Τα ζώδια σήμερα 21 Μαρτίου- Ταύρε, σήμερα ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις καθώς οι προηγούμενες ημέρες ήταν ζόρικες για εσένα.

Μάρτιος 21, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Μαρτίου;

Κριός
Τα επαγγελματικά σου θέματα θα βρεθούν στο επίκεντρο της ημέρας καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σου για επαγγελματική εξέλιξη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να δράσεις αποτελεσματικά και στοχευόμενα ώστε να καταφέρεις κάποιους στόχους σου έστω και μικρούς και να βάλεις τις βάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου. Τίποτα δεν θα σου έρθει μόνο του χωρίς να το επιδιώξεις αλλά, αν προσπαθήσεις, σίγουρα θα τα καταφέρεις.

Ταύρος
Σήμερα ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις καθώς οι προηγούμενες ημέρες ήταν ζόρικες για εσένα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να γεμίσεις την ημέρα σου με συναντήσεις και δραστηριότητες που αγαπάς. Πρόσεξε τον τρόπο που οδηγείς καθώς θα έχεις μια ροπή προς τη βιασύνη σήμερα, με αποτέλεσμα να μην είσαι τόσο προσεκτικός/η όσο πρέπει.

Δίδυμοι
Μια αφορμή θα είναι αρκετή ώστε να θυμηθείς γεγονότα και ανθρώπους που σε πίκραναν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου προκαλεί μια ψυχολογική αναστάτωση αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση. Σήμερα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους οικονομικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αντιληφθείς ώστε να δράσεις. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να εκνευριστείς και να τσακωθείς με δικούς σου ανθρώπους σε περίπτωση διαφωνιών.

Καρκίνος
Σήμερα θα αναγκαστείς να δώσεις σημασία στους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου καθώς με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο θα σε απασχολήσουν! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε φέρει σε επαφή με τις ανάγκες των άλλων και δεν γίνεται να τους αγνοήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τα θέλω των άλλων, τις ανάγκες σου αλλά και τις υποχρεώσεις της ημέρας με αξιοθαύμαστο τρόπο. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να διακρίνεις ποιοι σε χρειάζονται και ποιοι απλά θέλουν χάρες!

Λέων
Οι εργασιακές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και μπορεί να προκύψουν και έκτακτες καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και φέρνει φόρτο εργασιών! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Ταύρο θα σου χαρίσει ενέργεια που σου είναι απαραίτητη, προκειμένου να διεκπεραιώσεις αυτά που έχεις να κάνεις. Εφοδίασε τον οργανισμό σου με βιταμίνες ώστε να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα τον επιβαρύνεις! Απόφυγε να κλείσεις σημαντικά ραντεβού σήμερα γιατί μπορεί να προκύψουν δουλειές που δεν παίρνουν αναβολή.

Παρθένος
Σήμερα θα ξυπνήσεις με μεγάλα αποθέματα ενέργειας που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα ενισχύσει τις αντοχές σου! Επίλεξε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε κάτι που θα σου αποφέρει όφελος όπως σε μια επίσκεψη στο γυμναστήριο! Αν δεν είσαι της γυμναστικής, το φλερτ ή μια βόλτα με φίλους σου μπορεί να αυξήσει εξίσου τις ορμόνες της ικανοποίησης και να σε γεμίσει θετικά συναισθήματα!

Ζυγός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει μια περίεργη ατμόσφαιρα. Αιτία γι αυτό μπορεί να είναι κάποια συζήτηση με την οικογένεια σου που έχει πιθανότητες να καταλήξει σε διένεξη. Αν συγκρατήσεις την παρόρμηση σου θα καταφέρεις να μην οξύνεις περισσότερο τα πνεύματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο, θα σε κάνει αρκετά δραστήριο/α και ανήσυχο/η θα σε συμβούλευα όμως να διοχετεύσεις την ενέργεια σου εκτός οικίας.

Σκορπιός
Η ενέργειά σου θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και θα σου είναι αρκετά δύσκολο να μείνεις στο σπίτι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου! Οι συναντήσεις με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες, θα είναι ευχάριστες και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε κάνει να αναλάβεις δράση και να ασχοληθείς με τα θέματα των γύρω σου προκειμένου να βοηθήσεις. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη σου δεν θα σε βοηθήσει!

Τοξότης
Το μυαλό σου σήμερα είναι απασχολημένο με πράξεις και λογαριασμούς καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σου επισημάνει πως πρέπει να τακτοποιήσεις οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά θέματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να κινηθείς βάση πλάνου ώστε να είσαι αποτελεσματικός/η. Αν εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που έχεις μπορείς να καταφέρεις να βγεις ωφελημένος/η οικονομικά μέσα από νέες συμφωνίες!

Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα στρέψει την προσοχή σου στον εαυτό σου. Είναι πολύ πιθανό να σου προκαλέσει δυσθυμία καθώς μπορεί να εστιάσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε ενοχλούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, θα σε κάνει να αναλάβεις δράση προκειμένου να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο. «Μέτρον άριστον» καθώς υπάρχει κίνδυνος ο ζήλος σου να δημιουργήσει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες!

Υδροχόος
Η διάθεση σου δεν θα είναι στα πάνω της σήμερα και εσύ θα προσπαθήσεις να μείνεις μόνος/η καθώς θα σε κουράζει η φασαρία και οι ρυθμοί των άλλων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις, ανασφάλεια και άγχος, ακόμα και για απλά θέματα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω αυτού του είδους τις σκέψεις και να επανέλθεις στην ενεργό δράση χωρίς φόβο!

Ιχθύς
Την ημέρα σήμερα θα τη μονοπωλήσουν οι φίλοι σου καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις συναντήσεις και τις συλλογικές δραστηριότητες με ανθρώπους που αγαπάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε κάνει να αναλάβεις δράση και μάλιστα με θέρμη, ιδιαίτερα σε θέματα που απασχολούν τους φίλους σου! Μπορεί να σου ζητηθεί και η συνδρομή σου από συναδέλφους σου σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σας αλλά εκεί θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η με τον τρόπο δράσης σου ώστε να μην εκτεθείς.

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot