arxiki selida

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου.

Αύγουστος 20, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
banner

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Αυγούστου;

Κριός
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να κινηθείς δυναμικά σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Επιδιώκεις να τραβήξεις την προσοχή του/ης συντρόφου και των συνεργατών σου καθώς εκφράζεις με ένταση συναισθήματα και ανάγκες θέλοντας να σε ικανοποιήσουν. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό και αυτό σαν αποτέλεσμα να έχει κόντρες και ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να θυμάσαι ότι η προσπάθεια επιβολής των απόψεων σου θα οδηγήσει στο να δυναμιτίσεις το κλίμα στις σχέσεις σου και όχι να πετύχεις το σκοπό σου.

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η συναισθηματική φόρτιση είναι στα ύψη καθώς δεν σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που τριβελίζουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσω της τέχνης και του εσωτερικού ή επικεντρώσου σε καθημερινές υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν να συγκεντρωθείς. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις φοβίες και τις ανασφάλειες και αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να βουλιάξεις συναισθηματικά ή να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κάτι που θα οδηγήσει ένταση και αντιπαραθέσεις.

ADVERTISING

inRead invented by Teads
Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι με φιλικά σου πρόσωπα καθώς περνάς μοναδικά μαζί τους, μπορείς να εκφράσεις τις όποιες σκέψεις και απόψεις που έχεις. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με ομαδικές προσπάθειες και οργανώσεις καθώς θέλεις να ενταχθείς σε ένα σύνολο και να προσφέρεις το μέγιστο. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις φορτικός και επιβλητικός με φιλικά πρόσωπα που πιθανά διαφωνούν με τις απόψεις σου ή με στόχους που έχεις θέσει. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις τέτοιες αντιδράσεις για οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχεις αναλάβει στον επαγγελματικό τομέα και λειτουργούν περιοριστικά στην ψυχολογία σου. Το άγχος και τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος καθώς σε περίπτωση διαφωνιών με ανώτερους σου δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς δημιουργώντας προβλήματα στην όποια εξέλιξη σου. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανά την ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου για να κατευθύνεις κατά το δοκούν επαγγελματικά θέματα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και δίνεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά σπουδές, ζητήματα διαφήμισης και επικοινωνίας, θέματα εξωτερικού και επαφών που μπορεί να έχεις με πρόσωπα εκεί καθώς είναι αυτά που εντείνουν το ενδιαφέρον και σου δίνουν σημαντικές προοπτικές για την εξέλιξή σου. Η αισιοδοξία δεν λείπει όπως και η διάθεση για διασκέδαση, κάτι που θα εκμεταλλευτεί στο ακέραιο. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις για την εξέλιξή σου. Το ψυχικό δυναμικό αυτών δεν αποκλείεται να εκτονωθεί σε πρόσωπα που συνομιλείς εκτοξεύοντας την ένταση στα ύψη. Προσοχή για να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και νιώθεις μεγαλύτερη ένταση από ποτέ καθώς ανασφάλειες και φοβίες εντείνονται και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Είναι σημαντικό για σένα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές ή επιχειρηματικές συνεργασίες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις όποιες συμφωνίες καθώς το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτείς. Προσπαθώντας να επιβληθείς το ταίρι σου δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να ικανοποιήσεις το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις καθώς η ανασφάλεια και ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να καθορίσει τις κινήσεις σου. Πιθανές νέες συνεργασίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια έντονη καχυποψία ή χειριστική διάθεση απέναντι στο συνεργάτες ή στο/η σύντροφο που θα οδηγήσει και προστριβές. Προσοχή σε νέες συνεργασίες καθώς πιθανό είναι να προσπαθήσουν να κερδίσουν εις βάρος σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε πιέζουν καθώς πρέπει να ανταποκριθείς σε όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανατροπές στο πρόγραμμά σου λόγω των υποχρεώσεων είναι πιθανές, προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις σε εργασιακό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να επιβάλεις την άποψή σου στην επίλυση ζητημάτων και αυτό να σε οδηγήσει σε κόντρα με συναδέλφους σου. Προσπάθησε να περιορίσεις την διάθεση να εξουσιάσεις τους άλλους γιατί μόνο προβλήματα θα προκαλέσει.

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και το κέφι είναι στα ύψη καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Η τέχνη και καλλιτεχνικές δραστηριότητες είναι αυτά που σου ελκύουν την προσοχή, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου ένα θεατρικό έργο ή κινηματογράφο καθώς σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Φλερτάρεις και αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να σου δημιουργήσει ένταση λόγω απωθημένων και ανασφαλειών που δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία με δυσάρεστες συνέπειες.

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου καθώς επιδιώκεις να περάσεις χρόνο μαζί τους και να νιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά που μόνο οικογένεια μπορεί να δώσει. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και πιθανά να πρέπει να δώσεις λύσεις. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις φορτικός και να προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου για οικογενειακά ζητήματα. Αυτό όμως θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα του στενού του περίγυρου καθώς είναι έντονη η ανάγκη της επικοινωνίας μαζί τους. Εμπορικά ζητήματα και θέματα δημοσίων σχέσεων μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει τη νευρικότητα στα ύψη καθώς πιθανά να προσπαθήσεις να κατευθύνεις τις εξελίξεις σε συνεργασίες σου κατά το δοκούν και αυτό να οδηγήσει σε ρήξεις. Καλό είναι επίσης να προσέξεις να μην προσπαθήσουν κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

Ιχθύς
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι να λήξεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως λογαριασμούς οι εκκρεμότητες, που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανά σπατάλες καθώς μπορεί αργότερα να τις μετανιώσεις. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσουν σε διαπληκτισμού που με πρόσωπα που συναλλάσσεται οικονομικά. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Δείξε προσοχή σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες ή συζητήσεις γιατί δεν αποκλείεται να εξελιχθούν εις βάρος μου.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot