Σκορπιέ, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα κάνει πρωταρχικό σου μέλημα τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Οκτώβριος 20, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Οκτωβρίου;
Κριός
Σήμερα θα είσαι αρκετά ευαίσθητος/η για τα δικά σου δεδομένα με αποτέλεσμα να σε αγγίζουν άνθρωποι και καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα προσπερνούσες. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και δημιουργεί ένα κλίμα στο οποίο κυριαρχεί η εν-συναίσθηση. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στις επαφές σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς θα «μπεις στα παπούτσια τους» για ζητήματα που τους απασχολούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με κάποιο παλιό σου γνώριμο καθώς θα είναι εύκολο να καταλάβεις τι είχε πάει στραβά τότε, και αν μπορεί να διορθωθεί.
Ταύρος
Σήμερα θα προτιμήσεις να δεις κόσμο και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που απαιτούν περισσότερα πρόσωπα από ένα, καθώς είναι το βασικό αίτημα της Σελήνης που έχει περάσει στους Ιχθύς. Οι επαφές με τους φίλους σου και η ενασχόληση σου με συλλογικές δραστηριότητες αλλά και με κάποιο χόμπι σου, θα είναι μερικά από τα σενάρια που θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία υπέροχη και δημιουργική ημέρα. Το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό υποδηλώνει πως θα κάνει την εμφάνισή του ένας παλιός συνεργάτης ή ένας παλιός σύντροφος. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και σκέψου καλά τα νέα δεδομένα με τα οποία έρχονται.
Δίδυμοι
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και πιθανόν να σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με το πως δείχνεις στους άλλους. «Οι άλλοι» που θα σε απασχολήσουν συγκεκριμένα θα είναι αυτοί που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς μέσα από εκεί επιθυμείς να έχεις την αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η αναγνώριση θα έρθει -αν και καθυστερημένα- για ένα επαγγελματικό σου επίτευγμα που είχες κάνει κατά το παρελθόν. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κλείσεις εργασιακές και επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται από παλιά και μάλιστα να το κάνεις με τους πιο συμφέροντες όρους για εσένα.
Καρκίνος
Σήμερα αυτό που επιθυμείς είναι να βρεις τρόπο να κάνεις μία εκδρομή έστω και σε ένα πολύ κοντινό προορισμό. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και δεν πρόκειται να βγάλει από το μυαλό σου αυτή τη σκέψη αν δεν βρεις τρόπο να την υλοποιήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας εκδρομής ή μιας βόλτας μπορεί να συναντήσεις ξανά ένα παλιό σου έρωτα. Τα δεδομένα που θα έχεις τώρα θα είναι τελείως διαφορετικά για αυτό αξιολόγησε τα καθώς μπορεί να είναι υπέρ σου.
Λέων
Σήμερα θα νιώθεις «βαριά» τη διάθεσή σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα που θα σε κάνουν να παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς. Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς και σε ένα οικονομικό τα οποία θα εγείρουν σκέψεις που μπορεί να σε αγχώσουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα βρεις τρόπο να διευθετήσεις οτιδήποτε δεν σου κάθεται καλά και να το τακτοποιήσεις άμεσα. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία χείρα βοηθείας από ένα δικό σου πρόσωπο δημιουργώντας σου σιγουριά.
Παρθένος
Σήμερα οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου ακόμα και αν αυτές δεν τους αφορούν ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει να ταυτιστείς με τους άλλους, ιδιαίτερα αν αυτή οι άλλοι είναι πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και αγαπάς είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα κάνει την εμφάνισή του κάποιος άνθρωπος τον οποίο μπορεί να μην βλέπεις συχνά, όμως κάθε φορά από τον βλέπεις σου φτιάχνει τη διάθεση. Να θυμάσαι πως οι μεγάλοι έρωτες κάπως έτσι ξεκίνησαν!
Ζυγός
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα ρουτίνας καθώς μπορεί να μην είναι σημαντικά αλλά πρέπει να γίνουν. Εκμεταλλεύσου σωστά το χρόνο σου καθώς είναι το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό πιθανόν να σου φέρει ίσως κάποια χρήματα τα οποία σου χρωστούν. Αν υπάρχει αυτό το σενάριο φρόντισε να κάνεις αισθητή την παρουσία σου εκεί που πρέπει, καθώς είναι πολύ πιθανό να πληρωθείς.
Σκορπιός
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου, να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σας και να τον προτρέψεις να ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα κάνει πρωταρχικό σου μέλημα τα αισθηματικά σου ζητήματα και τον τρόπο που μπορείς να περάσεις καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα έχεις ξανά μία ευκαιρία για να κερδίσεις κάποιον/α που ενώ τον/ην ήθελες τελικά τον/ην άφησες να φύγει. Πάρε το ρίσκο καθώς οι πιθανότητες να σου βγει, είναι αυξημένες.
Τοξότης
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα και δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς και με μία επισκευή σε κάποιο κομμάτι του σπιτιού, η οποία μάλλον θα σου προκαλέσει εκνευρισμό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι μία ιδέα να αλλάξεις κάποια πράγματα στο χώρο που ζεις. Σίγουρα την είχες και κατά το παρελθόν αλλά τότε δεν ήταν εύκολο να την υλοποιήσεις. Αξιολόγησε την, κάνε ένα πλάνο και δες μήπως η κατάλληλη ώρα για να την υλοποιήσεις είναι τώρα.
Αιγόκερως
Σήμερα οι επαφές με κόσμο θα έχουν την τιμητική τους καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη μερικές ώρες χαλάρωσης, συζητώντας με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιθανό να συναντήσεις -είτε τυχαία είτε όχι- κάποιο πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και αυτό θα σε χαροποιήσει. Είναι πιθανό να δεις κάποιο παλιό σου φίλο ο οποίος έχει αλλάξει γειτονιά και έχετε λίγο χαθεί ή να δεις και κάποιο πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα φλερτ κατά το παρελθόν. Η ημέρα σίγουρα μπορεί να φέρει εκπλήξεις σε συναντήσεις!
Υδροχόος
Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει να τα παραμελήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιθανό να κερδίσεις κάποια χρήματα τα οποία σου οφείλουν από τη δουλειά σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να διεκδικήσεις πράγματα που θα έπρεπε να είχες πάρει και σχετίζονται με χρήματα και υλικά αγαθά. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση σχετικά με μία νέα δουλειά αλλά εκεί θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις οικονομικές διαπραγματεύσεις.
Ιχθύς
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει μία έντονη διάθεση η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να προβάλλεις την προσωπικότητά σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει ζητήματα που σχετίζονται με μία πρώην σχέση σου. Η ημέρα είναι πιθανόν να φέρει έρωτες του παρελθόντος στο προσκήνιο και να σου δημιουργήσει μία νοσταλγική διάθεση. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που είχαν συμβεί σε μία σχέση αρκεί να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για αυτό.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot