Κριέ, ένας έρωτας του παρελθόντος έρχεται σήμερα να σε ταρακουνήσει.

Νοέμβριος 10, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

ΤΤo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Νοεμβρίου;

Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και να σε ξεσηκώνει για ένα μικρό ταξίδι αναψυχής ή έστω μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πολλά υποσχόμενο καθώς το εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει πίσω έναν έρωτα του παρελθόντος. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις και να δεις αν πρέπει να δώσεις ξανά μία ευκαιρία ή αν πρέπει να αφήσεις οριστικά πίσω σου το παρελθόν. Πάντως η όψη είναι ευνοϊκή για εσένα και υποδηλώνει πως στο τέλος θα πάρεις τη σωστή απόφαση.

Ταύρος
Σήμερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για κουβέντες και συζητήσεις και αυτό μπορεί να σε κάνει απότομο/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη εντείνει την εσωστρέφεια καθώς σε «γυρίζει» σε ζητήματα του παρελθόντος. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η επιστροφή σε ζητήματα του παρελθόντος ίσως να είναι για καλό. Πιθανό να μπορέσεις να φέρεις ξανά στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή ένα εργασιακό σου ζήτημα και να το διευθετήσεις. Θυμήσου τις ενέργειες που είχες κάνει σε αυτά κατά το παρελθόν ώστε να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Δίδυμοι
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και είναι βοηθητική για να αποκτήσεις μία πιο ζεστή επαφή με τους συνεργάτες του αλλά και το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες τους είχες βάλει στον «πάγο». Το δεύτερο μισό της ημέρας το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σου σε αισθηματικά ζητήματα. Αφορμή για αυτό θα γίνει μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος ή ακόμα και ένα μήνυμα που θα λάβεις από αυτό! Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου προσπάθησε να μην παρασυρθείς και μην ξεκινήσεις να κάνεις περίεργες σκέψεις καθώς θα εκτεθείς!

Καρκίνος
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να είσαι αρκετά απασχολημένος/η με το ημερήσιο σου πρόγραμμα και έτσι να μην έχεις όρεξη να κανονίσεις μία συνάντηση με φίλους ή κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να αυξάνει δουλειές και υποχρεώσεις! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην οικογένειά σου και στους δικούς σου ανθρώπους! Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν συζητήσεις με αφορμή ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος οι οποίες θα ζεστάνουν πολύ το κλίμα ανάμεσά σας!

Λέων
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να μη σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις! Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και πως να μην είναι άλλωστε, μιας που η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του τοξότη. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, το οποίο σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο. Από αυτή τη συνάντηση θα βγουν πολλά, το ίδιο ισχύει και για συζητήσεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, καθώς η ημέρα θα βοηθήσει πολύ τα αισθηματικά ζητήματα.

Παρθένος
Σήμερα είναι μία ημέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κάνεις παράπονα μιας που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα σου υπενθυμίζει διάφορες αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς! Οι δικοί σου άνθρωποι θα γίνουν οι δέκτες των παραπόνων σου ακόμα και αν αυτοί δεν έχουν κάνει κάτι «μεμπτό»! Το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται καλύτερο καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα βοηθήσει να λυθούν οριστικά ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία σου δημιουργούν αυτή την τάση για παράπονα. Ακόμα είναι πιθανόν να γυρίσουν πίσω σε σένα κάποια χρήματα που είχες δανείσει και αυτό θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία σου.

Ζυγός
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για καφέ και κους- κους παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Τοξότη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό! Οι συζητήσεις θα πάρουν φωτιά και σίγουρα θα σου φέρουν και αρκετές πληροφορίες για ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται αναδρομή στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξανά ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Σε περίπτωση που θέλεις κάποιον άνθρωπο πίσω στη ζωή σου και έχεις μετανιώσει μου λείπει, σήμερα είναι η ευκαιρία!

Σκορπιός
Σήμερα όσο περισσότερα νιώσεις πως έχεις -από υλικά αγαθά μέχρι και συναισθήματα- τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αυτοπεποίθηση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να ξεκινήσεις τη διευθέτηση σε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς προκειμένου να μην νιώθεις ανασφάλεια. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να σου έρθει ένα μπόνους που δεν θα το περιμένεις. Επίσης πιθανόν να έρθουν και κάποια χρήματα τα οποία πίστευες πως δεν θα καταφέρεις να πάρεις και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει σίγουρα!

Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων, ιδιαίτερα των αγαπημένων σου προσώπων. Σήμερα θα κάνεις το ημερήσιο σου πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες αποκλειστικά, καθώς θα νιώσεις πως πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα θα φέρει στο φιλικό σου περίγυρο κάποιον άνθρωπο με τον οποίο είχε αρχίσει μία ερωτική ιστορία. Αν τελικά θέλεις να της δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία η ημέρα είναι κατάλληλη για να το κάνεις.

Αιγόκερως
Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα είσαι περισσότερο συναισθηματικός/η από ότι συνηθίζεις και έτσι εύκολα θα μπορείς να έρθεις στη θέση κάποιου άλλου και να καταλάβεις πως αισθάνεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και ενισχύει την ενσυναίσθηση σου με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να καταλάβεις την ενέργεια οποιουδήποτε σε πλησιάσει, πριν ακόμα μιλήσει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα θα φέρει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο επαγγελματικό σου ζήτημα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς αρκεί να ακούσεις τη διαίσθηση σου ώστε να μπορέσεις να το διευθετήσεις.

Υδροχόος
Σήμερα θα θελήσεις να αισθανθείς μέρος ενός συνόλου, μιας ομάδας και μιας παρέας για αυτό και θα επιδιώξεις να συγχρωτιστείς με κόσμο και με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ανεβάζει τη διάθεση σου, ιδιαίτερα αν επιλέξεις να περάσεις την ημέρα σου με κόσμο! Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό και θα υπάρξει μία ενέργεια η οποία θα αυξήσει τη γοητεία σου. Είναι πιθανόν να έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιέφερε κατά το παρελθόν, η οποία θα σου δείξει τον τρόπο για να το ξαναφέρεις στο παρόν σε περίπτωση που το επιθυμείς.

Ιχθύς
Η φήμη σου και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω θα είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα για εσένα σήμερα, για αυτό θα είσαι πολύ προσεκτικός/η στα λόγια και τις κινήσεις σου, κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των άλλων επάνω σου με τον αέρα που αποπνέεις αλλά και τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα προσωπικά σου θέματα, ώστε να κάνεις και ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά άγχη. Η ανάγκη σου για κομπλιμέντα και επιβεβαίωση θα είναι έκδηλη και σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σου τα χαρίσουν απλόχερα!

 

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection