθεση σου θα έχει καθοδική πορεία σήμερα καθώς θα θυμηθείς παλιούς σου έρωτες, οικονομικές εκκρεμότητες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις δυσθυμία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το μάθημα που πήρες από δύσκολες εμπειρίες που ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να εντείνει την αναστάτωση και να φέρει έξοδα εκεί που δεν τα περιμένεις. Οι σπασμωδικές αποφάσεις κυρίως αν σχετίζονται με θέματα που αφορούν κληρονομικές αλλά και επιχειρηματικές υποθέσεις ή θέματα που αφορούν το δημόσιο δεν θα σε ευνοήσουν για αυτό δείξε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα!
Τοξότης
Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα αποτελέσουν τροχοπέδη για τις αποφάσεις σου σήμερα καθώς χωρίς τη γνώμη τους δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα τονίσει την ανάγκη σου να πάρεις την επιβεβαίωση των άλλων. Αυτή η επιβεβαίωση μπορεί να γίνει αιτία για εντάσεις καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα διευκολύνει την κατάσταση. Μια διαφωνία που θα έχεις με κάποιο στενό σου συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου θα γίνει η αφορμή για να ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου και να δημιουργηθεί ένα ψυχρό κλίμα. Προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία και να μη δώσεις δικαιώματα για εντάσεις!
Αιγόκερως
Σήμερα θα ξυπνήσεις με χαμηλά αποθέματα ενέργειας και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να παραμείνεις στο κρεβάτι χωρίς να κάνεις τίποτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει οικογενειακές υποχρεώσεις, εργασιακές εκκρεμότητες και δουλειές γενικότερα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα μειώσει τα αποθέματα ενέργειας σου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου. Κάνε ένα ρεαλιστικό πλάνο ημέρας καθώς το πιο πιθανό είναι να κουραστείς περισσότερο αν δεν έχεις μια "πυξίδα" σχετικά με τις προτεραιότητες σου.
Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την ανεβασμένη σου διάθεση και να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με ένα νέο χόμπι, μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει να περάσεις καλά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να αδράξεις τη ημέρα και να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με οτιδήποτε σε γεμίζει. Αν δεν μπορείς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τότε προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως δεν έχεις ενέργεια όμως μόλις βρεις κάτι που να σου τραβήξει το ενδιαφέρον αυτό θα εξαφανιστεί!
Ιχθύς
Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την ανεβασμένη σου διάθεση και να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με ένα νέο χόμπι, μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει να περάσεις καλά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να αδράξεις τη ημέρα και να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με οτιδήποτε σε γεμίζει. Αν δεν μπορείς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τότε προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως δεν έχεις ενέργεια όμως μόλις βρεις κάτι που να σου τραβήξει το ενδιαφέρον αυτό θα εξαφανιστεί!
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection