arxiki selida

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου-Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα φέρει ανακατατάξεις σε προσωπικές σου σχέσεις και σε συνεργασίες.

Μάρτιος 28, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
eody-banner
jumbo-banner
banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Μαρτίου;
Κριός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, είναι ευνοϊκή για να «ρίξεις μια ματιά» στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι αλλά και στο/στη σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα, την καλή σου διάθεση και τη γοητεία σου προκειμένου να καταφέρεις να τους φέρεις κοντά σου και να ασχοληθείς με αυτά που σου ζητούν. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επιδιώξεις νέες συνεργασίες και είναι πολύ πιθανό να έχεις μια πρόταση που θα είναι ιδιαίτερα θετική για το γόητρο και το εισόδημα σου!

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσει να φέρεις στο φως κάθε αρνητική σκέψη που κάνεις και να τη διαχειριστείς με λογικά επιχειρήματα. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να αξιοποιήσεις κάποια ταλέντα σου αρκεί να νικήσεις τις ανασφάλειες σου. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και ένα σχέδιο στο μυαλό σου που θα αλλάξει την καθημερινότητα σου. Όποια και αν είναι τα σχέδια σου, προτίμησε να τα κρατήσεις για εσένα και για ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μην τα κοινοποιείς.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα στρέψει τα φώτα επάνω σου καθώς θα κάνεις δυναμική εμφάνιση στις παρέες σου και στα στέκια που συχνάζεις! Το δυνατό σου χαρτί που δεν είναι άλλο από την επικοινωνία σου, θα κάνει δυναμικό comeback σήμερα και θα το εκμεταλλευτείς προκειμένου να έρθεις κοντά με τους φίλους σου και να λύσετε τυχόν διαφορές που μπορεί να υπήρξαν. Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει και να πεις πολλά ή να υποσχεθείς άλλα τόσα και αυτό θα είναι το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σου δημιουργήσει νέες επαγγελματικές φιλοδοξίες και θα ξεκινήσεις τα σχέδια προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Αν προσπαθήσεις, είναι πιθανό να κάνεις μια συμφωνία που είχε παγώσει και τώρα μπορεί να εμφανιστεί ξανά μπροστά σου με δελεαστικά ανταλλάγματα! Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου και τις φιλοδοξίες σου να σε παρασύρουν σε

«αχαρτογράφητα νερά».

Λέων
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σημάνει την έναρξη του σχεδιασμού ενός ταξιδιού που έχεις κατά νου να κάνεις σύντομα. Θέλεις να βγεις έξω, να συναντήσεις ανθρώπους που ξέρεις πως περνάς καλά μαζί τους, να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο και να κάνεις και αυτό το ταξίδι που λέγαμε! Ο αυθορμητισμός σου και η ζωντάνια σου θα κλέψει τις εντυπώσεις των γύρω σου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις και νέες γνωριμίες που ήρθαν για να μείνουν!

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό σήμερα, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με δάνεια και υποχρεώσεις προς τρίτους και να βγεις ωφελημένος/η. Είναι πιθανό να έχεις και κάποιο οικονομικό όφελος από μια δραστηριότητα σου που θα είναι όαση για εσένα. Σήμερα θα νιώσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν πρόκειται να παραιτηθείς αν δεν καταφέρεις να διευθετήσεις κάθε εκκρεμότητα. Είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσεις μια ιδέα σου, όμως δεν θα τα καταφέρεις χωρίς τη βοήθεια τρίτων!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα φέρει ανακατατάξεις σε προσωπικές σου σχέσεις και σε συνεργασίες καθώς θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που έχεις εντοπίσει. Δεν θα σε σταματήσει τίποτα από το να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου καθώς θα είσαι αρκετά ισχυρογνώμων. Προσπάθησε να δώσεις την ευκαιρία στους άλλους για συζήτηση και μην κάνεις μονόλογο καθώς πάντα χρειάζεται να βλέπεις και τις δύο όψεις του νομίσματος.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την ενέργεια σου και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει καθώς η ημέρα σου θα είναι αρκετά απαιτητική. Σήμερα θα ασχοληθείς με πολλές δουλειές ταυτόχρονα καθώς θα νιώθεις γεμάτος/η δυνάμεις. Τις ίδιες απαιτήσεις θα έχεις και από τους άλλους, όμως δεν θα καταφέρουν όλοι να σε ακολουθήσουν για αυτό βεβαιώσου πως οι απαιτήσεις που έχεις είναι ρεαλιστικές.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σε ευνοήσει πολύ και θα σου χαρίσει την ενέργεια που έχεις ανάγκη προκειμένου να προλάβεις να ασχοληθείς με όλα όσα σε ευχαριστούν. Η ημέρα σήμερα είναι ιδανική για να συναντηθείς με τους φίλους σου, να βγείτε μια βόλτα, να φλερτάρεις, να δώσεις χρόνο σε εσένα και το ταίρι σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου! Οτιδήποτε και να κάνεις θα περάσεις πολύ όμορφα, αρκεί να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό που νιώθεις «ακυβέρνητο»!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σε ωθήσει να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο που ζεις για να φτιάξεις τη διάθεση σου. Είναι πολύ πιθανό να αγοράσεις ένα διακοσμητικό αντικείμενο ή κάτι πιο πρακτικό ή ακόμα και να αλλάξεις χρώμα στους τοίχους! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με την οικογένεια σου και, αν υπήρχαν θέματα μεταξύ σας, να τα λύσετε. Επίσης, μπορεί να πάρεις την απόφαση ακόμα και να μετακομίσεις και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ένα άλλο περιβάλλον.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σε κάνει περιζήτητο/η στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η ικανότητα του λόγου σου, η πειθώ σου και οι συμβουλές σου, θα είναι πολύτιμες σήμερα και γι αυτό θα ζητήσουν τη γνώμη σου αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστοί ακόμα και γείτονες! Η ημέρα θα φέρει δίπλα σου νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους που ήρθαν για να μείνουν αλλά και αισθηματικές γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν με την καλή έννοια!

Ιχθύς
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσει σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και θα διαπιστώσεις πως θα έρθουν λύσεις ακόμα και αν δεν το περιμένεις. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να τακτοποιήσεις οφειλές του παρελθόντος, να πάρεις πίσω κάποια χρήματα που σου χρωστούν ή να έχεις ένα μπόνους από τη δουλειά σου. Ωστόσο, η ημέρα ευνοεί και σπατάλες καθώς θα παρασυρθείς σε αγορές προκειμένου να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου!

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

p 3

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot