Αιγόκερε, προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμο το κλίμα μακριά από το σπίτι και μη ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Σεπτέμβριος 26, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Σεπτεμβρίου;
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο σήμερα καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν σε θα είσαι ανεκτικός/η με καμία άλλη γνώμη πέρα από τη δική σου. Αυτό θα γίνει ακόμα και αν η γνώμη έρχεται δια στόματος ενός συνεργάτη σου ή ακόμα και του/ης συντρόφου σου. Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο διαλλακτικός/η σε συζητήσεις ιδιαίτερα αν σήμερα υπάρχει στο πρόγραμμα και μία επαγγελματική συνάντηση. Απόφυγε τις «μηχανορραφίες» στη δουλειά γιατί δεν θα σου βγουν όπως τα έχεις σχεδιάσει.
Ταύρος
Σήμερα θα προτιμήσεις να παραμείνεις σιωπηλός/η και ενδεχομένως απόμακρος/η από τις δραστηριότητες και τους αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό σου δημιουργεί την ανάγκη για απομόνωση. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι διάφορα ζητήματα όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει μία δόση υπερβολικής καχυποψίας. Προσπάθησε να μην την αφήσεις να κάνει υπερβολές καθώς κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο να γίνει σήμερα, και δεν θα έχει αντίκτυπο μόνο σε εσένα αλλά και στους ανθρώπους τους οποίους θα απομακρύνει.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις κανονίσει ήδη μία συνάντηση με αγαπημένους σου φίλους προκειμένου να πιείτε ένα καφέ και να ανταλλάξτε τα νέα σας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δημιουργεί την ανάγκη για επαφές με ανθρώπους που σας ενώνει έστω ένα κοινό στοιχείο. Για αυτό λοιπόν εκτός από τους φίλους σου είναι πιθανόν να ασχοληθείς και με ανθρώπους που βρίσκεστε σε μία κοινή ομάδα, καθώς και με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε τις ίδιες απόψεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να επιβάλεις τις απόψεις σου στους άλλους και αυτό μπορεί να εγείρει ζητήματα. Προσπάθησε -αν θέλεις να τους πείσεις- να το κάνεις μέσω του διαλόγου και των λογικών επιχειρημάτων και όχι να τους πιέσεις να ακολουθήσουν κάτι που πιστεύεις εσύ πως είναι σωστό.
Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τονίζει ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, τη φήμη σου και την κοινωνική αναγνώριση. Σήμερα είναι πιθανόν να αφήσεις στην άκρη αυτά που θέλεις, και να ασχοληθείς με αυτά που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάποιο επαγγελματικό σου στόχο, καθώς τα επαγγελματικά σου θα έρθουν σε προτεραιότητα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν θα διστάσεις να κινηθείς στο παρασκήνιο προκειμένου να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και με τον εαυτό σου και με τους άλλους και να μην αναμειχθείς σε συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» καθώς θα εκτεθείς.
Λέων
Σήμερα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον οτιδήποτε σχετίζεται με νέες πληροφορίες, ταξίδια και εκπαιδευτικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου δίνει ερεθίσματα για γνώσεις και εμπειρίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει κάποια ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο τα οποία θα σε εκνευρίσουν μιας και θα σου χαλάσουν τα σχέδια. Προτίμησε να προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις και όχι να βρεις τρόπους για να τα αποφύγεις καθώς υπάρχει πιθανότητα να εκτεθείς. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να ασχοληθείς πρώτα με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας όσο κουραστικές και αν είναι και μετά με αυτά που επιθυμείς.
Παρθένος
Η Πανσέληνος που έγινε χθες σου έχει δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση και η αλήθεια είναι πως και σήμερα βρίσκεσαι υπό την επιρροή της. Οι έντονες σκέψεις δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμα και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό μας λέει πως χρειάζεται να διευθετήσεις τα συναισθήματά σου ώστε να μπορέσεις να επιστρέψεις στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα αυξήσει τον εγωισμό σου με αποτέλεσμα να κάνεις κάτι που ξέρεις πως μπορεί να σε βλάψει μόνο και μόνο για να μην αναγκαστείς να το τροποποιήσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς είναι αυτά που βάλλονται περισσότερο.
Ζυγός
Σήμερα θα δώσεις όλη την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η χθεσινή Πανσέληνος μπορεί να έφερε στο φως ζητήματα που υπήρχαν σε αυτές και άλλαξε τις ισορροπίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σήμερα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή, κυρίως στον τρόπο που θα προσεγγίσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Είναι πιθανόν η συμπεριφορά σου να είναι αυταρχική κάτι το οποίο δεν συνηθίζεις και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αλλά και στις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να φύγεις, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως οι παρορμητικές ενέργειες δεν θα σε βοηθήσουν αντιθέτως θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.
Σκορπιός
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σου φαίνονται αδυσώπητες σήμερα και είναι πιθανόν να σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η ενέργεια της χθεσινής Πανσελήνου δεν έχει καταλαγιάσει με αποτέλεσμα να τα βλέπεις όλα πιο έντονα από ότι είναι, ακόμα και τις δουλειές της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που συγχρωτίζεσαι μαζί τους σε εργασιακό επίπεδο και να μη δείξεις την καχυποψία που έχεις απέναντί τους. Αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει ανενόχλητο σενάρια, τότε θα καταφέρεις να μην δημιουργήσεις θέματα ούτε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά ούτε και στο εργασιακό σου περιβάλλον.
Τοξότης
Σήμερα τα ερωτικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από καθετί καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό πυροδοτεί εξελίξεις και νέα τα οποία θα σε «αναγκάσουν» να ασχοληθείς με αυτά. Η ημέρα μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκή προς εσένα και τις αισθηματικές σου εκκρεμότητες αρκεί να μην είσαι ανυπόμονος/η καθώς θα κάνεις λάθος κινήσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να δεις χαλαρά κανένα αισθηματικό σου ζήτημα ακόμα και αν κάποιο από αυτά ξέρεις πως είναι μόνο μία περιπέτεια. Αυτό μπορεί να σε κάνει να πιέσεις τις καταστάσεις προκειμένου να τις φέρεις στα μέτρα σου και τελικά να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Προσπάθησε να χαμηλώσεις τους τόνους ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα τέτοιου είδους ζητήματα.
Αιγόκερως
Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα υπενθυμίζοντας σου πως κάποιες φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μπορεί να οδηγήσουν και σε εντάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διαφωνίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα όπως είναι καθώς θα σε κάνει αρκετά εγωκεντρικό/η. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να πάρει αποφάσεις, καθώς είναι σίγουρο πως δεν θα βλάψει μόνο τη σχέση με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και τη διάθεση σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμο το κλίμα εντός οικίας και μη ρίξεις λάδι στη φωτιά!
Υδροχόος
Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου παρά σε αυτά που απασχολούν εσένα, καθώς εκείνα θα τα βρεις πιο ενδιαφέροντα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε κάνει ακόμα πιο εξωστρεφή από ότι είσαι όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή. Σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει η συμπεριφορά σου μπορεί να μην είναι η πρέπουσα προς τους άλλους. Είναι να γίνεις ακόμα και πειστικός/η προκειμένου να πείσεις τον εκάστοτε συνομιλητή σου πως έχει άδικο! Δώσε τους την ελευθερία της γνώμης τους καθώς δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν συγκρούσεις!
Ιχθύς
Τις τελευταίες ημέρες όπως και σήμερα πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια για αυτό και θα αναζητήσεις την ασφάλεια σε χρήματα, αποκτήματα και υλικά αγαθά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δημιουργεί την ανάγκη να «μαζέψεις» όσα περισσότερα μπορείς καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να κάμψεις λίγο την ανασφάλειά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την πεποίθηση πως κινδυνεύεις να χάσεις κάτι που έχεις και θα σε κάνει να βλέπεις φανταστικούς κινδύνους. Μην αφήσεις τέτοιου είδους υπερβολές να σε παρασύρουν στο παιχνίδι τους και οργάνωσε τις επόμενες κινήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα με βάση τη λογική.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection