Τα ζώδια σήμερα 9 Απριλίου- Ζυγέ, μια εξέλιξη σε κάποιο εργασιακό σου ζήτημα ή μια αλλαγή στην καθημερινότητα σου θα σου δημιουργήσει άγχος και αρνητικές σκέψεις.

Απρίλιος 09, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Απριλίου;

Κριός
Η απαιτητική καθημερινότητά σου έχει ξεκινήσει να σε κουράζει αλλά εσύ είσαι πολύ μαχητικός/η για να τα παρατήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη που σου εφιστά την προσοχή. Προσπάθησε να είσαι εντάξει με τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και μην πάρεις ρίσκο καθώς η τύχη δεν ευνοεί τους τολμηρούς σήμερα και μπορεί να σε ζημιώσει ακόμα και οικονομικά.

Ταύρος
Μπορεί η Σελήνη στην Παρθένο να είναι φιλική προς το ζώδιο σου, αλλά το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα. Είναι πιθανό να έχεις όρεξη να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου αλλά μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις και να σου χαλάσουν τα σχέδια. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και ο φιλικός σου περίγυρος καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα μεταξύ σας και να δημιουργήσουν αναστάτωση.

Δίδυμοι
Σήμερα το μενού θα έχει αρκετά θέματα προς συζήτηση καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σου προκαλέσει αρκετές ανησυχίες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να φέρει αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να κλείσουν κάποιες σχέσεις και συνεργασίες και η τροπή δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο. Μην κάνεις συμφωνίες σήμερα γιατί θα σε ζημιώσουν.

Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες καθώς θα θυμηθείς θέματα του παρελθόντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς, θα φέρει συγκρούσεις. Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά επικριτικός/η με όλους και να έρθεις σε αντιπαράθεση για τα πιστεύω και τις ανάγκες σου. Αν συγκρατήσεις την ορμητικότητα σου τότε δεν θα έχεις παράπλευρες απώλειες!

Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά θέματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, σου λέει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα οικονομικής φύσεως. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και να κάνεις διακανονισμούς γι αυτό προσπάθησε να διαφυλάξεις αυτά που έχεις κερδίσει χωρίς να επιδιώξεις κάτι άλλο.

Παρθένος
Η συμπεριφορά σου θα φέρει τα πάνω κάτω σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς δεν θα είναι εύκολο να καταλάβουν τι ζητάς! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δημιουργήσει συγκρούσεις με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να θεωρήσεις πως σε πιέζουν και καταπιέζουν τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς αν πεις όλα όσα έχεις κατά νου, θα διακινδυνεύσεις συνεργασίες που σου αποφέρουν κέρδη.

Ζυγός
Μια εξέλιξη σε κάποιο εργασιακό σου ζήτημα ή μια αλλαγή στην καθημερινότητα σου θα σου δημιουργήσει άγχος και αρνητικές σκέψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου αφαιρέσει κάθε διάθεση για επικοινωνία. Είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθείς ακόμα και από τους κοντινούς σου ανθρώπους αλλά θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σας ενώνουν κοινοί στόχοι, θα αποσπάσουν την προσοχή σου σήμερα είτε για θετικό είτε για αρνητικό λόγο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δημιουργήσει μπερδέματα με οικονομικά και φιλικά ζητήματα. Απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα σε φίλους και κράτησε οποιοδήποτε θέμα οικονομικής φύσεως μακριά από το φιλικό σου περιβάλλον.

Τοξότης
Η ημέρα είναι ιδιαίτερη, κυρίως όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, μπορεί να φέρει ξανά στην επιφάνεια κάποιο θέμα σχετικό με την οικογένεια σου. Είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις επειδή πρέπει και θα νιώσεις πιεσμένος/η. Σήμερα καλό θα ήταν να μην κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα στην εικόνα σου, τη δουλειά σου αλλά και τα οικονομικά σου!

Αιγόκερως
Το μυαλό σου δε βρίσκεται εκεί που είναι η φυσική σου παρουσία καθώς ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως πολλά από τα πράγματα που ήθελες να κάνεις δεν τα έχεις κάνει και μέσα σε αυτά είναι και ένα ταξίδι. Η απόμακρη στάση που θα κρατήσεις λόγω εκνευρισμού, θα δημιουργήσει αποστάσεις στον περίγυρο σου καθώς θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η.

Υδροχόος
Σήμερα θα πρέπει να δώσεις βάση και ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εφορία, το δημόσιο και τις τράπεζες καθώς και οποιοδήποτε άλλο οικονομικό θέμα που αφορά και τρίτους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να φέρει στο κατώφλι σου ξεχασμένους λογαριασμούς που ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις. Πρέπει να είσαι συνεπής διαφορετικά θα συνειδητοποιήσεις πως το οφειλόμενο ποσό θα ανέβει επικίνδυνα. Τακτοποίησε άμεσα αυτά που μπορείς και μην τα αφήνεις για αργότερα.

Ιχθύς
Σήμερα πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου καταπιέζουν εσένα και τις ανάγκες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει επικριτικό/η απέναντι τους και απόμακρο/η. Σήμερα μπορεί να αξιολογήσεις εκ νέου τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και να διακόψεις τις διπλωματικές σχέσεις. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί δεν είναι κατάλληλη ημέρα για αλλαγές.

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot