Πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου από τις τελευταίες κινήσεις των πλανητών;

Ιούνιος 21, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Ιουνίου;
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τους συνεργάτες, τον/τη σύντροφό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Αν έχεις κάποιες υποθέσεις που χρειάζονται διευθέτηση και αφορούν τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες προτίμησε να το κάνεις στο πρώτο μισό της ημέρας. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Καρκίνο δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σου και μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Συγκράτησε την παρόρμηση σου να πεις πράγματα καθώς θα έχεις την τάση να τα πεις ακριβώς τη στιγμή που δεν πρέπει.
Ταύρος
Ζητήματα που σχετίζονται με θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας μπορεί να είναι κουραστικά για εσένα όμως θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί τους, καθώς κάποιος πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά και ο κλήρος θα πέσει σε εσένα σήμερα! Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα στρέψει την προσοχή σου σε πρακτικά ζητήματα αλλά και θέματα που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να τελειώνεις με τις σημαντικές υποχρεώσεις σου το πρώτο μισό της μέρας καθώς το απόγευμα του τετράγωνα της Σελήνης με τον Ερμή από τον Καρκίνο δεν θα είναι βοηθητικό. Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς ένα επικοινωνιακό λάθος μπορεί να στοιχίσει μία δουλειά και να δημιουργηθεί σύγχυση με τα «συμβαλλόμενα μέλη».
Δίδυμοι
Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα και τη φαντασία σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Καρκίνο δεν θα είναι βοηθητικό για την επικοινωνία για αυτό φρόντισε να δείξεις οτιδήποτε θέλεις να πεις μέσα από τις πράξεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις την κυκλοθυμική διάθεση που μπορεί να νιώσεις διαφορετικά η παρόρμηση θα σε κάνει να πεις κάτι που δεν πρέπει και θα πληγώσεις το σύντροφό σου ή ακόμα και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.
Καρκίνος
Σήμερα θα νιώσεις πως ξεκινάει μία ημέρα αναμνήσεων κατά την οποία θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή ώστε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους θυμώνοντας τους για πράγματα που είχαν γίνει κατά το παρελθόν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεσπάσεις και να συζητήσεις από την αρχή κάποια ζητήματα τα οποία νιώθεις πως έχεις αφήσει ημιτελή. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και αυτό μπορεί να σε απομακρύνει ακόμα και από τους δικούς σου ανθρώπους. Μην αφήσεις την παρόρμηση και τα έντονα συναισθήματά σου να πάρουν τα ηνία και χρησιμοποίησε τη λογική σου σκέψη.
Λέων
Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο εκτός του σπιτιού σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα εξάρει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε προτρέψει να συναντήσεις ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σήμερα καθώς η φιλικά προσκείμενη σε εσένα Σελήνη το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ένα τετράγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Οι γύρω σου μπορεί να μην εκτιμήσουν τόσο το χιούμορ σου ή τον τρόπο με τον οποίο θα πεις κάποια πράγματα, για αυτό καλύτερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Παρθένος
Σήμερα από το πρωί θα έχεις μία ιδιαίτερη έφεση σε οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να τα προσπεράσεις. Αν έχεις να διευθετήσεις κάτι προτίμησε να το κάνεις μέχρι το μεσημέρι που η ημέρα θα είναι πιο ευνοϊκή για συμφωνίες και συναλλαγές. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο και αυτό υποδηλώνει πως θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα τα οποία δεν περιμένεις, λόγω ελλιπούς επικοινωνίας. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει και παρεξηγήσεις για αυτό προσπάθησε να ξεμπερδεύεις με σημαντικές συναντήσεις και ραντεβού όσο πιο νωρίς μπορείς.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στην ενεργό δράση μετά τη «νιρβάνα» των προηγούμενων ημερών και να αρχίσεις σιγά-σιγά να ξαναβρίσκεις την ενέργεια που είχες χάσει. Οι συναντήσεις με αγαπημένους ανθρώπους του προσωπικού και του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θα βοηθήσουν σε αυτό ιδιαίτερα αν γίνουν το πρώτο μισό της ημέρας. Από το απόγευμα και έπειτα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Καρκίνο μπορεί να σε μπερδέψει και να μη σε βοηθήσει να προβάλεις σωστά αυτά που θέλεις να πεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε ένα επαγγελματικό σου θέμα καθώς έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επηρεαστεί από την όψη.
Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να κάνεις διάφορες σκέψεις οι οποίες σε αγχώνουν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σου δημιουργήσει μία εσωτερική αναταραχή και την τάση να εστιάζεις σε οτιδήποτε «δύσκολο», ακόμα κι αν αυτό δεν αφορά εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από γεγονότα και ανθρώπους που ξέρεις πως σε χαλάνε για να διαφυλάξεις την ησυχία σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο, μπορεί να σε κάνει να μεταφράσεις λάθος τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου και να τους παρεξηγήσεις.
Τοξότης
Σήμερα ακόμα και αν έχεις αρκετές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα σου φρόντισε να βρεις χρόνο για να τον περάσεις παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους ή να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με κάποια ομάδα στην οποία είσαι ενεργό μέλος. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με ομάδες και συλλόγους αλλά και με φιλικές συναθροίσεις. Όσο περνάει η μέρα θα πρέπει να γίνεσαι περισσότερο προσεκτικός/η με αποκορύφωμα το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο. Η επικοινωνία θα αρχίσει να γίνεται προβληματική καθώς ο καθένας θα βλέπει τα πράγματα πάρα πολύ υποκειμενικά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Να θυμάσαι πως το νόμισμα έχει δύο όψεις, καθώς αυτό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο μέσα στην ημέρα.
Αιγόκερως
Σήμερα θα ξυπνήσεις και θα νιώσεις την ανάγκη να αποδείξεις τι αξίζεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα τονίσει τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε βάλει στη διαδικασία να προωθήσεις με όποιο τρόπο μπορείς τα ταλέντα σου τις δεξιότητές σου και όλα όσα έχεις καταφέρει στον επαγγελματικό τομέα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Καρκίνο το απόγευμα δεν θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου καθώς η επικοινωνία θα γίνεται μετά εμποδίων. Απόφυγε να «επεκταθείς» σήμερα καθώς ο τρόπος που θα το κάνεις περισσότερο θα σε εκθέσει παρά θα σε βοηθήσει. Αν προκύψει ένα επαγγελματικό ραντεβού προτίμησε να πάρεις τις σημαντικές αποφάσεις από αύριο.
Υδροχόος
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να αναζητήσεις όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς για θέματα που σε αφορούν καθώς θέλεις να μάθεις άλλα και να τεκμηριώσεις τις απόψεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σε βάζει σε αυτή τη διαδικασία για αυτό και είναι πιθανόν να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας διαβάζοντας, ψάχνοντας στο ίντερνετ και συζητώντας για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Καρκίνο δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να πεις κάτι το οποίο θα φέρει κάποιους σε δύσκολη θέση. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η γίνεται προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Ιχθύς
Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να ακούσεις τον εαυτό σου καθώς τις τελευταίες ημέρες είχες ενεργοποιήσει τον αυτόματο πιλότο και δεν αφουγκράστηκες τις πραγματικές σου επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως ίσως και να έχασες την επαφή με σένα. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Καρκίνο θα δημιουργήσει ασυνεννοησία όχι μόνο μέσα σου αλλά και στους γύρω σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμα αν έχεις ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις να θυμάσαι πως η ημέρα θα σε ταλαιπωρήσει λίγο μέχρι να καταφέρεις να τις διευθετήσεις.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot