arxiki selida

Κριέ, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έντονη είναι η διάθεση του να έρθεις σε επικοινωνία ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος

Αύγουστος 25, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
banner

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Αυγούστου;

Κριός
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έντονη είναι η διάθεση του να έρθεις σε επικοινωνία ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να συναντηθείς και να συζητήσεις θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν περνώντας χαλαρές στιγμές που σε ευχαριστούν. Οι κοντινές αποδράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμα καθώς είναι αυτές που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και η τάση να βαριέσαι εύκολα μπορεί να δημιουργήσει νεύρα και αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου.

 

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και εσύ προβληματίζεσαι κυρίως για ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Είναι σημαντικό για εσένα να αυξηθεί το εισόδημα σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να καταστρώσεις σχέδια για συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα αφορούν την αύξηση σου ή μπόνους. Η μέρα δεν σε εμπνέει για έντονη κοινωνικότητα, όμως μπορείς να περάσεις ευχάριστα με λίγους και καλούς, σε ήρεμα στέκια, απολαμβάνοντας το καλό φαγητό και την παρέα. Ο ερωτισμός και το πάθος είναι στα ύψη, πρόσεχε μόνο μην γίνεις κτητικός και απόλυτος με το ταίρι σου και δημιουργηθούν εντάσεις.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιό σου και νιώθεις το δυναμισμό και την ενεργητικότητα να εκτοξεύονται για αυτό και πιθανό είναι να πάρεις πρωτοβουλίες που να αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να καθορίσουν τις εξελίξεις. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και πρωταγωνιστεί σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς τραβάς τα βλέμματα με τη γοητεία που εκπέμπεις. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει επιθετικός υποκειμενικός και να παρεξήγησε εύκολα λόγια που ακούς από το ταίρι οι συνεργάτες σου κάτι που θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και νιώθεις έντονα την ανάγκη να μείνεις μόνος καθώς αναβιώνουν μνήμες του παρελθόντος που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια. Αυτό δεν σε βοηθά να σκεφτείς ξεκάθαρα καθώς το μυαλό θολώνει λόγω του έντονου συναισθηματισμού που σε διέπει. Έχεις τη μοναδική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου, να δεις την ψυχική σου δύναμη για να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις ότι σε έχει στιγματίσει και λειτουργεί σαν ψυχολογικό βαρίδι στην εξέλιξή σου. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός καθώς συγκεντρώνεσαι, ισορροπείς και μπορείς να δεις σε βαθύτερο επίπεδο τις όποιες καταστάσεις σε προβληματίζουν.

 

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος περνώντας όμορφες στιγμές μαζί τους. Η παρέα, η συζήτηση για πρωτοποριακά και κοινωνικά θέματα, το να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να είναι επαναστατικές και άκρως προοδευτικές είναι αυτό που σε ικανοποιεί απόλυτα. Σημαντικό για εσένα επίσης είναι η ομαδική δράση, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε συλλόγους ή οργανώσεις δείχνοντας προσπάθειά σου. Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι η αλαζονεία και η εριστική διάθεση θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, ιδιαίτερα με πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

 

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και δεν αποκλείεται να επικεντρώνεις τη σκέψη σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει και που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να πιστέψεις στις δυνατότητές σου γιατί είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολήσουν, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού του περιβάλλοντος αφού θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να ξεχωρίσεις.

 

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδαση καθώς η αισιοδοξία και η χαρά βρίσκονται στο αποκορύφωμα. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις και να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας και ξεφαντώνοντας. Οι κοντινές εκδρομές στην ύπαιθρο μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις να έρχεσαι σε επαφή με τη φύση. Το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται και έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις με το πάθος και το χιούμορ σου σε όποια παρέα και αν βρεθείς κινώντας το ενδιαφέρον προσώπων στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έντονο μπορεί να είναι το άγχος από το πρωί καθώς ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Οι σκέψεις σου επικεντρώνεται σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή οι επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις και σε απασχολούν έντονα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει μοναδικά. Το πάθος μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στην κτητικότητα, την καχυποψία και τη ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου.

 

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου και να αποκαταστήσεις πιθανά ζητήματα που έχουν διαταράξει την ατμόσφαιρα. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και πιθανό είναι να βγεις να διασκεδάσεις με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που θα προκύψει. Γεγονός είναι ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος καθώς η γοητεία σου τραβά τα βλέμματα των γύρω και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Πρόσεξε μόνο την τάση να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, κάτι που προκύπτει από τις δικές σου ανασφάλειες και το φόβο της μοναξιάς.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και ρίχνεις όλο σου το ενδιαφέρον στην τακτοποίηση ζητημάτων της καθημερινότητας και δουλειές που μπορεί να εκκρεμούν καθώς νιώθεις ότι λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να γκρινιάζεις και να επικρίνεις τους γύρω σου, κάτι που θα πρέπει να περιορίσεις διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται. Σημαντικό είναι να βάλεις ένα είδος άσκησης στο πρόγραμμά σου που θα σε βοηθήσει να εκτονώνεις την ένταση που έχεις. Είναι ιδανική μέρα για να ξεκινήσεις ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι ή την παρέα σου καθώς το κέφι βρίσκεται στα ύψη. Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να αποδεχθείς προσκλήσεις και να βρεθείς με πρόσωπα που θα περάσεις μοναδικά. Η τέχνη ανακουφίζει την ψυχή σου πιθανό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που απογειώνουν την ψυχολογία σου. Το ερωτικό παιχνίδι εντείνεται και μπορείς να δημιουργήσεις μία μοναδική ατμόσφαιρα για εσένα και το/η σύντροφό ή πιθανή νέα γνωριμία που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.

 

Ιχθύς
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έχεις έντονη τη διάθεση να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο με κοντινά σου πρόσωπα. Οι συζητήσεις μαζί τους για διάφορα θέματα σου φτιάχνουν το κέφι. Εμπορικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να τα προωθήσεις με όσο το δυνατόν καλύτερη εξέλιξη. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα ανεβάζει τον εκνευρισμό και δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσοχή και στην επικοινωνία με τον στενό σου περίγυρο γιατί οι εντάσεις δεν θα λείψουν λόγω ασυνεννοησίας.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot