Καρκίνε, η Σελήνη μόλις έκανε την εμφάνισή της στο ζώδιό σου και θα σε κάνει να νιώσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ιούνιος 14, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Ιουνίου;
Κριός
Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σπίτι και να βγεις μόνο για τα απολύτως απαραίτητα αν δεν καταφέρεις να τα διαπραγματευτείς και αυτά ώστε να τα γλιτώσεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα στρέψει την προσοχή σου στους δικούς σου ανθρώπους και σε ζητήματα που αφορούν κοινές υποχρεώσεις σας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή πιθανό να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα με τους οικείους σου. Αφορμή για αυτό θα σταθεί μια οικογενειακή αντιπαράθεση που θα φέρει λεκτικές εντάσεις. Προσπάθησε να σκεφτείς δύο φορές τι θα πεις γιατί σήμερα οι λέξεις θα τρέχουν πιο γρήγορα από το μυαλό σου.
Ταύρος
Οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η. Αναζήτησε την παρέα συγγενών, γνωστών ακόμα και γειτόνων προκειμένου να περάσεις καλά αλλά και να μάθεις νέα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι πιθανόν να δημιουργήσει λεκτικές αντιπαραθέσεις καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι θα σου δώσουν τις αφορμές. Χρειάζεται να ασκήσεις βούληση προκειμένου να μην τις αφήσεις να επεκταθούν και να θυμάσαι πως σήμερα θα μάθεις πολλά, όμως καλό θα ήταν να μην τα μεταφέρεις για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Δίδυμοι
Σήμερα θα έχεις έντονη ανησυχία που θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σε «βοηθήσει» σε αυτό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς θα σε κάνει καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να εξετάζεις κάθε κίνηση σου πολλές φορές πριν την κάνεις με αποτέλεσμα να κουραστεί το μυαλό σου. Από την άλλη σήμερα είναι πιθανό να έχεις ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς με συμφέροντες όρους μία συμφωνία και να τη στρέψεις προς όφελός σου. Αν έχεις κατά νου οικονομικούς διακανονισμούς προσπάθησε τους μιας και η μέρα σε ευνοεί.
Καρκίνος
Η Σελήνη μόλις έκανε την εμφάνισή της στο ζώδιό σου και θα σε κάνει να νιώσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Εκμεταλλεύσου την προσοχή που θα σου δοθεί για να μιλήσεις και να έρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και κυρίως αυτούς που έχεις βάλει τις μεταξύ σας σχέσεις στον «αυτόματο πιλότο». Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε κάνει να μιλάς αδιάκοπα και να ανταλλάσσεις με ταχύτητα αστραπής νέα, πληροφορίες, απορίες και οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί! Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τη ροπή που θα έχεις στον κοινωνικό σχολιασμό αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Λέων
Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις δουλειές σου και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και θα προτιμήσεις να βρεις δικαιολογίες για να τις αποφύγεις. Αιτία για αυτό θα γίνει η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κατεβάσεις λίγο την ταχύτητα έως και να σβήσεις τη μηχανή! Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ξεκουραστείς σωματικά και πνευματικά για αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο για εσένα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως η πνευματική ξεκούραση θα είναι δύσκολη καθώς το μυαλό σου θα δουλεύει υπερωρίες δημιουργώντας σκέψεις και ανησυχίες.
Παρθένος
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και σου λέει πως είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους. Προσπάθησε έστω να βρεις το χρόνο να τους πάρεις ένα τηλέφωνο καθώς η συναισθηματική επαφή μαζί τους θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη διάθεσή σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις καθώς θα είσαι κοινωνικός/η αλλά από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να γίνεις λίγο απότομος/η με όποιον συναναστραφείς. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο πλευρές του εαυτού σου και πρόσεξε την επικοινωνία σου καθώς πρέπει να γίνεται με μέτρο!
Ζυγός
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα σε κάνουν να ξεκινήσεις να καταστρώνεις σχέδια προκειμένου να τις υλοποιήσεις καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα σε κάνει να εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτές. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να δυσκολέψει τις βλέψεις σου καθώς είναι πιθανό να μην είσαι σε θέση να σκεφτείς αντικειμενικά τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους. Αυτό σίγουρα που πρέπει να κάνεις είναι να μη δώσεις αφορμή για συζητήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να κρατήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα μακριά από τη δουλειά.
Σκορπιός
Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα ζητηθεί η γνώμη σου πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα και η μία συζήτηση θα φέρει την άλλη. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα φέρει στα αυτιά σου νέα και διάφορες πληροφορίες, αλλά θα πρέπει να επικαλεστείς την ικανότητα της διάκρισης προκειμένου να καταφέρεις να διαχωρίσεις αυτά που σου είναι χρήσιμα από το «σωρό».
Τοξότης
Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να δεις μέσα σου και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο είσαι θυμωμένος/η, στεναχωρημένος/η ή απλά εκνευρισμένος/η. Η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει σε αυτό καθώς θα σε προτρέψει να κάνεις μία ενδοσκόπηση η οποία είναι απαραίτητη. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να βάλεις συναισθήματα, ανησυχίες και τα πράγματα που έχεις μέσα σου σε μία σειρά και αυτό είναι ικανό να σταματήσει τη συναισθηματική αναστάτωση που νιώθεις. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και να μην το εξωτερικεύσεις με νεύρα τους αγαπημένους σου ανθρώπους.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η καθώς θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα που δεν είσαι σε θέση να καλύψεις και για αυτό θα ξεκινήσεις να ζορίζεσαι προκειμένου να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα είναι βοηθητική για να διαπραγματευτείς τις απαιτήσεις των άλλων! Ακόμα είναι βοηθητική για να μπορέσεις να συζητήσεις την προοπτική μιας νέας συνεργασίας και να τη φέρεις όσο πιο κοντά γίνεται στα μέτρα σου! Το μόνο που χρειάζεται για όλα αυτά είναι καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση.
Υδροχόος
Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα για αυτό ξεκίνησε τη με ένα καλό πρωινό για να έχεις ενέργεια και ένα καλό ημερήσιο πλάνο για να διευθετήσεις το χρόνο σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και ήρθε αποφασισμένη να σε βάλει σε μία τάξη προκειμένου να μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές που έχουν μαζευτεί. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα φέρει πλεόνασμα πληροφοριών που τελικά μπορεί να δυσκολέψουν το έργο σου! Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να δημιουργηθεί «σύγχυση»!
Ιχθύς
Σήμερα θα έχεις «ηθικόν ακμαιότατον» καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις και μάλιστα χωρίς καθόλου κόπο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Οι συναναστροφές με φίλους, τον/τη σύντροφό σου αλλά και η ενασχόλησή με τα χόμπι σου θα είναι εξαιρετικά βοηθητικά για τη διάθεσή σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σου χαρίσει μία υπερβολή την οποία θα πρέπει να προσέξεις αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις με τα λόγια σου οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις και απόφυγε να μεταφέρεις γεγονότα τα οποία δεν σε αφορούν.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection