Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Λίγη υπομονή θα την κάνουμε.

Μάρτιος 20, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Μαρτίου;
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια με αποτέλεσμα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και να διευθετήσεις λογαριασμούς ημιτελείς υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα. Ακόμα είναι μία καλή ημέρα για να ξεκινήσεις αποταμίευση καθώς είναι ένας τρόπος μέσα από τον οποίο θα καταφέρεις να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια μιας και θα κάνεις κάτι καλό για το οικονομικό σου μέλλον.
Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συγχρωτιστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις μαζί τους και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Σήμερα δεν θα σου αρέσει η μοναξιά για αυτό και θα επιδιώξεις να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας παρέα με ανθρώπους που θα επιλέξεις. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι η τάση κυκλοθυμίας που θα έχεις, καθώς μπορεί να γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με κάποιο αγαπημένο συνεργάτη σου ή το/η σύντροφό σου.
Δίδυμοι
Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι περισσότερο καχύποπτος/η από αυτό που συνηθίζεις και αυτό γιατί η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα εγείρει ζητήματα ανασφάλειας. Είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτείς να μοιραστείς ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους τα προσωπικά ή επαγγελματικά σου σχέδια καθώς θα έχεις την τάση να νιώθεις "εκτεθειμένος/η". Η εργασιοθεραπεία είναι η κατάλληλη λύση για το ζήτημα σου καθώς αν ασχοληθείς ακόμα και με βαρετές για σένα δουλειές, θα είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο και να μην κάνεις διάφορα σενάρια τα οποία θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο.
Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις στην άκρη. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου αλλά να μη μείνεις στα τηλέφωνα και να οργανώνοντας μία συνάντηση. Η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές εργασίες και δραστηριότητες για αυτό επιδίωξε να βρεθείς με κόσμο. Δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες συμμαχίες με ανθρώπους που θα δείξουν φιλικά προσκείμενοι σε εσένα και αυτό είναι κάτι που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση.
Λέων
Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις για αυτό μην ξεκινήσεις να κάνει σχέδια για τον ελεύθερό σου χρόνο καθώς είναι πιθανό -αν σου προκύψει- να θελήσεις να ξεκουραστείς! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα τονίσει ζητήματα καριέρας με αποτέλεσμα να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς μόνο με αυτά. Τα βλέμματα των άλλων θα στραφούν επάνω σου, όπως και των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Προσπάθησε να "εκμεταλλευτείς" τις καταστάσεις για να κάνεις εντύπωση στους ανθρώπους που θεωρείς πως μπορούν να σε βοηθήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.
Παρθένος
Η σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου χαρίσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις ή να κάνεις και μία μονοήμερη εξόρμηση σε ένα κοντινό προορισμό παρέα με το σύντροφό σου ή αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν προτιμάς να μείνεις σπίτι είναι μία καλή ευκαιρία να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να αναζητήσεις πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει καθώς η ημέρα θα ευνοήσει την επικοινωνία και τη συλλογή πληροφοριών. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση σε κάποια πιστοποίηση και ένα σεμινάριο καθώς η ημέρα ευνοεί ιδιαίτερα και τα εκπαιδευτικά ζητήματα.
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις περίεργα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα αναμοχλεύσει ζητήματα του παρελθόντος που σου έχουν αφήσει "μουδιασμένα" συναισθήματα. Την ίδια στιγμή είναι πιθανό να αναμοχλεύσει και ένα θέμα που σχετίζεται με το δημόσιο όπως ένα δάνειο η μία ασφάλεια προκειμένου να σου υπενθυμίσει πώς πρέπει να ασχοληθείς και με αυτό. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα καθώς και θα βγεις κερδισμένος/η από αυτό αλλά είναι και ένας καλός τρόπος για να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο μακριά από ζητήματα του παρελθόντος.
Σκορπιός
Οι αγαπημένοι σου "άλλοι" θα αποτελέσουν την κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θέλει να κερδίσεις την επιβεβαίωση των ανθρώπων που αγαπάς. Η ημέρα είναι ιδανική για να ρίξεις γέφυρες συμφιλίωσης με ανθρώπους που είχες ψυχρανθεί τον προηγούμενο καιρό καθώς σήμερα θα αφήσεις τον εγωισμό σου στην άκρη. Ακόμα μπορεί να φέρει μία προοπτική για μία νέα η υπάρχουσα συνεργασία που σίγουρα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και η εξέλιξη της θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα δράσεις σήμερα.
Τοξότης
Το διάλειμμα των προηγούμενων ημερών τελείωσε και η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θα χτυπήσει το καμπανάκι για να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις σου. Ελπίζω τις προηγούμενες ημέρες να γέμισες τις μπαταρίες σου καθώς η μέρα σήμερα προβλέπεται απαιτητική και πιθανό να προκύψουν δουλειές και εργασίες πέρα από τις αναμενόμενες. Ακόμα είναι πιθανό να χρειαστεί η συμβολή σου και σε ένα θέμα που σχετίζεται με την εργασία σου και καλό θα ήταν να μην αρνηθείς. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος προτίμησε να ξεκουραστείς και να αφήσεις υποχρεώσεις της κοινωνικής σου ζωής για μία άλλη μέρα, εάν αυτές μπορούν να αναβληθούν.
Αιγόκερως
Η μέρα που περίμενες για να καταφέρεις να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν έφτασε καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα νιώσεις τη θετική της επίδραση στην ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου τη διάθεσή σου για να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βγεις να διασκεδάσεις με αγαπημένους σου φίλους. Η ημέρα ευνοεί έναν νέο έρωτα για σένα που είσαι ελεύθερος/η αλλά και ένα πειρασμό για εσένα που είσαι δεσμευμένος/η. Σε κάθε περίπτωση θα συνειδητοποιήσεις πως σήμερα είναι μία μέρα που δεν θα σε αφήσει να πλήξεις.
Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις σπίτι και να ασχοληθείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να τους πλησιάσεις, να τους ακούσεις καθώς και να ενδιαφερθείς για τα θέματα που μπορεί να έχουν. Είναι πολύ πιθανό κάποιο μεγαλύτερο πρόσωπο της οικογένειάς σου να ζητήσει τη βοήθειά σου σε κάτι που καλό θα ήταν αν μπορείς να το κάνεις και να μην του αρνηθείς. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να κάνεις μερικά παράπονα παραπάνω από ότι πρέπει καθώς θα νιώσεις και εσύ την ανάγκη για στοργή και φροντίδα.
Ιχθύς
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες καθώς θα σε βάλει σε διαδικασία να αναζητήσεις την παρέα με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Ένα τηλέφωνο στον/ην αδελφό/η σου, μία επίσκεψη σε ένα αγαπημένο συγγενικό σου πρόσωπο ή ακόμα και ένας καφές με τον γείτονά σου μπορεί να είναι απλά καθημερινά πράγματα όμως θα έχουν την ικανότητα να σου ανεβάσουν τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να έχεις την ιδέα να βγεις μία βόλτα για ψώνια ή απλά για να κάνεις μία έρευνα αγοράς. Επειδή όμως το πιο πιθανό είναι να ψωνίσεις καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να χαλάσεις παραπάνω χρήματα από αυτά που υπολογίζεις.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection