Τα ζώδια σήμερα 29 Μαρτίου- Υδροχόε, σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για να κάνεις μια εξόρμηση στα μαγαζιά.

Μάρτιος 29, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Μαρτίου;

Κριός
Νιώθεις γεμάτος ενέργεια καθώς βρίσκεσαι στον απόηχο της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε εχθές στο ζώδιο σου. Σήμερα θα ασχοληθείς με τους ανθρώπους σου καθώς θα αναγνωρίσεις πως παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή αλλά και το τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφωνίες που θα επιδιώξεις. Νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα θα έχουν τις προδιαγραφές να μείνουν και να σε ωφελήσουν στο μέλλον.

Ταύρος
Οι ανασφάλειες σου θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα ανησυχίας καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις βγάλεις από το μυαλό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε κάνει αφηρημένο/η καθώς δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτε άλλο παρά μόνο με τις σκέψεις σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει τη λογική σου σκέψη να υπερισχύσει ώστε να μην καταφέρουν να σε αγχώσουν τα φανταστικά σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου!

Δίδυμοι
Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα φέρει γύρω σου φίλους, γνωστούς και συναδέλφους, οι οποίοι θέλουν τη συμβουλή σου στα θέματα που τους απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα ενισχύσει το αλτρουιστικό πνεύμα σου και αν ασχοληθείς με συλλογικές εργασίες σήμερα θα βγεις κερδισμένος/η. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα εδραιώσει νέες συμμαχίες και μπορεί να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα εξελιχθούν σε πολύ καλούς σου φίλους.

Καρκίνος
Επαγγελματικά θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό τονίζει την ανάγκη σου για αναγνώριση στο κοινωνικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε παρακινήσει να χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα για να προσεγγίσεις ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά. Είναι πιθανό να συζητήσεις και την υλοποίηση μιας ιδέας σου που θα σε χαροποιήσει πολύ. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα εδραιώσει κάθε συμφωνία που θα κάνεις σήμερα.

Λέων
Σήμερα ευνοούνται επιμορφωτικά θέματα καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σου υπενθυμίσει κάποιο σεμινάριο που έχεις αφήσει ημιτελές ή μια πιστοποίηση που όλο έλεγες να δώσεις και δεν έβρισκες χρόνο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα σου χαρίσει ευφράδεια λόγου και θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνιακά θέματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα βοηθήσει την πρακτική σου σκέψη που θα είναι ωφέλιμη για να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στους στόχους που έχεις θέσει στον εαυτό σου.

Παρθένος
Σήμερα δεν θα ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση και θα έχεις την τάση να γίνεις πολύ αυστηρός/η με τον εαυτό σου για επιλογές που έχεις κάνει και δεν σου βγήκαν όπως τις περίμενες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή, θα σε κάνει ιδιαίτερα διαισθητικό/η με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων από μακριά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις οτιδήποτε σε απασχολεί ρεαλιστικά χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις ώστε να καταφέρεις να το λύσεις.

Ζυγός
Οι σημαντικοί «άλλοι» της ζωής σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα και δεν θα μπορέσεις να τους αγνοήσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις ουσιαστικά μαζί τους και να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τις εποικοδομητικές συζητήσεις και θα σου χαρίσει μια εξαιρετικά ώριμη σκέψη. Νέες συνεργασίες και επαγγελματικές γνωριμίες που μπορεί να γίνουν σήμερα θα έχουν όλες τις προδιαγραφές για να εδραιωθούν.

Σκορπιός
Οι καθημερινές σου δραστηριότητες θα γεμίσουν την ημέρα σου και θα χρειαστείς ένα πλάνο προκειμένου να μην παρασυρθείς και δεν την εκμεταλλευτείς σωστά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως η ημέρα ενδείκνυται για να ιεραρχήσεις τις δουλειές σου, τις ανάγκες σου και τις υποχρεώσεις σου με βάση το χρόνο σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητες σου κυρίως σε εργασιακά θέματα.

Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε προτρέπει να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου για να ακούσεις και τις δικές σου ανάγκες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα φέρει στην επιφάνεια το συγγραφικό σου ταλέντο ή αν το έχεις ήδη βρει θα το ενισχύσει και δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις και ένα νέο χόμπι! Η ημέρα ενδείκνυται για να βγεις με φίλους να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου υπενθυμίσει πως σήμερα μπορείς να το ρίξεις έξω αλλά να κρατήσεις και το μέτρο!

Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλλημα καθώς τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου θέματα μπορεί να εμπλακούν και να αναγκαστείς να δώσεις προτεραιότητα μόνο σε ένα από τα δύο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί μπορεί να επιτεθείς λεκτικά αν νιώσεις πως κάποιος/α σε ζορίζει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να επανακτήσεις τη ψυχραιμία σου και να σκεφτείς αντικειμενικά για οτιδήποτε σε απασχολεί μακριά από συναισθηματισμούς.

Υδροχόος
Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για να κάνεις μια εξόρμηση στα μαγαζιά και να βρεθείς με τον/την αγαπημένο/η σου αδερφό/η για να πιείτε ένα καφέ και να πείτε τα νέα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι μια πολύ καλή όψη αν θέλεις να μελετήσεις, να γράψεις, να κάνεις ψώνια και να επικοινωνήσεις! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει πολύ καλό συμβουλάτορα και για αυτό θα σε αναζητήσουν πολλοί σήμερα καθώς ξέρουν πως θα τους ακούσεις και θα τους βοηθήσεις.

Ιχθύς
Σήμερα θα νιώθεις καλά μόνο αν το ταμείο είναι γεμάτο, διαφορετικά θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να το γεμίσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις συμφωνίες που θεωρούσες οικονομικά συμφέρουσες. Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά κυκλοθυμικός/η στην προσπάθεια σου να βρεις λύσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει μια επαγγελματική πρόταση που θα ενισχύσει και τη φήμη σου αλλά και την τσέπη σου!

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot