Αιγόκερε, σήμερα θα προτιμάς τις σκέψεις από τις πράξεις καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Τοξότη.

Νοέμβριος 09, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Νοεμβρίου;

Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη και θα σου δημιουργήσει έντονα την επιθυμία να βγεις έξω, να πάρεις τηλέφωνο κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις τόσο συχνά αλλά το σκέφτεσαι, και να συναναστραφείς με κόσμο. Αυτό θα γίνει ακόμα πιο εύκολο με τη σύνοδο που σχηματίζει με τον Ερμή, όμως αυτή η σύνοδος μπορεί να δημιουργήσει και μπελάδες. Οι κοινωνικοί σχολιασμοί ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα σήμερα για αυτό απόφυγε τους και μη μεταφέρεις μυστικά δικά σου ή τρίτων αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως θα παραμείνουν μυστικά. Αν έχεις κάποια εκκρεμή υπόθεση που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με κάποια πιστοποίηση πιθανόν να έχεις νέα για αυτή σήμερα.

Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι διαφορά αλλά να είναι δύσκολο να τα εξωτερικεύσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή ίσως να βοηθήσει την κατάσταση καθώς θα σε βοηθήσει να συζητήσεις τα συναισθήματά σου, τις ανησυχίες σου και τις σκέψεις σου με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Η ημέρα σήμερα είναι πολύ καλή για να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με τρίτους, κάποιο δάνειο ή μία ασφάλεια. Προτίμησε να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά και μην περνάς το χρόνο σου σκεπτόμενος/η πράγματα που δεν έχουν καμία υπόσταση.

Δίδυμοι
Σήμερα θα έχεις την τάση να ρωτάς τους αγαπημένους σου συνεργάτες ή τον/τη σύντροφό σου πριν αποφασίσεις οτιδήποτε καθώς η γνώμη τους θα σε ενδιαφέρει πολύ. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και τονίζει πως η άποψη των άλλων έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα, ιδιαίτερα αν αυτή οι «άλλοι» είναι αγαπημένοι σου άνθρωποι. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως η ήμερα θα έχει έντονη κινητικότητα, συζητήσεις και συναντήσεις που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο και ένα ζήτημα που σχετίζεται με μία συνεργασία σου, όμως μην το φοβηθείς καθώς σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το διαχειριστείς.

Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανόν να θυμηθείς πως έχεις αφήσει κάποιες ημιτελείς υποχρεώσεις ή να έχεις κάποιο deadline σχετικά με ένα εργασιακό σου ζήτημα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διευθετήσεις δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως είναι πιθανό να αναλάβεις ένα εργασιακό ζήτημα το οποίο θα πάει πολύ καλά. Μέσα σε όλα δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα φτάσουν στα αυτιά σου νέα σχετικά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Καλύτερα όμως να μείνεις προσηλωμένος/η σε αυτά που έχεις να φέρεις εις πέρας!

Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη γεγονός που θα σου χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και διαφορετική ενέργεια από τις προηγούμενες ημέρες. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή για αυτό προσπάθησε να την εκμεταλλευτείς προκειμένου να μπορέσεις όχι μόνο να περάσεις καλά αλλά και να τη μεταδώσεις στους γύρω σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως θα υπάρξουν συζητήσεις που σχετίζονται με τα αισθηματικά σου ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου! Προσπάθησε να κρατήσεις κάποια «προσωπικά δεδομένα» μόνο για εσένα και μην τα μοιραστείς ούτε με τους αγαπημένους σου φίλους!

Παρθένος
Σήμερα η ημέρα είναι εξαιρετική για να ανακτήσεις την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους της οικογένειάς σου, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη σε προτρέπει να τους αφιερώσεις χρόνο. Ακόμα και αν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα είναι εύκολο να τους δεις, πάρε τους ένα τηλέφωνο ώστε να μάθεις τα νέα τους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι πολύ ευνοϊκή για την επικοινωνία και θα βοηθήσει στην ανεμπόδιστη ροή της! Ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι μπορεί να βρει λύση σήμερα για αυτό αν υπάρχει κάποια τέτοια εκκρεμότητα κοίταξε την άμεσα.

Ζυγός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου είτε συγγενείς και γνωστούς είτε ακόμα και γείτονες, καθώς η επαφή σου με αυτούς θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως τα νέα που θα μάθεις θα είναι αρκετά και ακόμα περισσότερα αυτά που θα πεις. Μέσα στη «δίνη» των συζητήσεων πρόσεξε καθώς μπορεί να μεταφέρεις κάτι το οποίο δεν χρειάζεται και να φέρεις σε δύσκολη θέση τους άμεσα εμπλεκόμενους. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο η ημέρα θα είναι πολύ καλή και πιθανόν να σου φέρει και μία νέα πρόταση.

Σκορπιός
Σήμερα θα κάνει την εμφάνισή του κάποιος λογαριασμός που χρειάζεται να διευθετήσεις ή μπορεί να θυμηθείς πως έχεις αφήσει μία εκκρεμότητα οικονομικού χαρακτήρα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα καθώς θα τα φέρει στο προσκήνιο και δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να σε παρασύρει σε σκέψεις που δεν θα σε βοηθήσουν, αντίθετα θα σε αποσυντονίσουν. Προσπάθησε να σκεφτείς με τη λογική και μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων και σεναρίων ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος υπολογισμό!

Τοξότης
Σήμερα είναι μία ημέρα που αν μη τι άλλο θα νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα που σε απασχολούν και είναι πιθανόν να αδιαφορήσεις για ζητήματα που απασχολούν ακόμα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να μη φανεί κάτι τέτοιο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα δημιουργήσει αμετροέπεια η οποία δεν θα βοηθήσει καθόλου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να σκέφτεσαι διπλά πριν μιλήσεις ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων.

Αιγόκερως
Σήμερα θα προτιμάς τις σκέψεις από τις πράξεις καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις οτιδήποτε θελήσεις. Αιτία για αυτό θα είναι οι δεύτερες σκέψεις που θα έχεις οι οποίες θα σε κρατούν πίσω ακόμα και σε απλά ζητήματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως θα είναι ανακουφιστικό να εξωτερικεύσεις αυτά που σε απασχολούν και να πάρεις τη γνώμη αγαπημένων σου ανθρώπων. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οτιδήποτε γίνεται στα κρυφά, για αυτό απόφυγε να πάρεις μέρος σε παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Υδροχόος
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα προκύψουν συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένους σου φίλους, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για φιλικές συγκεντρώσεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά σήμερα καθώς οι συζητήσεις θα είναι πολλές και τα νέα καταιγιστικά! Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η και φειδωλός/η με τα λόγια μιας και σήμερα θα υπάρχει η τάση για κοινωνικό σχολιασμό, που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς ένα σχόλιο που μπορεί να κάνεις με κάποιο συνάδελφό σου θα φτάσει στα αυτιά ανθρώπων που δεν πρέπει.

Ιχθύς
Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα παρουσιαστούν επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα «τρέχουν» και εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το ρυθμό τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και υποδηλώνει πως τα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και με την εικόνα σου θα είναι τα πιο σημαντικά για εσένα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει την τάση για συζητήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες δεν έχουν κάποιο νόημα για να γίνουν. Απόφυγε τα πηγαδάκια στη δουλειά αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η και να χαλάσεις την εικόνα που προσπαθείς να φτιάξεις.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot