Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Ιούνιος 22, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Ιουνίου;
Κριός
Οι σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις της ζωής σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να πάρεις τη γνώμη τους για διάφορα θέματα καθώς αν ταυτιστούν οι απόψεις σας θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για οτιδήποτε και αν κάνεις. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να χάσεις τις ισορροπίες και όχι απλά να επιθυμήσεις να ακούσεις τη γνώμη τους αλλά να ακολουθήσεις κατά γράμμα αυτό που θα σου πουν. Η ημέρα θα είναι καλή για να συζητήσεις το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας αλλά και για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που επιθυμείς.
Ταύρος
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν θα σου αφήσουν περιθώρια να ασχοληθείς με κάτι άλλο σήμερα καθώς είναι πολλές και επείγουσες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά ζητήματα, εργασιακά θέματα και δουλειές ρουτίνας. Προσπάθησε να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο χρόνο και προγραμμάτισε τις πιο επείγουσες υποχρεώσεις σου για να είσαι σίγουρος/η πως θα τις φέρεις εις πέρας. Μπορείς να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να ανταπεξέλθει καλύτερα με σωστή διατροφή και βιταμίνες και κάνε υπομονή καθώς σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στις υποχρεώσεις σου.
Δίδυμοι
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού και να σε γεμίζει θετική ενέργεια και όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ευχαριστεί. Προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο σε ένα χόμπι σου και αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο ποτέ δεν είναι αργά να αποκτήσεις! Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα σου εκεί που θέλεις. Αν δεν θέλεις να μείνεις μόνος/η σου να θυμάσαι πως, η ημέρα είναι κατάλληλη για να βρεθείς με φίλους σου, να βγεις, να διασκεδάσεις ακόμα και να ερωτευτείς!
Καρκίνος
Οι σχέσεις με την οικογένεια σου μπορεί να περάσουν μια ιδιαίτερη ημέρα σήμερα καθώς ακόμα και με μία ασήμαντη αφορμή θα έρθουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και είναι πιθανόν να εντείνει τις οικογενειακές αναταράξεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε, αν δεν το λύσεις με τον τρόπο που επιθυμείς. Το μυστικό για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να μην χάσεις τον έλεγχο είναι να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάθε κουβέντα που θα ακούσεις. Χρειάζεται προσοχή και σε επαγγελματικά θέματα καθώς κι εκεί μπορεί να προκύψουν ζητήματα.
Λέων
Η Σελήνη σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε κάνει ακόμη πιο εξωστρεφή από ότι είσαι καθώς θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Σήμερα δεν θα θελήσεις με τίποτα να μείνεις μόνος/η για αυτό και δεν θα αργήσεις να αναζητήσεις παρέα σε αδέλφια, ξαδέλφια, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Τα νέα και οι απόψεις που θα φτάσουν στα αυτιά σου σήμερα θα είναι αρκετά αλλά θα πρέπει να διακρίνεις ποια σου είναι χρήσιμα και ποια όχι. Πρόσεξε μήπως κατά τη διάρκεια των συζητήσεων πεις κάτι που δεν πρέπει ή μεταφέρεις τα μυστικά των άλλων από κεκτημένη ταχύτητα.
Παρθένος
Θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, δάνεια και το δημόσιο θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα θελήσει να τα τακτοποιήσεις προκειμένου να έχεις μία καλύτερη εικόνα για τα οικονομικά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σε βοηθά να τα βάλεις σε μία σειρά αλλά και να συναντηθείς με τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να τα διευθετήσεις. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις εκείνο το ραντεβού με τον λογιστή σου που έχεις κατά νου και μέχρι τώρα ανέβαλλες, καθώς η μέρα είναι ευνοϊκή για αυτό και δεν πρέπει να περιμένεις στιγμή!
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί κυκλοθυμική συμπεριφορά που δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είναι δύσκολο να δείξεις τι θέλεις αλλά και να σε καταλάβουν οι άλλοι καθώς οι ανάγκες σου και τα θέλω σου θα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την εκρηκτική διάθεση που θα έχεις και να θυμάσαι πως εσύ είσαι το ζώδιο της διπλωματίας και είναι κρίμα σήμερα να χάσεις -έστω και προσωρινά- τον τίτλο σου! Κράτησε τα προσχήματα ώστε να μην πληγούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες.
Σκορπιός
Κρυφά πάθη και μυστικά έρχονται στο μυαλό σου σήμερα και σε αναστατώνουν ψυχολογικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και θα εντείνει την ανησυχία σου για αυτό καλό θα ήταν να προτιμήσεις «ήσυχες δραστηριότητες» ώστε να έχεις μία ήσυχη μέρα. Απόφυγε να εκμυστηρευτείς οτιδήποτε σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η για την εχεμύθεια τους καθώς η ήμερα ενδέχεται να έχει αρκετό παρασκήνιο που δεν θα είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να αποφύγεις μία έντονη ημέρα που εκτός από σωματικά θα σε κουράσει και συναισθηματικά.
Τοξότης
Σήμερα η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού θα σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό/η και επικοινωνιακό/η από ότι είσαι για αυτό είναι κρίμα αν δεν δείξεις αυτά τα δύο ταλέντα σου! Οι τυχεροί θα είναι οι φίλοι σου καθώς η ημέρα ευνοεί τις συναντήσεις μαζί τους και οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα, με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να το κάνεις μαζί με παρέα. Ιδανική παρέα θα είναι άνθρωποι που σας ενώνουν κοινές ιδέες και πεποιθήσεις για αυτό αναζήτησε τους φίλους σου καθώς πληρούν τις προϋποθέσεις!
Αιγόκερως
Θέματα που αφορούν τη δουλειά σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και να τονίζει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα καθώς δεν θα βρίσκεις την κατάλληλη υποστήριξη από τους προϊσταμένους σου στη δουλειά. Χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ και να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να καταφέρεις να πείσεις τους ανώτερους σου για τους ιδέες που έχεις, για αυτό θα σου χρειαστεί σίγουρα και υπομονή και επιμονή.
Υδροχόος
Η ημέρα ξεκινάει με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και σε βοηθά να μπεις σε ακόμα πιο καλοκαιρινούς και χαλαρούς ρυθμούς. Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι οι διακοπές αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι εφικτό τώρα για αυτό προσπάθησε να βρεις ένα υποκατάστατο. Μία εκδρομή ή ακόμα και ένα μπάνιο στη θάλασσα θα έχει παρόμοια αποτελέσματα στη διάθεσή σου για αυτό οργάνωσε το σήμερα κιόλας! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ανταλλάξεις νέα με κοντινούς σου ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες καθώς θα βρεις χρόνο να επικοινωνήσεις μαζί τους!
Ιχθύς
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί μία γενικότερη αναστάτωση η οποία θα προέλθει από αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Σήμερα θα έχεις την τάση να επιλέγεις το «δύσκολο» δρόμο για κάθε τι που σε απασχολεί ξεχνώντας πως ίσως να υπάρχουν και εύκολες λύσεις. Προσπάθησε να ακούσεις τα θέλω σου και τις βαθύτερες σου ανάγκες και μην εστιάσεις σε κάθε τι που σου λείπει αλλά σε όλα αυτά που έχεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και με τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς μπορεί να σε πιάσει μία καταναλωτική μανία και να ξοδέψεις χρήματα τα οποία έχεις για άλλους σκοπούς.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection