Δέκα Μικροί Μήτσοι: Τελευταίο επεισόδιο στις 2 Ιουνίου

Μάιος 27, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Το επόμενο Σάββατο ολοκληρώνεται η πορεία των «Δέκα Μικρών Μήτσων», που επανήλθαν στη μικρή οθόνη μετά από πολλά χρόνια

Το τέλος της σειράς του Λάκη Λαζόπουλου «Δέκα Μικροί Μήτσοι» ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, που όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «ήρθε η ώρα να πάρουν το δρόμο τους.
Το τελευταίο επεισόδιο θα παιχτεί το Σάββατο, 2 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, ενώ κατά τη διάρκειά του αναμένονται «Επιστροφές, αναχωρήσεις, συμφιλιώσεις, αποκαλύψεις, ένα παιδί και άλλα πολλά». «Και ενώ εμείς θα σταματήσουμε να τους βλέπουμε στους δέκτες μας, οι Δέκα Μικροί Μήτσοι συνεχίζουν τη ζωή τους και μας αποχαιρετούν προσωπικά!», αναφέρει η ανακοίνωση.
Μία εβδομάδα μετά το τελευταίο επεισόδιο, το Σάββατο 16 Ιουνίου, θα παιχτεί ένα έκτακτο επεισόδιο, όπου θα προβληθούν οι καλύτερες στιγμές καθώς και backstage από τα γυρίσματα.
Από τον Ant1 διευκρινίζουν ότι η εκπομπή δεν κόβεται πρόωρα, καθώς εξ' αρχής είχε συμφωνηθεί με τον Λάκη Λαζόπουλο να γυριστούν μόνο τέσσερα επεισόδια από τη σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι».

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection