dimarxos big

Ταύρε, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και να τονίζει ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δεκέμβριος 05, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Χατζημάρκος

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Δεκεμβρίου;

Κριός
Σήμερα είναι πιθανόν να εξακολουθείς να έχεις ανησυχίες οι οποίες σχετίζονται με ανοιχτά ζητήματα και εκκρεμότητες τις οποίες φέρνεις από το παρελθόν, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να εντείνει τις ανησυχίες σου για αυτό και καλό θα ήταν να μην κάνεις τίποτε σήμερα καθώς το άγχος σου δεν θα σε βοηθήσει πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποια χρήματα τα οποία είτε πρέπει να πάρεις είτε πρέπει να δώσεις και σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες και δημόσιους φορείς.

Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα είναι πιθανόν ο/η σύντροφός σου αλλά και κάποιος στενός σου συνεργάτης να σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η με τα δικά τους ζητήματα και έτσι να παραμελήσεις τελείως τα δικά σου. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως θα έρθει στο προσκήνιο ένα ζήτημα του παρελθόντος το οποίο δεν είχε λυθεί. Προσπάθησε να το διευθετήσεις καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κλείσεις οριστικά οποιαδήποτε εκκρεμότητα.

Δίδυμοι
Σήμερα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα εργασιακό ζήτημα του παρελθόντος ή μία δουλειά της καθημερινότητας την οποία θα έπρεπε να έχεις τελειώσει καιρό αλλά μέχρι τώρα την άφηνες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως θα υπάρξει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με τους άλλους. Προσπάθησε να είσαι λιτός/η και περιεκτικός/η ταυτόχρονα, καθώς τα πολλά λόγια το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν σήμερα είναι πολλές παρεξηγήσεις!

Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να ευνοεί τη διάθεσή σου ιδιαίτερα. Οι επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους και η ενασχόληση με μία ευχάριστη δραστηριότητα είναι δύο από τα σενάρια της ημέρας τα οποία θα σου φτιάξουν πολύ το κέφι, για αυτό επεδίωξε τα. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να γίνεσαι παραπάνω προσεκτικός/η καθώς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά μπερδέματα, τα οποία ενδέχεται να μην είναι σημαντικά αλλά θα σου χαλάσουν το κέφι. Ακόμα και αν έχεις κατά νου να βγεις για μία βόλτα το βράδυ βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες όπως η ώρα συνάντησης, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων!

Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί μία τάση για παράπονα τα οποία προέρχονται είτε από επαγγελματικά είτε από οικογενειακά ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα νιώθεις περισσότερο ευάλωτος/η σε αυτά που σε έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς, για αυτό και δεν αποκλείεται να τα φέρεις στο προσκήνιο. Το βράδυ θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η με οτιδήποτε και αν πεις καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως οι δικοί σου άνθρωποι και οι άνθρωποι της οικογένειάς σου, μπορεί να πάρουν προσωπικά ένα παράπονο που θα τους κάνεις με αποτέλεσμα να υπάρξει απόσταση μεταξύ σας.

Παρθένος
Η επικοινωνιακή διάθεση των προηγούμενων ημερών συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό την τονίζει ακόμα περισσότερο. Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες θα βοηθήσουν πολύ την ψυχολογία σου καθώς οι συζητήσεις μαζί τους θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Παρόλο που η ημέρα φαινομενικά είναι καλή, όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η με αυτά που λες. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα. Πρόσεξε ακόμα και το χιούμορ σου καθώς μπορεί να είναι περισσότερο «κοφτερό» από ότι πρέπει και τελικά να παρεξηγηθείς

Ζυγός
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό σε κρατά συγκεντρωμένο/η σε αυτά. Προσπάθησε να τελειώσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες όσο νωρίτερα μπορείς καθώς όσο περνούν οι ώρες θα παρατηρήσεις και εσύ πως γύρω σου θα ξεκινήσουν επικοινωνιακά μπερδέματα. Αυτά θα κορυφωθούν το βράδυ καθώς η σύνοδος Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει μία γενικότερη ασυνεννοησία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Φρόντισε έστω μέχρι τότε να έχεις ξεμπερδέψει με δουλειές που έχεις ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί έντονες εναλλαγές στη διάθεσή σου, οι οποίες θα γίνουν εμφανείς σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η κυκλοθυμική διάθεση δεν θα σε βοηθήσει, αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εκεί που πραγματικά δεν υπάρχουν. Το βράδυ η σύνοδος του θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός/η καθώς αλλά θα λες εσύ και άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα γενικότερο επικοινωνιακό αλαλούμ! Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν νέες συνεργασίες.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να είσαι λίγο απόμακρος/η ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κάνει να αναζητήσεις την ηρεμία σου. Για να στεφθεί με επιτυχία αυτό ίσως να επιβάλλεται να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που ξέρεις πως σου δημιουργούν άγχος και αρνητικά συναισθήματα. Το βράδυ ενδέχεται να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους όμως μπορεί να νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή θα είναι υπεύθυνη για αυτό καθώς ενδέχεται να δημιουργήσει κάποια ζητήματα στην επικοινωνία.

Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με μία συλλογική δραστηριότητα, να συνδράμεις σε ένα πρόβλημα που απασχολεί κάποιο φίλο σου ή να ξεκινήσεις να συμμετέχεις ξανά ενεργά σε μία ομάδα που είσαι μέλος. Οτιδήποτε και αν κανείς θα στεφθεί με επιτυχία αν το κάνεις με παρέα. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και των άλλων. Απόφυγε τα πολλά λόγια για να μην εντείνεις το κλίμα ασυνεννοησίας και προτίμησε τις πράξεις οι οποίες είναι πιο ξεκάθαρες και δεν γίνεται να παρερμηνευθούν.

Υδροχόος
Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο καθώς τις τελευταίες ημέρες που η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό δεν σε αφήνει να τα ξεχάσεις. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διευθέτησή τους, καθώς η ήμερα μπορεί να φαίνεται ιδανική για να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα όμως μπορεί να προκύψουν επικοινωνιακές δυσκολίες. Προτίμησε να ασχοληθείς μαζί τους κατά το πρώτο μισό της ημέρας ώστε να τελειώνεις γρήγορα καθώς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτά που λες στους άλλους και ακόμα περισσότερο αυτά που καταλαβαίνεις, ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων!

Ιχθύς
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία μπορούν είτε να σε χαλαρώσουν είτε να σε ευχαριστήσουν. Προτίμησε να περάσεις το χρόνο σου ταξιδεύοντας με το μυαλό σου σε αναμνήσεις οι οποίες σου είναι ευχάριστες, καθώς αυτό θα είναι το μυστικό για να φτιάξεις τη διάθεσή σου σήμερα! Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει νέα από κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί και με αυτό τον τρόπο θα έρθει ξανά στο προσκήνιο. Ακόμα είναι πιθανό να γυρίσουν στη ζωή σου άνθρωποι οι οποίοι υπήρχαν και κατά το παρελθόν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot