Κριέ, σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τη σχέση σου και τον/τη σύντροφό σου.

Μάιος 24, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Μαΐου;
Κριός
ΕΗ συναισθηματική πλευρά των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων θα έρθει στο προσκήνιο και θα επηρεάσει με έμμεσο τρόπο τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο που θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και τα καλά σου στοιχεία ώστε να βρεις νέους συμμάχους! Αν έχεις θέματα που σε απασχολούν -είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά- είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δράσεις προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ασκήσεις βούληση και να μην τα αφήνεις να «αιωρούνται» στην ατμόσφαιρα κάνοντας πως δεν τα βλέπεις.
Ταύρος
Σήμερα αυτό που θα θελήσεις πραγματικά είναι να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου καθώς αυτό και μόνο αυτό θα είναι ικανό για να σου φτιάξει τη διάθεση! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να σου φέρει κάποιες έκτακτες αγγαρείες όμως μαζί με αυτές θα φέρει στο μυαλό σου και έναν τρόπο για να τις διεκπεραιώσεις άμεσα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει ενέργεια όχι μόνο για να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά και για να ασχοληθείς με διάφορα επαγγελματικά ζητήματα. Οτιδήποτε και αν επιδιώξεις να κάνεις σήμερα αν σχετίζεται με την εργασία σου, την καριέρα σου και το επαγγελματικό σου περιβάλλον γενικότερα θα είναι προς όφελος σου.
Δίδυμοι
Η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα καθώς θα εξάρει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και αν τα διοχετεύσεις μέσα σε μία σχετική δραστηριότητα τότε σίγουρα θα έχεις βρει τον τρόπο για να περάσεις όμορφα σήμερα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα θα τραβήξει την προσοχή των γύρω σου και θα είναι για καλό σκοπό. Προώθησε κάποια δεξιότητα που έχεις -ιδιαίτερα αν είναι καλλιτεχνικής φύσεως- καθώς αυτό θα σε βοηθήσει εκτός από το να κερδίσεις την προσοχή και την επιβράβευση των άλλων να γεμίσεις και τις μπαταρίες σου και πιθανόν και το πορτοφόλι σου.
Καρκίνος
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να θυμάσαι κάποια ζητήματα του παρελθόντος και κάποια πράγματα τα οποία ενώ θα έπρεπε να έχεις ξεχάσει δεν το έχεις κάνει, με αποτέλεσμα η διάθεσή σου να μην είναι η καλύτερη. Η Σελήνη έχει περάσει το Ζυγό και θα δημιουργήσει μία αναστάτωση εντός οικίας η οποία θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην τάση σου για παράπονα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο σου λέει πως καλό θα ήταν να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα από γεγονότα του παρελθόντος προκειμένου να μην τα κουβαλάς μέσα σου ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα.
Λέων
Η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι επαφές με συγγενείς και φίλους είναι αυτό που θέλεις περισσότερο από κάθε τι και φυσικά δεν θα αργήσεις να κάνεις τα απαραίτητα τηλέφωνα προκειμένου να έρθεις σε επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη που θα νιώσεις να εξωτερικεύσεις πράγματα που σε απασχολούν στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα ενισχύσει την ενέργεια σου με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να μείνεις άπραγος/η σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις ένα μαραθώνιο κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που επιθυμείς.
Παρθένος
Η οικονομική σου κατάσταση θα σου εγείρει ανασφάλειες και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο ώστε να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις το εισόδημά σου είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο! Αυτό είναι ευνοϊκό καθώς αφενός θα οξύνει το μυαλό σου με αποτέλεσμα να σκεφτείς αρκετές ιδέες σχετικά με την εύρεση λύσεων και αφετέρου θα σου χαρίσει την ενέργεια που απαιτείται ώστε να προσπαθήσεις να τις υλοποιήσεις! Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα σίγουρα με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να το κάνεις προς όφελός σου για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς παρά μόνο να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορείς.
Ζυγός
Σήμερα το μόνο που επιθυμείς είναι να βγεις στον κόσμο και να κερδίσεις το θαυμασμό και την επιβεβαίωση από τους άλλους καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη για να νιώσεις καλά. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο όχι μόνο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα θα είναι προς όφελός σου, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τους συνεργάτες και τον σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο καθώς η ενέργεια που θα έχεις και θα προσεγγίζεις τους άλλους θα κλέψει την παράσταση.
Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα προτιμήσεις να μην κάνεις φασαρία με την παρουσία σου καθώς δεν θα νιώθεις άνετα αν τραβήξεις έστω και άθελά σου την προσοχή των άλλων. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό σε ένα ζώδιο που εσένα θα σου προκαλέσει μυστικοπάθεια και την ανάγκη να κρατήσεις απόλυτα προστατευμένα τα δικά σου ζητήματα. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει να παραμείνεις στο παρασκήνιο καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι γύρω σου θα ξεκινήσουν να σε ψάχνουν! Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή ενέργεια αυτής της όψης χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες και μη μένεις «πίσω».
Τοξότης
Οι συλλογικές δραστηριότητες αλλά και οι δραστηριότητες με φίλους ευνοούνται σήμερα για αυτό αν ασχολείσαι ενεργά με κάποιο σύλλογο είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσεις τα σχέδια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει την ανάγκη σου να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις προκειμένου να πλησιάσεις τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία θα γίνουν οι μελλοντικοί σου σύμμαχοι. Σήμερα θα είναι εύκολο να κλέψεις τις εντυπώσεις απλά και μόνο προβάλλοντας την προσωπικότητά σου για αυτό μην αφήσεις το χάρισμα που θα έχεις ανεκμετάλλευτο.
Αιγόκερως
Οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου θα σε απασχολήσει σήμερα καθώς είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στο οποίο θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα κάνει την ανάγκη σου για ξεκαθαρίσματα ακόμα πιο έντονη με αποτέλεσμα το μυαλό σου να παραμείνει κολλημένο μόνο σε οτιδήποτε σχετίζεται με το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει ένα συνδυασμό εύνοιας και δράσης ο οποίος θα σε οδηγήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις που θα σε βγάλουν κερδισμένο στην επαγγελματική αρένα. Προσπάθησε μόνο να μην υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες σου καθώς αυτό θα είναι μία παγίδα της ημέρας.
Υδροχόος
Σήμερα έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μία βόλτα, να κάνεις μία έρευνα αγοράς για κάτι που σε ενδιαφέρει, να ταξιδέψεις -αν αυτό είναι εφικτό- και να κάνεις οτιδήποτε θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις νέες γνώσεις, νέες πληροφορίες και νέες εμπειρίες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη σου να μη μείνεις στάσιμος/η κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα καθώς θα παρατηρήσεις πως κάθε δράση σου θα έχει και την ανάλογη αντίδραση και αυτό είναι θετικό καθώς θα βγεις κερδισμένος/η. Νέες επαφές και γνωριμίες θα είναι ένα στοιχείο της ημέρας το οποίο σίγουρα θα τονώσει κι άλλο την ενέργειά σου.
Ιχθύς
Σήμερα η αλήθεια είναι ότι θα έχεις την τάση να εστιάζεις περισσότερο στα αρνητικά ζητήματα παρά στα θετικά για αυτό και θα είναι δύσκολο να κρατήσεις την καλή σου διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις κάτι να ανησυχήσεις όμως το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Άρη από τον Υδροχόο θα σώσει την κατάσταση. Μία συζήτηση με την οικογένειά σου θα σου κάνει πολύ καλό καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου απέναντι σε οτιδήποτε και αν σε ανησυχεί και έχεις την κατάλληλη συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να τη δεχτείς προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να βγεις από το φαύλο κύκλο των αρνητικών σκέψεων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection