Menu
«Ερωτόκριτος in Blues» την Παρασκευή 25 Αυγούστου

«Ερωτόκριτος in Blues» τη…

Στο πλαίσιο των Πολι...

Ισχυρό δίχτυ προστασίας προς τις ασθενέστερες ομάδες πληθυσμού των μικρών νησιών, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ισχυρό δίχτυ προστασίας π…

Πρόσκληση για έντα...

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ “ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗ”: ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ... 1.200 ΕΥΡΏ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ “ΠΑΣΣΑΝΙΚ…

Τυχερός παίκτης το...

«Φλερτάρει» με υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΔΗΣΥ ο Στ. Θεοδωράκης

«Φλερτάρει» με υποψηφιότη…

Και ο Σταύρος Θεοδωρ...

Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι ζευγάρι με την Αποστολία Λυβιάκη; [βίντεο]

Κωνσταντίνος Βασάλος: Είν…

Ποια είναι η hot μελ...

Μύκονος: “Χαρίζουν” στο Nammos παραλία για 21.600 ευρώ

Μύκονος: “Χαρίζουν” στο N…

Στη χαμηλότατη για...

Διορίζονται 177 μόνιμοι εκπαιδευτικοί από το ΑΣΕΠ του 2008 (πίνακας)

Διορίζονται 177 μόνιμοι ε…

Από το Υπουργείο Π...

Μοριοδοτούνται για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ λόγω σεισμού οι απόφοιτοι του Β. Αιγαίου

Μοριοδοτούνται για την ει…

Λίγες ημέρες πριν απ...

Από το Σεπτέμβριο ξεκινά η λοταρία αποδείξεων

Από το Σεπτέμβριο ξεκινά …

Από τον άλλο μήνα ...

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΩ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Μ…

Παρουσίαση: Ανδρέας ...

Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι 3 υπουργοί που μπλοκάρουν τον ανασχηματισμό του Τσίπρα

Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι…

Ο ανασχηματισμός εύκ...

Καραμελωμένα σου με παγωτό

Καραμελωμένα σου με παγωτ…

Αυτά τα καραμελωμέ...

Prev Next

Τα ζώδια της 17ης Σεπτεμβρίου! Παρθένε, ακόμα και μια μικρή αφορμή θα είναι ικανή να σε γυρίσει σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Τα ζώδια της 17ης Σεπτεμβρίου! Παρθένε, ακόμα και μια μικρή αφορμή θα είναι ικανή να σε γυρίσει σε δυσάρεστες καταστάσεις.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου, να στρέφει όλα τα φώτα επάνω σου και να μεταβάλλει τη συμπεριφορά σου από τη μια στιγμή στην άλλη. Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα, αλλά και η ταυτόχρονη σύνοδός της με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει ανατροπές σε συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις, καθώς οι ανάγκες σας μπορεί να συγκρουστούν, για αυτό καλύτερα να μην εξωθήσεις μικρές διαφωνίες στα άκρα, γιατί οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες.

Ταύρος
Οι ανησυχίες και οι ανασφάλειές σου θα είναι και σήμερα εδώ και θα σε κάνουν καχύποπτο/η με όλους, ακόμα και με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Ζυγό το απόγευμα, αλλά και η σύνοδός της με τον Ουρανό, θα φέρουν δυσφορία, καθώς νιώθεις ότι οι βαθύτερές σου ανάγκες δεν ταιριάζουν με την καθημερινότητα που έχεις επιλέξει. Λόγω της πίεσης που νιώθεις, είναι πολύ πιθανό να αντιδράσεις απότομα και σπασμωδικά, αλλά έτσι δε θα κερδίσεις κάτι.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις με φίλους και ομοϊδεάτες σου θα έρθουν στο προσκήνιο, καθώς θα επιθυμήσεις να βρεθείς μαζί τους, να μάθεις νέα τους και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ευνοεί επαφές και εξόδους με φίλους και συναδέλφους. Η αντίθεση που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από το Ζυγό και η σύνοδός της με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει ξαφνικούς έρωτες μεταξύ φίλων και να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα που υποβόσκουν. Βέβαια, μπορεί να φέρει και ξαφνικούς καβγάδες, για αυτό μη δώσεις αφορμές.

Καρκίνος
Η δουλειά σου και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα συνεχίσουν και σήμερα να σε πιέζουν και να ζητούν την αμέριστη προσοχή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου χαρίζει δυναμικότητα και πείσμα, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό και η σύνοδός της με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει συγκρούσεις με άτομα της οικογένειάς σου με αφορμή τη δουλειά σου ή το αντίθετο. Κράτησε την ψυχραιμία σου και τις ισορροπίες και κάνε υπομονή, μια μέρα είναι θα περάσει.

Λέων
Η ημέρα σε βρίσκει να ψάχνεις τρόπους να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε κάνει να πάρεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να αποκτήσεις κι άλλες γνώσεις και πιστοποιητικά, που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σου, αλλά και στη δουλειά σου. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό, αλλά και η σύνοδός της με τον Ουρανό, θα φέρουν ξαφνικές συναντήσεις με συγγενείς και γνωστούς, καθώς και απρόσμενες εξελίξεις στο συναισθηματικό τομέα.

Παρθένος
Ακόμα και μια μικρή αφορμή θα είναι ικανή να σε γυρίσει σε δυσάρεστες καταστάσεις, που προσπαθείς να αφήσεις στο παρελθόν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε αναγκάζει να ασχοληθείς με τα βαθύτερά σου συναισθήματα και να σταματήσεις να τα αγνοείς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη από το Ζυγό, θα φέρει συναισθηματικές και οικονομικές ανακατατάξεις, καθώς επιθυμείς να έρθεις πιο κοντά στις ανάγκες σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κυρίως στα οικονομικά ανοίγματα.

Ζυγός
Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο και θα παίξουν μεγάλο ρόλο για εσένα, καθώς επιθυμείς τη γνώμη τους για οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που κάνει με τον Ουρανό, αλλά και η αντίθεση με την Αφροδίτη κατά το απόγευμα, μπορεί να φέρουν ξαφνικές γνωριμίες, ξαφνικές προτάσεις, συνεργασίες, αλλά και ξαφνικούς καβγάδες και διακοπές σχέσεων, γι’ αυτό σήμερα θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα και να προσέχεις, αν θέλεις να έχεις.

Σκορπιός
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σήμερα και δε θα σε αφήσουν να βρεις χρόνο γι’ αυτά που θέλεις να ασχοληθείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που θα πραγματοποιήσει με την Αφροδίτη από τον Ζυγό το απόγευμα, αλλά και η σύνοδός της με τον Ουρανό θα φέρει στο μυαλό σου ανάγκες που έχεις και δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με αυτές. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να εμφανιστούν έκτακτες υποχρεώσεις, που θα εντείνουν τον εκνευρισμό σου. Κάνε υπομονή, μια ημέρα είναι, θα περάσει.

Τοξότης
Η ημέρα σου θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση, καθώς νιώθεις ένα ευχάριστο και δημιουργικό αέρα ανανέωσης. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό και η αντίθεση που θα πραγματοποιήσει με την Αφροδίτη το απόγευμα, θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και εκκεντρικές ιδέες που, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα, μπορούν να γίνουν μια νέα πηγή εσόδων. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι εγωιστικές τάσεις που θα σε πιάσουν και μπορεί να φέρουν συγκρούσεις με φίλους σου, καθώς αρνείσαι να δεχτείς οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό που πιστεύεις εσύ.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανό να χάσεις λίγο τις ισορροπίες στο σπίτι σου, καθώς μπορεί κάτι να ειπωθεί και να σε εκνευρίσει ή απλά να βγάλεις ό,τι έχεις μαζέψει μέσα σου τον τελευταίο καιρό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό και η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη κατά το απόγευμα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανάγκες που είχες παραμελήσει, αλλά και γεγονότα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε να μη δώσεις δικαιώματα, γιατί μπορεί να εκτεθείς, ακόμα και αν νομίζεις πως κάτι τέτοιο είναι απίθανο.

Υδροχόος
Η διάθεσή σου θα είναι άκρως επικοινωνιακή και σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα φροντίσει για αυτό. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να περάσεις την ημέρα σου σε συγγενείς και γνωστούς και να συζητήσετε για οτιδήποτε σηκώνει κουβέντα! Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, αλλά και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη κατά το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει επαναστάτη ακόμα και χωρίς αιτία, με αποτέλεσμα να πεις και μια κουβέντα παραπάνω με τους συνδαιτυμόνες σου! Παρόλα αυτά, οι ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες δε θα λείψουν!

Ιχθύς
Η αλήθεια είναι πως δε σου αρέσει να ασχολείσαι με πρακτικά και οικονομικά θέματα, αλλά κάποιες φορές αναγκάζεσαι να το κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και είναι μια ημέρα που θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με διευθετήσεις και οικονομικούς διακανονισμούς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό και η αντίθεση της με την Αφροδίτη κατά το απόγευμα, μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου ή ξαφνικές απώλειες, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η με τις ενέργειές σου και τις συμφωνίες που θα κάνεις.

ladylike.com 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός