Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού δημιουργώντας σου ανησυχία ακόμα και για απλά ζητήματα.

Νοέμβριος 06, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Νοεμβρίου;

Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Ζυγό και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς την θετική επιρροή της στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κανόνισε μία συνάντηση με κάποιο στενό συνεργάτη ή με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς σήμερα η αλληλεπίδραση με τους άλλους θα είναι πολύ βοηθητική και για πρακτικά θέματα αλλά και για τη διάθεσή σου. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα επιλέξεις να έχεις την ησυχία σου για αυτό θα αρχίσεις να απομακρύνεσαι από συναντήσεις, συζητήσεις και συναναστροφές με κόσμο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως η ήμερα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές διευθετήσεις και συμφωνίες.

Ταύρος
H ημέρα μπορεί να ξεκινήσει με αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και αποφασίζει να κάνει θεαματική έξοδο! Όσο περνάει η ημέρα θα αρχίσεις να χαλαρώνεις καθώς αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και πιθανόν να έχεις και μία συνάντηση είτε επαγγελματικό είτε προσωπικού χαρακτήρα, που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποιες από τις αντιδράσεις σου σε πράγματα που θα ακούσεις, θα είναι αψυχολόγητες!

Δίδυμοι
Σήμερα καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις πρωινές ώρες όπου η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού για να συναντήσεις ένα φίλο σου ή να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και μαζί της θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να παρατήσεις ημιτελή αυτά που έχεις να κάνεις απλά και μόνο επειδή θα νιώσεις πως κουράστηκες! Καλό θα ήταν να το αποφύγεις και να φροντίσεις να φέρεις εις πέρας έστω αυτά που είναι σημαντικά και αφορούν εργασιακές υποχρεώσεις οι δουλειές καθημερινότητας.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού για αυτό και το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις το πρωί και στο μυαλό σου να βρίσκονται δουλειές και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα σου δώσει ευκαιρίες για να ανέβεις ψυχολογικά μέσα από φίλους σου, αισθηματικά ζητήματα αλλά και διάφορες δραστηριότητες. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να φτάσει στα αυτιά σου κάποιο νέο σχετικά με ένα φιλικό σου πρόσωπο το οποίο θα σε εκπλήξει! Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου και μη βιαστείς να πάρεις θέση.

Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κανονίσει μία συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού χρειάζεται επικοινωνία και επαφές με κόσμο! Αργά το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και την ανάγκη να κάτσεις σπίτι σου προκειμένου να χαλαρώσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να σου χαλάσει λίγο τα σχέδια καθώς θα φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα χρειαστεί άμεση επίλυση. Κάνε υπομονή και δείξε της ικανότητές σου.

Παρθένος
Σήμερα που η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Ζυγό εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να τακτοποιήσεις και να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμούς και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τράπεζες και χρήματα. Αργά το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου λέει αφενός να προσέχεις τις αντιδράσεις σου καθώς μπορεί να είναι υπερβολικές και αφετέρου να μη βιάζεσαι. Πρόσεξε ιδιαίτερα με τη βιασύνη καθώς σήμερα μπορεί να δημιουργήσει μικροατυχήματα.

Ζυγός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου τονίζοντας τα θέλω σου και τις ανάγκες που έχεις από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή του/ης συντρόφου σου ή κάποιου αγαπημένου σου συνεργάτη ώστε να λύσεις ένα ζήτημα που σε απασχολεί, και μην προσπαθείς να τα καταφέρεις όλα μόνος/η σου. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα θυμηθείς πως έχεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει όταν έκανες τους υπολογισμούς σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού δημιουργώντας σου ανησυχία ακόμα και για απλά ζητήματα της καθημερινότητας, όμως κάνε υπομονή καθώς αυτό σύντομα θα αλλάξει. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα νιώσεις πως ξαναβρήκες τον εαυτό σου. Σιγά-σιγά θα αισθάνεσαι πιο εξωστρεφής και με διάθεση να βρεθείς και να συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως κάποιος συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφός σου θα σου πει κάτι το οποίο θα σε εκπλήξει. Να θυμάσαι πως οι εκπλήξεις θα είναι το «αλατοπίπερο» της ημέρας.

Τοξότης
Σήμερα το πρωί πιθανόν να είσαι αρκετά απασχολημένος/η με ένα θέμα κάποιου συνάδελφου σου το οποίο θα μοιραστεί μαζί σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και αυξάνει τον αλτρουισμό σου, για αυτό και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στα ζητήματα που απασχολούν τους άλλους. Αργά το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό δημιουργώντας σου την ανάγκη να αποτραβηχτείς από δουλειές, υποχρεώσεις ακόμα και φιλικές συναντήσεις προκειμένου να χαλαρώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να αλλάξει κάτι στο ημερήσιο πρόγραμμα σου με αποτέλεσμα να μην έχεις τις ώρες που υπολόγιζες για ξεκούραση.

Αιγόκερως
Η ημέρα ξεκινά με αρκετά επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού δεν θα σε αφήσει ούτε να τα παραβλέψεις ούτε να τα ξεχάσεις. Ανέλαβε τις πιο σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά η διάθεσή της ημέρας απέναντί σου θα αλλάξει. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις για αυτό και θα αρχίσεις να αναζητάς τους αγαπημένους σου φίλους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως ένα θέμα που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου θα σε εκπλήξει και θα αποτελέσει το θέμα συζήτησης στην παρέα.

Υδροχόος
Σήμερα είναι πιθανό να σχεδιάζεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού κατά τις τελευταίες ημέρες, σε έχει βάλει σε αυτή τη διαδικασία. Νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και την προσοχή σου θα τραβήξει ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μία κατάσταση που υπάρχει στη δουλειά. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως είναι πιθανόν να μεταφέρεις τα νεύρα που έχουν προκληθεί από τη δουλειά στο σπίτι αλλά και το αντίθετο. Προσπάθησε να μην το κάνεις για να μην δώσεις δικαιώματα και μετά είσαι αναγκασμένος/η να δώσεις και λεπτομέρειες.

Ιχθύς
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και σου δημιουργεί ανησυχία σχετικά με κάποιο οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα που σχετίζεται με το δημόσιο. Αργά το μεσημέρι η ενέργεια θα αλλάξει καθώς η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού, και θα αρχίσει να συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες μέρες έσκασες αρκετά για πράγματα που δεν χρειαζόταν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνει πως μία τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα σου προκαλέσει μια έκπληξη.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection