Menu
Το παραδοσιακό πανηγύρι στην Παναγία την Αχούσα (φωτό-βίντεο)

Το παραδοσιακό πανηγύρι σ…

Με επιτυχία και μεγά...

Με την προσήκουσα λαμπρότητα και με κάθε επισημότητα, ο πανηγυρικός εσπερινός στον ΙΝ Παναγίας Φανερωμένης στην Κω (φωτό-βίντεο)

Με την προσήκουσα λαμπρότ…

Παρουσία αρκετών πισ...

Σ. Φρούντζας: Μοριοδοτούνται για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποψήφιοι από Λέσβο… από Κω;;

Σ. Φρούντζας: Μοριοδοτούν…

Δημοσιεύθηκε χθες,...

«Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας στο νησί της Κω»

«Έναρξη δολωματικών ψεκασ…

Από την Διεύθυνση ...

«Γιορτή Κρασιού» το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας Ασφενδιού

«Γιορτή Κρασιού» το Σάββα…

Στο πλαίσιο των Πολι...

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Τρία άμεσα και ουσιαστικά μέτρα για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την ανακούφιση των πολιτών της Κω”

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Τρ…

Η Αντιδήμαρχος Οικ...

Αυτεπάγγελτος συμψηφισμός με τον ΕΝΦΙΑ σε 570.000 επιστροφές φόρου

Αυτεπάγγελτος συμψηφισμός…

Έξι στους δέκα φορολ...

Περισσότερα από 35 δισ. στην Ελλάδα έως το 2020

Περισσότερα από 35 δισ. σ…

«Ειδικά», όπως σημ...

Νότης Μαριάς: Η Κυβέρνηση αποδυνάμωσε την Ελληνική Πυροσβεστική Υπηρεσία προς χάριν της  Fraport

Νότης Μαριάς: Η Κυβέρνηση…

Η Κυβέρνηση αποδυν...

Μύκονος: Ουπς! Τους πιάσαμε σε ερωτικές αγκαλιές στην ξαπλώστρα

Μύκονος: Ουπς! Τους πιάσα…

Είναι τρελά ερωτευ...

Θέλεις σαν τρελή να κάνεις σχέση και φαίνεται; 5 λόγοι για να ηρεμήσεις… ΤΩΡΑ!

Θέλεις σαν τρελή να κάνει…

Σπουδαίο πράγμα ο ...

Τουρισμός με… «αβάσταχτη ελαφρότητα»

Τουρισμός με… «αβάσταχτη …

Οταν αυτός ο τομέας ...

Prev Next

Τα ζώδια της 28ης Αυγούστου! Ταύρε, η επικοινωνία σου μπορεί να εξελιχθεί μετ’ εμποδίων

Τα ζώδια της 28ης Αυγούστου! Ταύρε, η επικοινωνία σου μπορεί να εξελιχθεί μετ’ εμποδίων
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Αυγούστου;

Κριός
Η οικογένειά σου θα τραβήξει το ενδιαφέρον σήμερα, καθώς είναι πιθανό να προκύψει κάποιο οικογενειακό συμβούλιο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτο/η σ’ αυτά που υποστηρίζεις και δε θα διστάσεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με όποιον/α δε συμφωνήσει μαζί σου, ακόμα κι αν είναι μέλος της οικογένειάς σου. Πάνω στον εκνευρισμό σου μπορεί να πάρεις αποφάσεις, που μόλις σκεφτείς καλύτερα, θα μετανιώσεις. Γι’ αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις τις παρορμήσεις σου.

Ταύρος
Ενώ είσαι ευδιάθετος/η σήμερα, η επικοινωνία σου μπορεί να εξελιχθεί μετ’ εμποδίων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα θα σε φανατίσει με τις ιδέες και τις απόψεις σου, σε σημείο που θα αρνηθείς να δεχτείς ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις από τη δική σου. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις με συγγενείς και γείτονες, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις εξαιτίας των πεποιθήσεων σου και του πάθους με το οποίο τις υποστηρίζεις.

Δίδυμοι
Σήμερα επιθυμείς όσο τίποτε άλλο να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου θέματα, ώστε να καταφέρεις να κάνεις τις πολυπόθητες διευθετήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες, που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου. Για να γίνει αυτό, δε θα διστάσεις να προβείς ακόμα και σε μυστικές ενέργειες. Να θυμάσαι βέβαια, πως κάποια στιγμή όλα βγαίνουν στο φως, γι’ αυτό μην κάνεις κάτι που μπορεί να σε εκθέσει.

Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Από τη μία σε κάνει να νιώθεις τεράστια ενέργεια, ενώ από την άλλη να μη θέλεις ούτε καν να σηκωθείς από το κρεβάτι. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να ελέγξεις σχέσεις και συνεργασίες και μάλιστα με απόλυτο τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Προσπάθησε να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις και να μην κάνεις οτιδήποτε, που είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις.

Λέων
Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά εσωστρεφής σήμερα και εσύ θα είσαι πολύ καχύποπτος/η, καθώς θα είναι η άμυνά σου ώστε να μην καταλάβει κανείς τις ανασφάλειές σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα θα φέρει υπόγειες ενέργειες είτε από εσένα ή προς εσένα και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Άκουσε τη διαίσθησή σου, που θα μπορέσει να σε βγάλει από τα διλήμματα που έχεις.

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να έχεις ανάγκη την παρέα των φίλων σου, ακόμα και τη συμβουλή τους, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένους φίλους. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα μπορεί να χαλάσει λίγο τη διάθεση σου, καθώς θα σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου και δε θα διστάσεις να τις υπερασπιστείς, ακόμα και να τσακωθείς με κάποιο φίλο σου. Προσπάθησε να είσαι λίγο διαλλακτικός/η, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί βαθύ ρήγμα στις σχέσεις σου.

Ζυγός
Η δίψα σου για επαγγελματική εξέλιξη και κοινωνική αναγνώριση μπορεί να σε κάνει να παίξεις με… σημαδεμένη τράπουλα, προκειμένου να καταφέρεις να φτάσεις εκεί που θέλεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να φτάσεις στους επαγγελματικούς σου στόχους, με αποτέλεσμα να μη διστάσεις να κάνεις οτιδήποτε, προκειμένου να το καταφέρεις. Θα σε συμβουλεύσω να μην πάρεις μέρος σε επαγγελματικές ίντριγκες γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Σκορπιός
Σήμερα έχεις μια δίψα για μάθηση, με αποτέλεσμα να αναζητήσεις πληροφορίες είτε στο διαδίκτυο είτε σε βιβλία για το θέμα που σε ενδιαφέρει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την τάση να αμφιβάλλεις για τα πάντα, αλλά και για τις γνώσεις σου, γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να τις εμπλουτίσεις με κάθε τρόπο. Πρόσεξε την τάση σου να γίνεσαι απόλυτος/η με τα πιστεύω σου, γιατί θα υπάρξουν συγκρούσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Τοξότης
Η ημέρα θα ξεκινήσει με σκέψεις που αφορούν θέματα του παρελθόντος και θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σου ξυπνήσει συναισθήματα εκδίκησης, με αφορμή παρελθοντικές καταστάσεις. Θα σε συμβούλευα να αφήσεις τα γεγονότα που σε πείραξαν στο παρελθόν και να μην ξεχνάς πως η καλύτερη εκδίκηση για όλα αυτά και αυτούς που σε πόνεσαν είναι η αδιαφορία.

Αιγόκερως
Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου αλλά και το σύντροφό σου θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου σήμερα, καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να δεχτείς τη διαφορετικότητά τους σε σχέση με εσένα και τις απόψεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο στις επαγγελματικές σου και προσωπικές σου σχέσεις και θα δημιουργηθούν εντάσεις. Θα πρέπει να κατευνάσεις αυτή την επιθυμία σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να διαλυθούν σχέσεις σου.

Υδροχόος
Οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι αρκετές και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και έκτακτες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φοβίες σου, που δε θα σε αφήσουν να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου και θα σου δημιουργήσουν επιπλέον άγχος, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα. Κάνε ένα ρεαλιστικό πλάνο, ώστε να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας χωρίς να πάθεις υπερκόπωση και αν δεν τις καταφέρεις όλες δεν πειράζει, κι αύριο μέρα είναι.

Ιχθύς
Σήμερα θέλεις διακαώς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και με οτιδήποτε σε κάνει να παίρνεις χαρά όταν ασχολείσαι μαζί του, είτε αυτό είναι δραστηριότητα είτε είναι άνθρωπος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ένταση και εκνευρισμό, αν δεν καταφέρεις να χαλαρώσεις μέσα από τις ασχολίες σου. Προσπάθησε να βγάλεις αυτή την ένταση δημιουργικά και να τη στρέψεις προς όφελός σου.

ladylike.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός