Καρκίνε, άφησε τα όλα πίσω και ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν χωρίς ενοχές.

Ιούνιος 24, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Ιουνίου;
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου και αυτά που κρύβεις στην καρδιά σου. Η αλήθεια είναι πως οι έντονες σκέψεις και τα έντονα συναισθήματα θα σε αποσυντονίσουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις τους κατάλληλους ανθρώπους. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μια συζήτηση με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου η οποία θα βοηθήσει να διευθετήσεις ένα θέμα που σας απασχολεί από κοινού.
Ταύρος
Οι άνθρωποι που νιώθεις πως είναι σημαντικοί για τη ζωή σου θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς τους θέλεις δίπλα σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση είτε αυτή είναι μικρή είτε είναι μεγάλη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να φέρνει στην επιφάνεια τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο θα βοηθήσει τις συζητήσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία θα κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πιθανό να σου γίνει και μία πρόταση για συνεργασία και αν την διαπραγματευτείς θα βγεις κερδισμένος/η.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μαζέψεις όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και να ξεμπερδεύεις μαζί τους μία και καλή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι πολύ ευνοϊκό και να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να τους πείσεις να σε βοηθήσουν. Σήμερα είναι πιθανό να σου προταθεί μία νέα αρμοδιότητα στη δουλειά ή να αναλάβεις ένα εργασιακό Project το οποίο προς στιγμήν μπορεί να σε αγχώσει. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να δείξεις τις ικανότητές σου μέσα από αυτό και να ξεχωρίσεις.
Καρκίνος
Άλλη μία ημέρα η οποία σε ευνοεί απροκάλυπτα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε βοηθά να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και από τις σκέψεις που σε αγχώνουν. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να τα αφήσεις όλα πίσω και να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί χωρίς τύψεις και ενοχές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου σε αυτούς που θέλεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες είτε σε αισθηματικό είτε σε φιλικό επίπεδο και η προσθήκη νέων ατόμων στη ζωή σου θα σε αναζωογονήσει.
Λέων
Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σπίτι για αυτό αν μπορείς δεν θα βγεις καθόλου από αυτό καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε κάνει σπιτόγατο/α. Αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι τη θαλπωρή του σπιτιού και την επαφή με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο θα βοηθήσει σε αυτό καθώς θα ρίξει γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σε περίπτωση που τις προηγούμενες ημέρες το κλίμα μεταξύ σας έχει «παγώσει» σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα γιατί να το επαναφέρεις. Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και τις υποχρεώσεις του ευνοούνται σήμερα για αυτό επεδίωξε να τις κάνεις.
Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε προτρέπει να βγεις έξω και να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς. Επέλεξε να πάρεις τηλέφωνο τον/ην αγαπημένο/η σου ξάδερφο/η, ένα γνωστό στον οποίο είχες υποσχεθεί πως θα πιείτε ένα καφέ και οποιονδήποτε άλλο θέλεις να δεις αλλά μέχρι τώρα όλο ανέβαλες. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι πολύ ευνοϊκό για να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να κρατήσεις κοντά σου αυτούς που επιθυμείς περισσότερο. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο είναι πιθανόν να έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία νέα συμφωνία που θα είναι επικερδής για εσένα.
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δίνει προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα για αυτό και είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε αναβρασμό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις να κάνεις μία οικονομική συμφωνία και να βρεις τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου. Επίσης αν έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού θα μπορέσεις να διαπραγματευτείς σωστά το οικονομικό σκέλος και να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η. Το μόνο που χρειάζεται για να το επιτύχεις είναι πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου!
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις και αυτά που έχεις ανάγκη να μοιραστείς στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε βοηθά να στρέψεις τα βλέμματα των άλλων επάνω σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι βοηθητικό για να επικοινωνήσεις και να αναθερμάνεις το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες που το έχουν ανάγκη. Ακόμα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε κάποια πράγματα που μπορεί να σε είχαν ενοχλήσει το τελευταίο διάστημα. Είναι πιθανόν να κάνεις και νέες γνωριμίες που θα σου είναι εξαιρετικά βοηθητικές για κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί.
Τοξότης
Σήμερα η ημέρα μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με την καλύτερη διάθεση καθώς θα είσαι αρκετά εσωστρεφής πράγμα που δεν συνηθίζεις και μπορεί να φανεί παράξενο ακόμα και σε εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η προκειμένου να βρεις την ησυχία σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Καρκίνο έχει άλλα σχέδια καθώς θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για επικοινωνία έστω με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Μην κρατήσεις αποστάσεις χωρίς λόγο καθώς αυτή η όψη θα είναι πολύ βοηθητική για να μπορέσεις να ξαναβρείς την εξωστρεφή πλευρά του εαυτού σου.
Αιγόκερως
Σήμερα θα επιδιώξεις να δεις τους φίλους σου καθώς θέλεις να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί, από ένα προσωπικό σου θέμα μέχρι ένα επαγγελματικό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που μαζί τους νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο θα βοηθήσει τη ροή των συζητήσεων καθώς θα έχετε καλή επικοινωνία και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία πρόταση από κάποιο φίλο σου για συνεργασία ή ένα φιλικό σου πρόσωπο να γίνει το ενδιάμεσο για να ξεκινήσεις μία νέα δουλειά.
Υδροχόος
Σήμερα οτιδήποτε και αν θέλεις να κάνεις στο τέλος θα σε κερδίσουν ζητήματα που σχετίζονται με τους επαγγελματικούς σου στόχους καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να τα παραμελήσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι ευνοϊκό για να κάνεις συζητήσεις που μπορούν να φτάσουν σε μία επαγγελματική πρόταση! Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πείσεις ανωτέρους σου στη δουλειά για τα σχέδια και τις προθέσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να σου ανατεθεί ένα επαγγελματικό έργο που θα ενισχύσει την φήμη και την καταξίωση σου αλλά κοίταξε και τα ψιλά γράμματα πριν συμφωνήσεις.
Ιχθύς
Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να ταξιδέψει και για αυτό θα παρατηρήσεις πως θα έχεις την τάση να χάνεσαι στις σκέψεις σου με ευκολία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε βοηθά να φέρεις στο μυαλό σου αναμνήσεις και εικόνες που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους γύρω σου, να μοιραστείς τις εικόνες που έχεις στο μυαλό σου, να ασχοληθείς με θέματα σπουδών και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και νέα από γνωστούς, συγγενείς και κουμπάρους καθώς θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/η και αυτό θα βοηθήσει τις επαφές με τον περίγυρό σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection