Κριέ, σήμερα πρόσεξε αν δεν θέλεις να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σου και μέτρησε τις κουβέντες σου κυριολεκτικά!

Δεκέμβριος 17, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Δεκεμβρίου;
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και μια δυσκολία στη συνεννόηση σου με τους άλλους! Πρόσεξε αν δεν θέλεις να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα σου και μέτρησε τις κουβέντες σου κυριολεκτικά! Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος με την Αφροδίτη είναι μια ευνοϊκή όψη για να ξεχάσεις τον γενικότερο παραλογισμό της ημέρας στην αγκαλιά του/ης συντρόφου σου, ή αν δεν έχεις σύντροφο φλερτάροντας! Οι καταπιεσμένες σου ανάγκες θα έρθουν στην επιφάνεια και το πιο πιθανό είναι να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη να βγεις, να συναντήσεις κόσμο και να μη σκεφτείς τίποτε άλλο!
Ταύρος
Σήμερα θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και κατάκαρδα και οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς με τους κοντινούς σου ανθρώπους αλλά και τους συνεταίρους σου αυξάνονται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχες φροντίσει να τακτοποιήσεις. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της με την Αφροδίτη θα εξάρει το πάθος σου και θα δημιουργήσει ευκαιρίες να ασχοληθείς με τα αισθηματικά και ερωτικά σου θέματα!
Δίδυμοι
Σήμερα οι αγαπημένοι σου άνθρωποι έχουν βαλθεί να αναμοχλεύσουν γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος και σίγουρα δε θα νιώθεις και πολύ άνετα με αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή σε προτρέπει να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου προκειμένου να τα λύσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη και θα "λειάνει" παρεξηγήσεις και παρανοήσεις πριν πάρουν μεγάλη τροπή! Γνωριμίες του παρελθόντος θα κάνουν την επανεμφάνιση τους και πιθανό να βγεις ευνοημένος/η από αυτές.
Καρκίνος
Σήμερα θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι εργατικός/η καθώς η ημέρα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα φέρει έκτακτες υποχρεώσεις είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι που θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το ημερήσιο πλάνο σου προκειμένου να τις συμπεριλάβεις σε αυτό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείς. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για να βρεις συμμάχους στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και ένα νέο έρωτα!
Λέων
Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και σε βοηθά να βρεις το κέφι σου και τη ζωντάνια σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα σου φέρει στο μυαλό αναμνήσεις σχετικές με στιγμές του παρελθόντος -είτε με τους φίλους είτε με το ταίρι σου- που θα σε κάνουν να τις νοσταλγήσεις. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες, να διασκεδάσεις αλλά και να ερωτευτείς! Πάρε τους αγαπημένους σου φίλους και κάνετε μια βόλτα προκειμένου να περάσετε καλά!
Παρθένος
Κάποια παλαιότερη υπόθεση που σχετίζεται με το σπίτι σου και την είχες αφήσει σε εκκρεμότητα μπορεί να επιστρέψει καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη θα βοηθήσει σε αυτό. Η επικοινωνία με τους γύρω σου ιδιαιτέρα με τους οικείους σου θα εξελίσσεται με δυσκολία για αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή και να κάνεις σαφές αυτό που θέλεις να πεις. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου ή να κάνεις μια αγορά που σχετίζεται με αυτό καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη διάθεση.
Ζυγός
Μια συνάντηση με τον/ην αδερφό/η σου, κάποιο στενό συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιο γνωστό σου είναι ένα από τα πιθανά σενάρια της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ευνοεί τις επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου όμως η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα δημιουργήσει δυσκολίες. Απόφυγε να πεις κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί και επίλεξε να ασχοληθείς με θέματα γενικού ενδιαφέροντος προκειμένου να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βάλει στη διαδικασία να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να καλλωπιστείς και ενδεχομένως να αγοράσεις και κάτι νέο για εσένα ώστε να βγεις έξω να σαγηνεύσεις τα πλήθη!
Σκορπιός
Άλλη μία ημέρα που τα οικονομικά θέματα για εσένα θα έχουν προτεραιότητα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα φροντίσει να σου τα υπενθυμίσει όλα ένα προς ένα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή σε προτρέπει να ξεμπερδεύεις με οικονομικά ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν διαφορετικά θα εμφανίζονται συνέχεια μπροστά σου. Το απόγευμα η σύνοδος με την Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για να καθορίσεις τις ανάγκες σου και να ξεκινήσεις ένα νέο οικονομικό πλάνο που να ανταποκρίνεται σε αυτές! Πρόσεξε καθώς χρειάζεται να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στη σπατάλη και τη φιλαργυρία και να μην κλίνεις ούτε προς τη μία αλλά ούτε και προς την άλλη.
Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα τραβήξει την προσοχή των άλλων σε εσένα για διάφορους λόγους! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα πρώην σύντροφο σου ή ένα παλιό σου συνεργάτη που ενδεχομένως να είχες αφήσει ανοικτά ζητήματα. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου αλλά και την εγωκεντρική σου διάθεση! Εξαιτίας αυτού μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες ή να χάσεις ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα και το πως θα το διαχειριστείς.
Αιγόκερως
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην είσαι κεφάτος/η καθώς στο μυαλό σου βρίσκονται μια σειρά από σκέψεις που δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή αναμοχλεύει θέματα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος με αποτέλεσμα να νιώθεις σύγχυση. Ασχολήσου μόνο με τα πρακτικά και καθόλου με τα υποθετικά αν δεν θέλεις στο τέλος να εκνευριστείς. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα φέρει στην επιφάνεια τις βαθύτερες σου συναισθηματικές ανάγκες και θα σε βοηθήσει να τις συνειδητοποιήσεις.
Υδροχόος
Σήμερα θα είσαι χαρούμενος/η μόνο αν βρίσκεσαι παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους διαφορετικά κάτι θα νιώθεις πως σου λείπει. Η Σελήνη από τον Τοξότη είναι υπεύθυνη για αυτό καθώς θα τονίσει ιδιαίτερα οτιδήποτε απαιτεί συλλογικότητα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή πιθανό να φέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος και αν δεν προσέξεις πως θα τα διαχειριστείς τότε ενδέχεται να υπάρξει αναστάτωση στην παρέα. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα φέρει έναν έρωτα εντός του φιλικού σου περιβάλλοντος ή εντός ενός συλλόγου!
Ιχθύς
Σήμερα καλείσαι να βάλεις τάξη σε επαγγελματικές εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις θέματα που τα έχεις αναλάβει καιρό τώρα, αλλά δεν τα προλάβαινες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει μπροστά σου θέματα του παρελθόντος που παραμένουν ανοικτά αλλά και μια δυσκολία στην επικοινωνία. Οι παρεξηγήσεις στη δουλειά είναι πιθανές για αυτό κράτησε όσο μπορείς τα προσχήματα. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή για αυτό άφησε λίγο χρόνο και για εσένα!
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection