Σκορπιέ, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να δεσμευτείς σε συνεργασίες ή ακόμα και σχέσεις.

Μάιος 14, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Μαΐου;
Κριός
Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ταύρο και θα εγείρει τις ανασφάλειες σου σχετικά με το «ταμείο» σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πρακτική, ρεαλιστική σκέψη που είναι απαραίτητη για οικονομικούς υπολογισμούς και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτούς. Επίλεξε τέτοιου είδους ζητήματα για να ασχοληθείς σήμερα καθώς η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου.
Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε γεμίσει με ενέργεια και ζωντάνια και αυτό θα είναι αρκετό για να νιώσεις πως έχεις υπερδυνάμεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες αλλά και να κάνεις νέες συμφωνίες από τις οποίες θα βγεις ωφελημένος/η. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα «αγαθά κόποις κτώνται» και για να ανταμειφθείς σίγουρα θα πρέπει να έχεις δουλέψει και να έχεις προσπαθήσει για αυτό.
Δίδυμοι
Σήμερα ίσως να μην έχεις την ενέργεια να ασχοληθείς με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου και θα προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα, πράγμα που δεν είναι στοιχείο ενός Διδύμου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι υπεύθυνη για τις ανασφάλειες και την ανησυχία που σε διακατέχει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω όμως θα είναι σύμμαχος σου καθώς θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τις ρεαλιστικές σκέψεις από τις φοβίες. Ακόμα είναι πιθανό να μπορέσεις να αποκτήσεις την υπομονή για να ασχοληθείς με ένα ζήτημα της καθημερινότητας το οποίο είχες αφήσει σε εκκρεμότητα μιας και το έβλεπες σαν αγγαρεία.
Καρκίνος
Η ημέρα ευνοεί συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο τονίζει την ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους που σε ενώνει κάτι κοινό. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βάλει γερές βάσεις σε κάθε είδους εγχείρημα που θα ξεκινήσεις σήμερα κυρίως αν είναι συλλογικό. Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή αυτή όψη αν είσαι μέλος μιας ομάδας ή ενός συλλόγου ή αν έχεις ζητήματα που αφορούν εσένα και την παρέα σου σε εκκρεμότητα. Σήμερα αν κάνεις νέες γνωριμίες ενδέχεται να είναι με ανθρώπους που θα σε «απασχολήσουν» για καιρό.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις βάλει ακόμα και στοίχημα με τον εαυτό σου και για αυτό θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στους στόχους σου και να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να τους επιτύχεις. Η ημέρα μπορεί να μη σου χαρίσει κάτι φαντασμαγορικό αλλά να ξέρεις πως οτιδήποτε κάνεις σήμερα θα «καταγραφεί» και θα κληθείς για την επιβράβευση αργότερα.
Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανό να σκέφτεσαι πως μπορείς να διευθετήσεις το ημερήσιο πρόγραμμα σου προκειμένου να φύγεις ακόμα και για μια ημέρα προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου αλλάξει τις προτεραιότητες μιας και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο που θα σε βοηθήσει και στον επαγγελματικό σου τομέα ή να ξεκινήσεις να αναζητάς πληροφορίες για αυτό μιας και κάθε εκπαιδευτικό ζήτημα ευνοείται!
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανό να ξυπνήσεις με καλή διάθεση όμως μια μικρή αφορμή θα είναι αρκετή για να σου τη χαλάσει, καθώς θα φέρεις στο μυαλό σου μια όχι και τόσο ευχάριστη ανάμνηση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα και κυρίως σε πρακτικά θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου αλλά και το σπίτι σου. Μία βοήθεια που θα σου προσφέρει αυτή η όψη είναι να σε κάνει να αφήσεις στην άκρη τις συναισθηματικές υπερχειλίσεις και να διαχειριστείς καλύτερα τις «δύσκολες» σκέψεις σου μακριά από εντάσεις.
Σκορπιός
Οι σχέσεις σου θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο τις τονίζει ιδιαίτερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα βάλει τις βάσεις και θα σταθεροποιήσει νέες συνεργασίες αλλά και αισθηματικές γνωριμίες. Αυτό θα γίνει μέσα από το πρίσμα της λογικής καθώς είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Κρόνου που θα σε βοηθήσει σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να δεσμευτείς σε συνεργασίες ή ακόμα και σχέσεις αλλά αυτό προϋποθέτει να έχεις δει προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις.
Τοξότης
Σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείς σοβαρά με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που έχεις αφήσει σε αναμονή καθώς αν δεν το κάνεις μόνος/η σου κάποιος θα βρεθεί να σου τις υπενθυμίσει και μετά τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει υπευθυνότητα και πρακτικότητα. Αυτά τα δυο στοιχεία θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και τις υποχρεώσεις που θα έχεις ώστε να μπορέσεις να τις διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αιγόκερως
Σήμερα θα ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου και θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και πιο χαλαρά. Προσπάθησε να μη ζοριστείς με δουλειές και υποχρεώσεις όσο και αν τριγυρνούν στο μυαλό σου, αλλά να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τα χόμπι σου καθώς χρειάζεσαι ένα διάλλειμα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει την απαραίτητη υπευθυνότητα που θα αντισταθμίσει τις τρελές ιδέες που μπορεί να σου περάσουν από το μυαλό!
Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να νιώσεις μια συναισθηματική αναστάτωση που μπορεί να προέλθει από μια συζήτηση που θα έχεις στο σπίτι σου ή από ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και αναμοχλεύει οικογενειακά θέματα και παράπονα που αιωρούνται με αποτέλεσμα να θελήσεις να τα λύσεις όλα εδώ και τώρα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί με υπευθυνότητα μακριά από υπερβολικούς συναισθηματισμούς και αυτό θα «σώσει» και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Ιχθύς
Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι ανεξάντλητα και θα το δείξεις και στους άλλους, συγκεκριμένα στους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ευνοήσει τις συζητήσεις και τις επαφές με ανθρώπους του συγγενικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει την απαραίτητη σοβαρότητα που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις το σεβασμό των γύρω σου. Σήμερα οι συζητήσεις θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και ενδέχεται να βρεις λύσεις μέσα από αυτές ακόμα και για πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection