Κριέ, σήμερα εξακολουθείς να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς σου προκαλεί ένα γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας.

Ιανουάριος 21, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Ιανουαρίου;
Κριός
Σήμερα εξακολουθείς να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς σου προκαλεί ένα γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας που θα σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η με όλους. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να κάνεις σκέψεις που με τη σειρά τους θα σε βάλουν σε άλλες σκέψεις και ο κύκλος θα γίνει φαύλος. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει καλά νέα που σχετίζονται με κάποιο ακίνητο ή μια κληρονομιά. Αν έχεις σε εκκρεμότητα και κάποιο θέμα με τις τράπεζες και το δημόσιο προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή.
Ταύρος
Η στήριξη των άλλων σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις θα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για εσένα για αυτό και θα ανατρέξεις στους αγαπημένους σου φίλους προκειμένου να τη βρεις! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις και να νιώσεις πως έχεις και συμμάχους στα προσωπικά και επαγγελματικά σου σχέδια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέες συμμαχίες και να βρεις ανθρώπους-κλειδιά ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σου ζητήματα!
Δίδυμοι
Τα σημαντικότερα θέματα για εσένα σήμερα θα είναι τα θέματα της δουλειάς σου και για αυτό θα είναι τα μοναδικά που θα σε απασχολήσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σε παρακινεί -προκειμένου να κάνεις εντύπωση- να προβάλλεις τα δυνατά σου σημεία στη δουλειά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα αυξήσει το εισόδημα σου. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια αναγνώριση από ανθρώπους κύρους που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου!
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου χαρίζει μια ακόρεστη δίψα για μάθηση και για διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων! Σήμερα πιθανό να ασχοληθείς με κάποιο σεμινάριο ή να ξεκινήσεις να κάνεις έρευνα για κάποιο μεταπτυχιακό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε κάνει δημοφιλή στον περίγυρο σου καθώς οι απόψεις σου θα τύχουν μεγάλης αποδοχής από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες και αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και το νέο σύντροφο σου!
Λέων
Σήμερα θα νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος/η καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς εξακολουθεί να αναμοχλεύει συναισθήματα και σκέψεις που κρατάς μόνο για εσένα. Αφορμή για αυτό μπορεί να είναι μια συζήτηση η ακόμα και μια τυχαία συνάντηση με κάποιον/α που θα φέρει μπροστά σου όλα αυτά που προτιμάς να κρύβεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να βρεις καταφύγιο δίπλα στους οικείους σου και τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο νέο από ένα πρόσωπο της οικογένειας σου που θα σου φτιάξει τη διάθεση!
Παρθένος
Σήμερα θα αποζητήσεις τη συναισθηματική ασφάλεια πέρα από το/η σύντροφο σου και στους συνεργάτες σου καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς είναι ανασφαλής και αποζητά την επιβεβαίωση. Για αυτό το λόγο δεν θα θελήσεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με κανέναν και θα προσπαθήσεις να αποφύγεις οποιαδήποτε αφορμή που μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει εύνοια σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες! Είναι πιθανό κάποιος/α από το περιβάλλον σου να γίνει η αφορμή για να κάνεις μια γνωριμία η οποία μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη.
Ζυγός
Οι υποχρεώσεις κυρίως οι εργασιακές θα είναι αρκετές σήμερα αλλά εσένα δεν σε τρομάζει αυτό καθώς πήρες το βάπτισμα του πυρός από εχθές που πιθανό εμφανίστηκαν υποχρεώσεις και αγγαρείες εκεί που δεν τις περίμενες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και σου κάνει τεστ αντοχής προκειμένου να είσαι ετοιμοπόλεμος/η! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει και κάποια επιβράβευση για την πολλή δουλειά, είτε ηθική είτε οικονομική. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου στο εργασιακό σου περιβάλλον και να κερδίσεις και εκεί τα εύσημα!
Σκορπιός
Σήμερα θα είσαι από τους πιο ευνοημένους/ες της ημέρας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων σε προτρέπει να βγεις, να δεις φίλους σου και να περάσεις καλά! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείς με ένα νέο χόμπι και να ξεκινήσεις μαθήματα χορού, ζωγραφικής η οτιδήποτε άλλο νιώθεις πως σου κινεί το ενδιαφέρον! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ευνοήσει νέες γνωριμίες, φιλικές συναθροίσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με κόσμο. Σήμερα θα μπορέσεις εύκολα να τραβήξεις την προσοχή των άλλων και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός/η και τυχερός/η.
Τοξότης
Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους οικείους σου καθώς πιθανό να γίνεις και αρκετά εύθικτος/η με οτιδήποτε και να σου πουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να παραμείνεις σπίτι σου "μέχρι νεωτέρας". Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει ευχάριστες αναμνήσεις και θα σε παρακινήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση! Είναι πιθανό να έχεις και την αμέριστη βοήθεια από τους δικούς σου σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί και θα νιώσεις τυχερός/η!
Αιγόκερως
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί την επικοινωνία σου και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου καθώς σου χαρίσει διάθεση για συζητήσεις και δημόσιες σχέσεις! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να δείξεις το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους που αγαπάς παίρνοντας τους ένα τηλέφωνο καθώς αυτό και μόνο θα είναι αρκετό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα ευνοήσει και τις επαφές με φίλους καθώς θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής για να παραμείνεις μόνος/η σου σήμερα! Άδραξε την ημέρα και γέμισε τη με συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους!
Υδροχόος
Σήμερα αυτό που έχεις ανάγκη είναι να νιώσεις οικονομική ασφάλεια για αυτό είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης που σίγουρα είναι μια κίνηση που θα σε ωφελήσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κατευνάσεις τις ανασφάλειες σου με την απόκτηση αγαθών. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει πως οι δεξιότητες σου είναι αυτές που θα σε κάνουν να αισθανθείς σιγουριά καθώς μέσα από αυτές θα μπορέσεις να κάνεις εντύπωση! Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάποιο έξτρα εισόδημα ή να αυξήσεις το ήδη υπάρχον, σε περίπτωση που τις εκμεταλλευτείς!
Ιχθύς
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η διάθεση σου θα κινείται από το ένα άκρο στο άλλο επηρεάζοντας τις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο, όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κερδίσεις τις εντυπώσεις παρόλη την κυκλοθυμία σου και να μην περάσεις καθόλου απαρατήρητος/η! Μια νέα γνωριμία μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για την προσωπική σου ζωή καθώς σήμερα η τύχη -σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων- είναι με το μέρος σου!
ladylike.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection