Τα ζώδια σήμερα 3 Απριλίου- Δίδυμε, δεν είναι καλή μέρα για συζητήσεις.

Απρίλιος 03, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Απριλίου;
Κριός
Σήμερα η διάθεση σου θα γίνει πιο εσωστρεφής και θα προτιμήσεις να περάσεις χρόνο μέσα στο σπίτι σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την ευαισθησία σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό, θα σε κάνει εύθικτο/η καθώς ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου δεν θα σε βοηθήσει. Προσπάθησε να μη δημιουργήσεις θέματα με την οικογένεια σου και να μη θυμηθείς παράπονα του παρελθόντος καθώς δεν υπάρχει λόγος.

Ταύρος
Οτιδήποτε και να σε απασχολεί δεν θέλεις να το κρατήσεις μέσα σου αλλά θα προτιμήσεις να το μοιραστείς με ανθρώπους του συγγενικού σου περιβάλλοντος και όχι μόνο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει πολύ συμπονετικό/η με τα θέματα των άλλων και έτοιμο/η να συνδράμεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να παρεξηγηθείς ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό καθώς όλο και κάτι θα σου φταίξει!

Δίδυμοι
Οι οικονομικές σου ανησυχίες θα σε αγχώσουν και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια καθώς νιώθεις μετέωρος/η μέχρι να βάλεις μια τάξη σε αυτό τον τομέα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πολύ ευνοϊκό για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όχι όμως για οικονομικές καθώς δεν ευνοεί πρακτικά θέματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό το απόγευμα δεν είναι ευνοϊκό για συζητήσεις πόσο μάλλον οικονομικής φύσεως καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να πείσεις τους ενδιαφερόμενους.

Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και παρόρμηση που μπορεί να φέρει αναστάτωση στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την ανάγκη σου να νιώσεις αγαπητός/η στους σημαντικούς για εσένα ανθρώπους γι αυτό και θα σε κάνει αρκετά ευαίσθητο/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό το απόγευμα, σου εφιστά την προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να μη συμβαδίζει με αυτά που σκέφτεσαι με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις ερωτήματα.

Λέων
Οι ανησυχίες σου δε θα βασίζονται σε ρεαλιστικές σκέψεις σήμερα αλλά σε κάτι που έχεις ακούσει η έχεις διαβάσει! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα κάνει το μυαλό σου να ασχολείται με το πρόβλημα και όχι με τη λύση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μέσα από όνειρα που θέλεις να γίνουν πραγματικότητα. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις στο περιβάλλον σου καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να μη συνάδει με αυτά που λες!

Παρθένος
Σήμερα όλα σου τα σχέδια περιλαμβάνουν και τους αγαπημένους σου φίλους καθώς χωρίς αυτούς δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με τίποτα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει δεκτικό/η στα θέματα των άλλων και πρόθυμο/η να βοηθήσεις με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό το απόγευμα, υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρχει θέληση αλλά δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να πείσεις τους φίλους σου για τα λεγόμενα σου. Κάνε υπομονή και ξαναπροσπάθησε αύριο!

Ζυγός
Θέματα καριέρας θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς σκέφτεσαι τον τρόπο που θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τη δουλειά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις μέσα από τις πρωτότυπες και καλλιτεχνικές σου ιδέες! Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το απόγευμα καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Κριό, μπορεί να σε εκθέσει αν δεν προσέξεις τις κινήσεις σου και τον τρόπο σου καθώς θα δώσεις λάθος εντυπώσεις.

Σκορπιός
Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή μια πιστοποίηση που μπορεί να σε βοηθήσει και στη δουλειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ευνοεί εκπαιδευτικά θέματα, εξετάσεις αλλά και τις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει να ταυτιστείς με οτιδήποτε απασχολεί τους άλλους και θα σε επηρεάσει πολύ. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις καθώς δεν θα εκπέμπεις στην ίδια συχνότητα με τους γύρω σου!

Τοξότης
Μια είδηση, μια σκέψη ή μια τυχαία συνάντηση θα σε φέρει σε επαφή με τα κρυμμένα συναισθήματα σου και θα σου προκαλέσει νευρικότητα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στην επιφάνεια τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, θα σε βοηθήσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε αυτές και θα κατευνάσει τη συναισθηματική σου αναστάτωση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να παρεκτραπείς και να τα βάλεις με όλους προκειμένου να εκτονωθείς.

Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου στο ζώδιο του Καρκίνου και θα φέρει στο προσκήνιο τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους με τα θέλω τους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς θέλουν και να τα θέσεις σε πρώτη προτεραιότητα για εσένα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να φέρει εντάσεις στην οικογένεια σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να τους εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί.

Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα φέρει υποχρεώσεις και δουλειές που θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να γίνεις ευρηματικός/η προκειμένου να βρεις δικαιολογίες να αποφύγεις κάποιες από τις αγγαρείες που πρέπει να κάνεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Κριό το απόγευμα, δεν είναι ευνοϊκό για διεκδικήσεις που αφορούν εργασιακά θέματα καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε λάθη.

Ιχθύς
Η ημέρα θα ξεκινήσει με καλούς οιωνούς καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου θα φέρει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σου φλέβα και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και ένα νέο σχετικό χόμπι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό κυρίως με οικονομικά θέματα όμως δεν θα πρέπει να τα αφήσεις να σου χαλάσουν την ημέρα και την καλή σου διάθεση.

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot