arxiki selida

Τα ζώδια σήμερα 26 Απριλίου: Ζυγέ, μην ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες.

Απρίλιος 26, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Απριλίου;

Κριός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις οικονομικά θέματα και να κάνεις μια νέα αρχή καλύτερης διαχείρισης. Σήμερα θα σου δοθούν τα εφόδια, είτε αυτά είναι επικοινωνιακά είτε πρακτικά, να συζητήσεις μια οικονομική συμφωνία και να καταφέρεις να βάλεις τους όρους σου. Σήμερα θα καταφέρεις να επιτύχεις τους οικονομικούς σου στόχους αρκεί να εστιάσεις εκεί και να μην ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σήμερα οι σκέψεις σου θα είναι ξεκάθαρες και θα σε βοηθήσουν να μοιραστείς αυτά που έχεις στο μυαλό σου με συνεργάτες και τον/τη σύντροφο σου. Είναι μια καλή ευκαιρία για να επαναφέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος προκειμένου να τα λύσεις και να βάλεις ακόμα πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει στην επιφάνεια αυτά που σε φοβίζουν και σε αγχώνουν προκειμένου να καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποιες αλλαγές στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς θα επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου. Είναι μια ημέρα που μπορεί να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ποιοι είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου και μπορούν να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίζεις τις ανασφάλειες σου και οτιδήποτε άλλο σε αγχώνει.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις μια αξιολόγηση στα άτομα που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο. Είναι πιθανό να το ήθελες από καιρό αλλά σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις παλιές παρεξηγήσεις αλλά και φιλικές σχέσεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει και κάτι ξαφνικό στη δουλειά και αν το χειριστείς με σύνεση και όχι με παρόρμηση τότε θα καταφέρεις να βγεις ωφελημένος/η.

Λέων
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βοηθήσει να κινηθείς με μεθοδικότητα ώστε να βάλεις τις βάσεις για να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να κάνεις παρορμητικές κινήσεις αλλά για να σχεδιάσεις κάθε κίνηση σου. Είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί και μια ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι με αφορμή κάποιο επαγγελματικό σου θέμα που θα σε βοηθήσει να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βάλει στη διαδικασία να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις να συλλέγεις γνώσεις και πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να μάθεις. Η ανάγκη σου αυτή είναι πιθανό να πηγάζει από απωθημένα του παρελθόντος καθώς και πράγματα που δεν είχες καταφέρει να κάνεις, αλλά να θυμάσαι πως ποτέ δεν είναι αργά!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και τα συναισθήματα σου ώστε να βρεις τον τρόπο για να μπορέσεις να τις εκπληρώσεις. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και μια εκκαθάριση στα συναισθήματα σου, προκειμένου να δεις που οφείλονται και αν έχουν λόγο που υπάρχουν. Μην ασχοληθείς με λεπτομέρειες που θα θα σε εκνευρίσουν αλλά μόνο με ουσιώδη θέματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα εσένα.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει κατάλληλες πρακτικές και συναισθηματικές συνθήκες για να επαναπροσδιορίσεις κάθε σημαντική σχέση της ζωής σου. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα τις αφήσεις πίσω σου. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις σήμερα θα είναι δύσκολο να αλλάξει γι αυτό να είσαι προσεκτικός/η και αποφασιστικός/η καθώς τα πισωγυρίσματα θα είναι δύσκολα!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανοίξει θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου και την καθημερινότητα σου. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις κάποιες αλλαγές που ήθελες καιρό αλλά όλο το άφηνες για αργότερα. Στόχος σου είναι να αποφύγεις τη ρουτίνα καθώς δεν είσαι άνθρωπος που την αγαπά και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αλλάξεις τα «κακώς κείμενα» και κάποιες από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα τονίσει τις χαρές της ζωής και θα σε βοηθήσει να τις συνειδητοποιήσεις και εσύ. Είναι πιθανό να σε έχουν κουράσει θέματα με το σπίτι σου ή με τη δουλειά σου και σήμερα ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλλειμα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Φίλοι, γνωστοί αλλά και το ταίρι σου θα βοηθήσουν να ανέβει η διάθεση σου και μαζί θα περάσετε όμορφες στιγμές. Μην έχεις τύψεις για τις υποχρεώσεις που θα αφήσεις πίσω καθώς χρειάζεσαι και εσύ ξεκούραση!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τα άτομα της οικογένειας σου και να βελτιώσεις το κλίμα στο σπίτι σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να επιλύσετε τις «γκρίζες ζώνες» που πιθανόν να υπάρχουν μεταξύ σας και μέχρι τώρα διαιωνίζονται. Για να γίνει αυτό χρειάζεται μόνο μία απαραίτητη προϋπόθεση, να το θέλεις. Αν το θέλεις τότε σίγουρα θα μπορέσεις να το καταφέρεις!

Ιχθύς
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα τονίσει τις σχέσεις με τον περίγυρο σου και η λέξη κλειδί για εσένα είναι η επικοινωνία. Η ημέρα ενδείκνυται για να συζητήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα -και όχι μόνο- προκειμένου να λυθούν τυχόν θέματα που έχουν προκύψει και οι σχέσεις να βρεθούν με νέα βάση. Σήμερα οι απόψεις σου και τα επιχειρήματα σου θα στηρίζονται στη λογική και αυτό θα σε βοηθήσει να επικρατήσεις στις συζητήσεις

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot