Ταύρε, άλλη μία ημέρα που θα σε απασχολήσουν αρκετά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις

Νοέμβριος 08, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Νοεμβρίου;

Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να δεις ξανά ένα ζήτημα που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων, ασφάλειες αλλά και με το δημόσιο τομέα. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να σε ξεγελά αυτό το ιδανικό κλίμα που θα δημιουργηθεί γύρω από τη διευθέτηση αυτών των ζητημάτων, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα έξοδα από ότι έσοδα. Προσπάθησε να είσαι πολύ προσεκτικός/η με κάθε οικονομική διευθέτηση και συναλλαγή που θα κάνεις ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φίλο σου λόγω διαφορετικών απόψεων.

Ταύρος
Άλλη μία ημέρα που θα σε απασχολήσουν αρκετά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό βρίσκει τρόπο να τις φέρει στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για πολλές συζητήσεις καθώς η μία κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και τελικά να υπάρξουν έντονες διαφωνίες. Απόφυγε να λύσεις ζητήματα που σχετίζονται με αγαπημένους συνεργάτες ή με τον/τη σύντροφό σου σήμερα, καθώς ο εκνευρισμός δεν θα αργήσει να φανεί και από τις δύο μεριές. Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει εξίσου, και πάλι θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που θα επιλέξεις να το διευθετήσεις.

Δίδυμοι
Σήμερα θα σε απασχολήσει αρκετά ένα εργασιακό σου ζήτημα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα φέρει τέτοιου είδους θέματα στο προσκήνιο. Ακόμα είναι πιθανό να προκύψει και κάποια αγγαρεία από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο η οποία θα φορτώσει και άλλο την ημέρα σου με δουλειές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα κουραστείς αρκετά και η κούραση θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Προτίμησε να αρνηθείς ευγενικά μία επιπλέον δουλειά ή έστω να τη μεταθέσεις για μία άλλη ημέρα ώστε να καταφέρεις να βρεις έστω και λίγο χρόνο για την ξεκούραση σου.

Καρκίνος
Η ημέρα θα ξεκινήσει με διάθεση να φλερτάρεις τον/τη σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος/η, να φλερτάρεις γενικότερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για μία ρομαντική και ερωτική ημέρα. Παρόλα αυτά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να χαλάσει αυτές τις συνθήκες καθώς θα δημιουργήσει στιγμές γεμάτες ένταση. Πρόσεξε τον τρόπο που θα αντιδράσεις σε οτιδήποτε, καθώς είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, με αυτόν/ην που θα ήθελες να γίνει ταίρι σου ή με κάποιο φίλο σου. Το μυστικό για να μπορέσεις να περάσεις αλώβητα τις εντάσεις είναι να αφήσεις εκτός των συζητήσεων και φυσικά εκτός του μυαλού σου, ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν.

Λέων
Σήμερα είναι πιθανό να δεχτείς ένα τηλέφωνο από κάποιο μέλος της οικογένειάς σου προκειμένου να το βοηθήσεις σε μία δουλειά ή προκειμένου να σου ζητήσει μία χάρη. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο θα είναι αυτό που θα πυροδοτήσει την έντονη αντίδρασή σου, και μάλιστα σε σημείο που μπορεί να αδικήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα όσον αφορά τις σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, με τους συνεργάτες αλλά και με τον/τη σύντροφό σου ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να συνομιλήσεις μαζί τους, να ακούσεις τα νέα τους και φυσικά να τους πεις τα δικά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και βοηθά σε τέτοιου είδους συναντήσεις και συζητήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει διαφωνίες οι οποίες θα δυναμιτίσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Μία σοβαρή διαφωνία μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και από μία πλάκα για αυτό απόφυγε τη σήμερα καθώς η ήμερα δεν τη σηκώνει. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη και η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσουν.

Ζυγός
Οι υποχρεώσεις και οι λογαριασμοί τριγυρίζουν στο μυαλό σου σήμερα και σου δημιουργούν μια ένταση ακόμα και άθελα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού σχετικά με τα έξοδά σου. Καλό θα ήταν να είσαι πολύ φειδωλός/η με αυτά που θα ξοδέψεις μιας και μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο και να χρειαστεί να ξοδέψεις περισσότερα από ότι υπολόγιζες. Προτίμησε να φερθείς με σύνεση αν δεν θέλεις στο τέλος της ημέρας να διαπιστώσεις πως το ταμείο θα είναι μείον.

Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να φέρνει αλλαγές στη διάθεση σου ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, γεγονός που θα κάνει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου να αναρωτηθούν τι σου συμβαίνει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο θα δημιουργήσει ένταση με αφορμή ένα οικογενειακό ζήτημα και εσύ καλείσαι να κρατήσεις τα προσχήματα. Από τις δικές σου αντιδράσεις θα εξαρτηθεί αν και κατά πόσο αυτή η ένταση θα γίνει μεγαλύτερη ή αν θα μπορέσει να ξεθυμάνει. Υπερβολές δεν θα σε βοηθήσουν για αυτό απέφυγε τες και προσπάθησε να κρατήσεις ένα ήρεμο κλίμα στο σπίτι.

Τοξότης
Σήμερα διάφορες σκέψεις έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό σου με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να χαλαρώσεις ώστε να μπορέσεις να τις διαχειριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και λειτουργεί σαν μεγεθυντικός καθρέφτης για τις ανησυχίες, τα άγχη και τις φοβίες σου για αυτό και θα νιώθεις έξω από τα νερά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο είναι πιθανό να δημιουργήσει έριδες, εντάσεις και διαφωνίες με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις αν σου φταίνε για κάτι που είπαν ή για μία διαφορετική γνώμη που έχουν ή απλά αν σου φταίνε επειδή κάπου πρέπει να εκτονώσεις τα νεύρα σου!

Αιγόκερως
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθετε κοντά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα έχεις μία τάση για υπερβολές με αυτά που θα ξοδέψεις όταν βρεθείς με την παρέα σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την τάση σου για σπατάλες καθώς όταν το συνειδητοποιήσεις δεν θα σου αρέσει καθόλου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα διατυπώσεις κάποιες απόψεις σου καθώς αυτές θα γίνουν η αιτία για να έρθεις σε ρήξη με κάποιο φίλο σου.

Υδροχόος
Η ανάγκη σου να κερδίσεις το θαυμασμό κυρίως σε οτιδήποτε αφορά τη δουλειά σου και τις επαγγελματικές σου ενέργειες μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και υποδηλώνει πως είναι μία ημέρα γεμάτη από επαγγελματικά ζητήματα και σκέψεις που σχετίζονται με αυτά. Όσο και να θέλεις να κάνεις ένα βήμα εδώ και τώρα για να δείξεις τι αξίζεις, καλό θα ήταν να το αφήσεις για σήμερα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σήμερα δεν θα είσαι εσύ ο κερδισμένος/η. Απόφυγε τις διεκδικήσεις στη δουλειά καθώς όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις τους στόχους σου αλλά μπορεί να έχουν και ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ιχθύς
Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι να αποκομίσεις νέες πληροφορίες, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ανταλλάξεις τις απόψεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί δίψα για μάθηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως μπορεί να έρθεις σε ρήξη με όσους δεν έχουν την ίδια άποψη με εσένα. Προσπάθησε να υπερασπιστείς τις απόψεις σου όχι όμως και να τσακωθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τις υπερασπιστείς και μάλιστα «αναίμακτα». Σήμερα εκτός από νευριασμένος/η σε περίπτωση διαφωνιών θα έχεις την τάση να είσαι και βιαστικός/η και αυτό θα είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις κατά τις μετακινήσεις σου.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection