Τα ζώδια σήμερα 18 Μαρτίου-Λέων, σήμερα ψάχνεις αφορμές για να περάσεις καλά.

Μάρτιος 18, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Μαρτίου;
Κριός
Η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα καταλάβεις από το πρωί το θετικό αντίκτυπο που θα έχει στη διάθεση σου! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να συναντήσεις φίλους και γνωστούς σου και να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από το ζώδιο σου νωρίς το βράδυ, μπορεί να φέρει μια συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η. Αν το θέλεις ξανά στη ζωή σου επεδίωξε το και θα τα καταφέρεις!

Ταύρος
Σήμερα με οποιοδήποτε θέμα και να ασχοληθείς θα το κάνεις με πάθος και θα δώσεις σε αυτό όλη σου την προσοχή. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και μπορεί να σε κάνει αρκετά αντιδραστικό/η και απότομο/η καθώς ακόμα και με μια μικρή αφορμή θα αναστατωθείς συναισθηματικά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το βράδυ με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό, μπορεί να σου φέρει πίσω χρήματα τα οποία περιμένεις ή είχες δανείσει. Μια νέα συμφωνία σχετική με οικονομικά θέματα ή επιχειρηματικά πρότζεκτ θα σε χαροποιήσει.

Δίδυμοι
Σήμερα οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σου θα ενδιαφερθούν να μάθουν περισσότερα για εσένα και τις υποθέσεις σου και θα ξεκινήσουν τις ερωτήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε κάνει ευάλωτο/η απέναντι στη γνώμη και την κριτική των άλλων για αυτό δεν πρόκειται να τους χαλάσεις χατίρι. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό, θα φέρει στο προσκήνιο συνεργασίες του παρελθόντος που μπορεί να αποκτήσουν και μια πιο προσωπική χροιά.

Καρκίνος
Οι εργασιακές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα φροντίσουν να γεμίσουν το χρόνο σου και δεν θα σε αφήσουν παραπονεμένο/η! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου χαρίσει μια νότα αισιοδοξίας που θα σε βοηθήσει να μην αγχωθείς με το πρόγραμμα που έχεις. Το βράδυ θα σχηματίσει τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό και ίσως έρθει ξανά στο προσκήνιο μια επαγγελματική συνεργασία που είχε μείνει σε συζητήσεις. Σκέψου καλά τα υπέρ και τα κατά και μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.

Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και σηματοδοτεί την αρχή μιας ημέρας που η διάθεση, η όρεξη και η ενέργεια σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα! Σήμερα ψάχνεις αφορμές για να περάσεις καλά για αυτό επέλεξε να ασχοληθείς με πράγματα και ανθρώπους που σε γεμίζουν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα φέρει πολλά νέα από συντρόφους του παρελθόντος. Ο ενθουσιασμός σου θα σε παρασύρει και μπορεί να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης.

Παρθένος
Σήμερα θα ξυπνήσεις και θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα στρέψει την προσοχή σου στο σπίτι και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις εκεί την αλλαγή που επιθυμείς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό, θα σου βάλει την ιδέα να υλοποιήσεις την αλλαγή που σκέπτεσαι και θα ζητήσεις τη γνώμη της οικογένειάς σου. Είναι μια καλή ημέρα για να βρεις το δίκιο σου και να διεκδικήσεις κάτι σχετικό με κάποιο ακίνητό σου που σε έχει ταλαιπωρήσει και κατά το παρελθόν.

Ζυγός
Εκπαιδευτικά σεμινάρια, θέματα σπουδών και θέματα που απασχολούν το συγγενικό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό νωρίς το βράδυ, θα σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό/η στους γύρω σου. Το αποτέλεσμα είναι πως θα αυξηθεί κατακόρυφα η δημοτικότητα σου και όλοι θα σε ψάχνουν να σου πουν τα θέματα τους και να εκφράσουν τα προβλήματα και τα παράπονα τους. Κράτησε λίγο χρόνο για εσένα και διαφύλαξε την προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Σκορπιός
Το μυαλό σου θα τριγυρίζει σε οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμούς και διευθετήσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και τονίζει πως ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις αυτά τα θέματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό νωρίς το βράδυ, μπορεί να φέρει κάποια ευκαιρία πάνω σε εργασιακά θέματα που μπορεί να σου αποφέρει πέρα από ηθική και οικονομική ανταμοιβή. Σήμερα μπορείς να διεκδικήσεις οικονομικούς στόχους αν χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου, την επιμονή σου και τη δύναμη του λόγου σου!

Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς από τη μια θα νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια αλλά από την άλλη θα θυμώσεις με όποιον σου ζητήσει να κάνεις κάτι! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό νωρίς το βράδυ, θα φέρει στο προσκήνιο παλιούς έρωτες και φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση! Πρόσεξε όμως καθώς θα έχεις την τάση να πεις πολλά και να υποσχεθείς ακόμα περισσότερα και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος/η!

Αιγόκερως
Ένα θέμα που μπορεί να ακουστεί στον περίγυρό σου, θα ανοίξει ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και ανησυχιών, ακόμα και αν δεν είσαι εμπλεκόμενος/η σε αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό νωρίς το βράδυ, θα τραβήξει την προσοχή σου μακριά από καταστάσεις που σε αγχώνουν. Σήμερα μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα αν κρατήσεις ανθρώπους με αρνητικό τρόπο σκέψης μακριά σου ώστε να μην σε επηρεάσουν και σε αγχώνουν.

Υδροχόος
Σήμερα θα αφιερώσεις το χρόνο σου στους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη ευνοεί τη συλλογικότητα καθώς αν νιώσεις μέλος μιας παρέας θα μπορέσεις να εκφραστείς πιο εύκολα! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό, θα σου χαρίσει ένα συνδυασμό γοητείας και ευφράδειας λόγου που θα φέρει νέους συμμάχους και θαυμαστές στο πλευρό σου. Αν είχε συμβεί μια παρεξήγηση με κάποιο/α φίλο/η σου σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για επανασύνδεση!

Ιχθύς
Παρόλο που δεν είναι το καλύτερο σου όταν αναγκάζεσαι να λειτουργήσεις μέσα σε στενά πλαίσια και να ασχολείσαι με πρακτικά θέματα, σήμερα θα το επιδιώξεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα εγείρει τις φιλοδοξίες σου και το άγχος σου για την επαγγελματική σου καταξίωση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό, μπορεί να σου φέρει χρήματα που σου χρωστούν και θα σε χαροποιήσει πολύ. Σήμερα μπορεί να προκύψει και μια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου για αυτό να είσαι ετοιμοπόλεμος/η!

ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot