arxiki selida

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαρτίου-Κριέ, σήμερα θα αποζητήσεις την ηρεμία σου και να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με τα επόμενα σου σχέδια .

Μάρτιος 27, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
eody-banner
jumbo-banner
banner

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε κάνει να αποζητήσεις την ηρεμία σου και να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με τα επόμενα σου σχέδια τα οποία θα κάνεις μόνος/η. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα εντείνει τη μελαγχολία σου και είναι πιθανό να σου προκαλέσει διλλήματα σχετικά με αποφάσεις σου καθώς δεν θα μπορείς να τις πάρεις μόνο με τη λογική. Άφησε το συναίσθημα έξω από πρακτικά ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας ώστε να μπορέσεις να αποφασίσεις με βάση το συμφέρον σου.

Ταύρος
Τα ιδανικά σου και οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ημέρα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει τον αλτρουισμό σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια θολή εικόνα σχετικά με αυτούς που θεωρείς φίλους σου καθώς μπορεί να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Προτίμησε να πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου ώστε μετά να μη ρίξεις τις ευθύνες αλλού και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Δίδυμοι
Η προσοχή σου συνεχίζει να είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου θέματα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σε κάνει να ταυτίζεις την επιτυχία με τη δουλειά σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να εξιδανικεύσεις επαγγελματικές προτάσεις που θα σου φανούν θησαυρός αλλά θα είναι άνθρακας. Μην εμπιστεύεσαι όλους τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται.

Καρκίνος
Σήμερα θα είσαι πολύ αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου ψάχνει να βρει τρόπο να σου πει πως χρειάζεσαι διακοπές! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα σε μεταφέρει με μαγικά μέρη της φαντασίας σου αλλά μπορεί να σου δημιουργήσει και πλάνες. Μπορεί επίσης να σου δημιουργήσει επιθυμίες να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις τη μονοτονία. Πριν πάρεις απόφαση να ξεκινήσεις οτιδήποτε κάνε υπομονή μια ημέρα καθώς μπορεί μέχρι αύριο να έχεις αλλάξει γνώμη.

Λέων
Σήμερα θα έχεις την τάση να αποποιείσαι των ευθυνών σου και να τα βάζεις με τους άλλους καθώς δεν θα είναι εύκολο να παραδεχτείς πως έχεις ένα μερίδιο ευθύνης. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σου με αποτέλεσμα να βλέπεις τα πράγματα με βάση αυτό που θέλεις να δεις! Η ημέρα δεν ευνοεί οικονομικές δοσοληψίες και οικονομικές συμφωνίες με τρίτους καθώς αυτό που θα σου παρουσιαστεί θα είναι διαφορετικό από αυτό που είναι.

Παρθένος
Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο σήμερα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να προβείς σε ξεκαθαρίσματα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Είναι πιθανό να εξαπατηθείς από ανθρώπους που έχεις σε εκτίμηση γι αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Από την άλλη βέβαια και εσύ θα έχεις ροπή στα ψεματάκια γι αυτό πρόσεξε: μπορεί να εκτεθείς.

Ζυγός
Η ημέρα θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις από το πρωί και εσύ θα βρίσκεσαι με εντελώς διαφορετική διάθεση. Αιτία γι αυτό είναι η σύνοδος της Σελήνης από τους Ιχθύς με τον Ποσειδώνα που σε παρασύρει σε άλλη γη και άλλα μέρη, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε πρακτικό. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα στις δουλειές σου καθώς δεν θα είσαι συγκεντρωμένος/η. Αν προσπαθήσεις θα τα καταφέρεις, αν δεν προσπαθήσεις ετοίμασε από τώρα τις δικαιολογίες που θα χρειαστείς!

Σκορπιός
Σήμερα θα έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες που θα προσπαθήσεις να εκφράσεις μέσα από τα χόμπι σου καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς ευνοεί τέτοιου είδους αναζητήσεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα εξάρει τη φαντασία σου, γεγονός που είναι πολύ ευχάριστο αλλά θα σου δημιουργήσει και μια ροπή σε καταχρήσεις! Αν βγεις πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η υπερβολική κατανάλωση τσιγάρων και ποτών βλάπτει σοβαρά την υγεία!

Τοξότης
Μια συζήτηση με την οικογένεια σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις καθώς η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα θολώσει την κρίση σου και μπορεί να αδικήσεις ανθρώπους της οικογένειας σου. Καλύτερα να αφήσεις αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς το κλίμα δεν βοηθά. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και σε επαγγελματικά θέματα καθώς ίσως έχεις μια πρόταση που θα έρθει καμουφλαρισμένη σαν ευκαιρία αλλά δεν είναι.

Αιγόκερως
Παρόλο που και σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η, θα πρέπει να προσέξεις αυτά που θα μοιραστείς με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς η ημέρα κρύβει παγίδες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα εξιδανικεύσει τους γύρω σου και θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Απόφυγε να εκμυστηρευτείς μυστικά γιατί δεν θα μείνουν μόνο εκεί που θα τα πεις. Οι δημόσιες σχέσεις είναι βοηθητικές αλλά μην ξεγελαστείς και πιστέψεις πως όποιον/α συναντήσεις σήμερα θα έχει φιλικές διαθέσεις!

Υδροχόος
Σήμερα νιώθεις έτοιμος/η να διευθετήσεις κάθε οικονομική εκκρεμότητα που μπορεί να έχεις καθώς θέλεις να τα τακτοποιήσεις όλα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, δεν είναι ευνοϊκή για πρακτικά και οικονομικά θέματα. Αν έχεις στο ημερήσιό σου πρόγραμμα κάποια συζήτηση περί οικονομικών να θυμάσαι πως χρειάζεται να προσέξεις τα «ψιλά γράμματα» καθώς είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά.

Ιχθύς
Η κυκλοθυμία καλά κρατεί και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και προκαλεί περίεργα συμπτώματα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου προκαλέσει σύγχυση και μπορεί να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις που αφορούν κοντινά σου πρόσωπα και όλοι θα ψάχνουν να βρουν το πώς και το γιατί. Προσπάθησε να αποφύγεις βαρυσήμαντες αποφάσεις γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κάνεις λάθη ακόμα και αν πιστεύεις πως έχεις δίκιο. Απόφυγε επίσης να εμπιστευτείς ανθρώπους που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου και δεν έχουν περάσει ακόμα κάποιο τεστ εμπιστοσύνης!

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

p 3

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot