Δίδυμε, σήμερα θα οδηγηθείς στις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις ακόμα και ασυναίσθητα. Στρέψε εκεί το ενδιαφέρον σου.

Ιανουάριος 11, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Ιανουαρίου;

Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί μία έντονη διάθεση να ονειροπολήσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με τις σκέψεις και τις επιθυμίες που έχεις στο μυαλό σου, παρά με υπαρκτά γεγονότα και πρακτικά ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι υπέρ σου οπότε καλό θα είναι να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στη δουλειά. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να διαισθάνεσαι τις κακοτοπιές πολύ νωρίτερα και έτσι θα είναι εύκολο να τις αποφύγεις.

Ταύρος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις την επαφή με έναν αγαπημένο σου φίλο η να επιδιώξεις την ενασχόλησή σου με μία ομάδα ατόμων στην οποία είσαι μέλος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι πολύ βοηθητική για οτιδήποτε σχετίζεται με πολύ κόσμο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις εξαιρετική πειθώ και δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να αντισταθεί σε αυτά που λες. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς θα είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις νέους συμμάχους σε κάθε επίπεδο.

Δίδυμοι
Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει ένα ισχυρό προβάδισμα καθώς θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις ακόμα και ασυναίσθητα. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε θέματα που το τελευταίο καιρό είχαν κολλήσει, ιδιαίτερα σε αυτά που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σου τομέα. Σε αυτό θα σε βοηθήσει πολύ το πείσμα και η αντοχή που θα έχεις καθώς θα είναι πολύ υποστηρικτικά για τα σχέδιά σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να ξεφύγεις λίγο από τα στενά όρια της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει. Οι σκέψεις σου θα είναι έντονες και θα σε γυρίζουν σε ανθρώπους και καταστάσεις πολύ ευχάριστες για εσένα και η καρδιά σου θα γεμίσει με όμορφα συναισθήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως ο/η σύντροφός σου ή κάποιος στενός συνεργάτης θα είναι πολύ υποστηρικτικός απέναντί σου και απέναντι σε αυτά που θέλεις. Δεν αποκλείεται να σου προσφέρει βοήθεια και σε ένα πρακτικό ζήτημα για αυτό μη διστάσεις να τη ζητήσεις.

Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να μην νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια καθώς η αλήθεια είναι πως πολλές από τις σκέψεις σου θα απορροφήσουν όλη την ενέργειά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία με τη σειρά τους θα επηρεάζουν τον τρόπο που βλέπεις το καθετί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το σκόπελο της συναισθηματικής υπερχείλισης και να μπορέσεις να βρεις ισορροπία χωρίς να ξεκινήσεις να δραματοποιείς τις καταστάσεις. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μία και καλή με ένα ζήτημα της καθημερινότητας το οποίο σε απασχολούσε αρκετές ημέρες τώρα, για αυτό προσπάθησε το.

Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να στραφείς σε αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να πάρεις μία γνώμη για ζητήματα που σε απασχολούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είναι εύκολο να βρεις τους συμμάχους που θέλεις είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανόν να προκύψει μία πρόταση για μία νέα συνεργασία και θα μπορέσεις εύκολα να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς, χωρίς να ζητήσεις τη γνώμη των άλλων. Φτάνει μόνο να ακούσεις τη διαίσθησή σου η οποία θα «μιλήσει».

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να έχεις διάθεση να μην κάνεις τίποτα όμως η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως έχεις να ασχοληθείς με αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάζει καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως οι αντοχές σου θα είναι εξαιρετικές και βοηθητικές για οτιδήποτε και αν έχεις να κάνεις. Ένα άτομο της οικογένειας σου θα προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε οποιαδήποτε δουλειά έχεις, για αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια του προκειμένου να ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα και με το μικρότερο δυνατό κόπο.

Σκορπιός
Η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου σήμερα και να αισθανθείς χαρά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η οπουδήποτε και αν βρεθείς. Είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο από το στενό σου περιβάλλον το οποίο θα σε γεμίσει με κομπλιμέντα είτε για την εμφάνισή σου είτε για μία επιτυχία σου και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου! Η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χαλαρώσεις για να περάσεις καλά.

Τοξότης
Θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου θα απασχολήσουν κι εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δώσει προτεραιότητα στους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που υφίσταται καιρό τώρα και σε ενοχλούν. Ο τρόπος που θα το κάνεις θα είναι πολύ αποτελεσματικός αρκεί να προσέξεις την παρόρμηση που μπορεί να χαλάσει λίγο τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι πως σήμερα έχεις την ικανότητα να καταφέρεις πολλά, χωρίς κόπο αλλά με τρόπο.

Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να εντείνει την επικοινωνιακή σου διάθεση δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα οπουδήποτε και αν βρεθείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου δείχνει πως είναι εύκολο να τραβήξεις το ενδιαφέρον και να μαγνητίσεις τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναντηθείς. Οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν είναι ιδανικές για να κάνεις νέες γνωριμίες, να προσεγγίσεις κάποιον που θέλεις ή αν ασχολείσαι με το εμπόριο να προσεγγίσεις κάποιο νέο συνεργάτη. Μην αναλωθείς σε ζητήματα που δεν έχουν σημασία ώστε να επικεντρωθείς στους στόχους σου, όποιοι και αν είναι αυτοί.

Υδροχόος
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι βοηθητική για αυτά. Βέβαια σήμερα θα έχεις άλλη μία βοήθεια καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα σου δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα χρήματά σου. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε κάνοντας μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία είτε διευθετώντας τα έξοδά σου. Οτιδήποτε και αν κάνεις προσπάθησε να μην είναι αποτέλεσμα παρορμητικής αντίδρασης, καθώς είναι το μόνο που μπορεί να χαλάσει μία συμφωνία.

Ιχθύς
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων επάνω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αυτό θα είναι το μόνο εύκολο σήμερα καθώς θα έχεις την ικανότητα να μαγνητίζεις τους άλλους. Χρησιμοποίησε αυτό το ταλέντο για να επιτύχεις οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα επίσης θα είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ζητήματα συνεργατών ή και του/ης συντρόφου σου, καθώς θα είναι εύκολο να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά πως πρέπει να κινηθείς.

jumbo-banner
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot