Τα ζώδια σήμερα 19 Μαρτίου- Δίδυμε, σήμερα θα δεις τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου σαν κριτές των πράξεων σου.

Μάρτιος 19, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Μαρτίου;
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου προσφέρει αφορμές για να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανό να πέσει στο τραπέζι και η ιδέα μιας μονοήμερης ή ολιγοήμερης απόδρασης που θα σε χαροποιήσει πολύ. Σήμερα μπορείς να μάθεις και νέα από συγγενείς, γνωστούς και φίλους που βρίσκονται στο εξωτερικό ή να έχεις μια πρόταση για να τους επισκεφτείς! Οι δημόσιες σχέσεις αλλά και τα ταξίδια ευνοούνται σήμερα και θα φτιάξουν τη διάθεση σου.

Ταύρος
Ακόμα και το πιο απλό θέμα που θα προκύψει μέσα στην ημέρα, θα αποκτήσει μεγάλη σημασία για εσένα σήμερα καθώς θα ξεκινήσεις να το αναλύεις και να το εξετάζεις διεξοδικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου προκαλεί αναστάτωση κυρίως με οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα που αφορούν και τρίτους. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε λογαριασμούς, δάνεια και υποχρεώσεις προς τρίτους ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Αν μπεις σε δράση και όχι σε αντίδραση θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Δίδυμοι
Σήμερα θα δεις τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου σαν κριτές των πράξεων σου και αυτό θα σου δημιουργήσει άγχος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί ένα καθρέπτη του εαυτού σου στους άλλους. Αν εστιάσεις στα προτερήματα ή τα ελαττώματα των άλλων θα συνειδητοποιήσεις πως αυτά είναι κομμάτια του εαυτού σου. Αν κάποιες επιλογές συνεργατών δε σε καλύπτουν πια σήμερα είναι μια καλή ημέρα να τις αξιολογήσεις και να αποφασίσεις αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σου.

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να σου ζητηθεί να αναλάβεις κάποιες έξτρα υποχρεώσεις στην εργασία σου ή να βοηθήσεις στις υποχρεώσεις του σπιτιού με αποτέλεσμα να κουραστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε σκληραγωγήσει αλλά δεν θα σε πτοήσει! Μην κλείσεις διάφορα ραντεβού σήμερα καθώς οι έκτακτες υποχρεώσεις που θα προκύψουν δεν θα σε αφήσουν να είσαι συνεπής. Κάνε υπομονή και φτιάξε ένα πρόγραμμα προκειμένου να διευθετήσεις καλύτερα το χρόνο σου!

Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου χαρίζει όρεξη και κέφι! Σήμερα θα βρεις ευκαιρία για να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα που σου αρέσει ή θα ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτε από αυτά, μια βόλτα με φίλους ή με τον/την σύντροφό σου θα καταφέρει να σε ανανεώσει και να σε κάνει να περάσεις καλά! Η ημέρα είναι στα μέτρα σου το μόνο που μένει είναι να αποφασίσεις πως θα την αξιοποιήσεις.

Παρθένος
Τα θέματα που υπάρχουν στο σπίτι θα σου προκαλέσουν αναστάτωση καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο παράπονα που μπορεί να έχεις από τους οικείους σου καθώς θα νιώσεις αδικημένος/η. Αν δεν αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση να καταλύσει τη λογική σου, θα καταφέρεις να κρατήσεις μια ισορροπία στις ήδη ευάλωτες σχέσεις σου. Ένα επαγγελματικό θέμα θα στρέψει την προσοχή σου στη δουλειά αλλά σε καμία περίπτωση μην αφήσεις επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα να γίνουν ένα!

Ζυγός
Οτιδήποτε απασχολεί ανθρώπους του περιβάλλοντός σου σήμερα θα απασχολήσει και εσένα καθώς θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και με τάση να συνδράμεις στα προβλήματα των άλλων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που έχουν άνθρωποι του συγγενικού σου περιβάλλοντος καθώς ξέρουν πως είσαι διατεθειμένος/η να τους ακούσεις. Μην αρνηθείς τη βοήθεια σου, αλλά βρες μια ισορροπία ώστε να σου μείνει χρόνος και για εσένα.

Σκορπιός
Ακόμα και μια μικρή οικονομική σου υποχρέωση θα είναι αρκετή για να μην σε αφήσει να ησυχάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου προκαλεί ανασφάλεια καθώς νιώθεις πως αυτά που κερδίζεις δεν είναι αρκετά για να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου. Αν κάνεις ένα πλάνο και τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις σου, θα καταφέρεις να δεις τι σου μένει και τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις τους πόρους σου! Χωρίς οικονομικό πλάνο όμως δεν γίνεται να βγάλεις συμπεράσματα.

Τοξότης
Τα συναισθήματα σου, οι ανάγκες σου και οι διαθέσεις σου εναλλάσσονται από τη μια στιγμή στην άλλη καθώς η Σελήνη στο ζώδιο σου προκαλεί ψυχολογικές μεταπτώσεις. Σήμερα είναι πιθανό να τα βάλεις ακόμα και με συνεργάτες σου ή το ταίρι σου σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Προσπάθησε να εκτονωθείς σε κάτι ωφέλιμο, όπως είναι μια βόλτα στο γυμναστήριο, διαφορετικά θα εκτονωθείς στους γύρω σου και δεν κάνει!

Αιγόκερως
Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς μόνο με θέματα που γνωρίζεις πως κατέχεις καθώς το να ασχοληθείς με κάτι που δεν ξέρεις θα σου προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τονίζει τις προσωπικές σου ανασφάλειες γι αυτό είναι πιθανό να μην κάνεις σχεδόν τίποτα από φόβο μήπως δεν το κάνεις καλά. Μην κοινοποιείς τα σχέδια σου σε τρίτους εκτός και αν πρόκειται για άτομα που έχουν αποδείξει ότι αξίζει να τους εμπιστεύεσαι…

Υδροχόος
Σήμερα δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις τίποτα κρυφό από τους φίλους σου καθώς θα νιώσεις ότι είναι μέσα στην ψυχή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ενισχύει τις μεταξύ σας σχέσεις με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά. Αν έχεις απομακρυνθεί με κάποιο/α φίλο/η σου, είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσετε και να λύσετε την οποιαδήποτε παρεξήγηση. Είναι πιθανό να έχεις και μια πρόταση για έξοδο με συναδέλφους από τη δουλειά και θα σου αρέσει καθώς όσο περισσότερους συναντήσεις σήμερα τόσο το καλύτερο για εσένα.

Ιχθύς
Θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις! Σήμερα μέσα στο μυαλό σου υπάρχουν ιδέες που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς αλλά θα πρέπει να τις βάλεις σε μια σειρά. Κάνε την προσπάθεια να τις προωθήσεις στα κατάλληλα άτομα αλλά επίλεξέ τα προσεκτικά καθώς υπάρχουν και «ανταγωνιστές»!

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot