2016: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μάρτιος 01, 2016
jumbo-banner

Γιατί είναι ακόμα Μάρτιος και θέλουμε να ξέρουμε τι έχουμε να περάσουμε και τους υπόλοιπους μήνες.... Καλό μήνα!

Κριός
Ήρθα για να σου δώσω κουράγιο, Κριέ μου.

Θα μου πεις, ότι αν δε σου έδινα κουράγιο, ήσουν ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, καθώς το 2015 σε ζόρισε αρκετά. Ωστόσο νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες και η ζωή προχωρά μπροστά.

Η νέα χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς κι ένα σου υπόσχομαι, αποκλείεται να βαρεθείς.

Καλά ξεκινάω, δε νομίζεις;

Το πρώτο εξάμηνο του έτους σε βρίσκει σε φουσκοδεντριές καθώς είσαι έτοιμος να ερωτευτείς. Ζεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και αυτό επιδιώκεις.

Και καλά αν είσαι, free bird, who cares; Κάνεις ό,τι θέλεις και λόγο δε δίνεις. Αν όμως αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ σοβαρής σχέσης και παρανομίας τότε τα πράγματα σκουραίνουν. Διότι προς τη παρανομία σε κόβω να τείνεις.

Από το Σεπτέμβριο και μετά οι τόνοι πέφτουν, καθώς ο Δίας βρίσκεται στο απέναντι στρατόπεδο του Ζυγού, πράγμα που σε κάνει λίγο πιο ρομαντικό. Έτσι μέσα από τη σχέση σου δε θα αναζητήσεις μόνο τη σαρκική επαφή, αλλά κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό. Οι δεσμευμένοι επαναπροσδιορίζετε στόχους και σκέφτεστε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της κοινής ζωής με το ταίρι σας.

Extra note: Ένας έρωτας από το πουθενά είναι ικανός να σου ταράξει τα νερά και να ανατρέψει όλη σου την κοσμοθεωρία. Τώρα είσαι ενθουσιασμένος, σκέψου όμως λίγο πιο προσεκτικά, εάν είσαι έτοιμος να τινάξεις την ελευθερία σου στον αέρα.

Και ως γνωστόν η ελευθερία παραμένει το πολυτιμότερο αγαθό, πόσο μάλλον για έναν Κριό.

Yes I do: Ζυγός, Υδροχόος.

Ούτε στον εχθρό σου: Ταύρος.

Ταύρος
Ταύρε μου, τι να πω εγώ τώρα και πώς να εκφράσω αυτό που σκέφτομαι χωρίς να με γιουχάρεις; Γιατί η αλήθεια είναι πως αναμένεις στωικά καλύτερες μέρες μέσα στο 2016 και δε σε αδικήσω καθόλου. Όμως το σύμπαν τουλάχιστον στην αρχή δε σου κάνει το χατίρι.

Έτσι το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους φέρνει ναι μεν νέες γνωριμίες, αλλά χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές για περαιτέρω εξέλιξη. Δε θέλω απογοητεύσεις.

Τουτέστιν αν ανήκεις στους ελεύθερους σκοπευτές, σίγουρα δε θα πλήξεις, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δε θα βρεις και την αδερφή ψυχή σου. Αν τώρα ανήκεις στα δεσμευμένα, για την ίδια περίοδο, φρόντισε να καταπιείς και να θάψεις βαθιά μέσα σου αυτό το πράσινο τερατάκι της ζήλιας που σιγοτρώει τα σωθικά σου σαν το σαράκι, γιατί δε θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

Σχέσεις προβληματικές οδηγούνται σε οριστικές ρήξεις και λήγουν άδοξα. Γι' αυτό να είσαι προσεκτικός. Τα καλά νέα έρχονται εκεί γύρω στον Οκτώβριο, καθώς το έδαφος στρώνει και ομαλοποιείται. Αυτή τη στιγμή είσαι έτοιμος και για σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Είτε αυτό είναι το να πας παρακάτω απαλλαγμένος από βαρίδια του παρελθόντος, είτε αυτό είναι το να συμπορευτείς και να επισημοποιήσεις μια σχέση.

Extra note: Εκμεταλλεύσου προς όφελός σου το διάστημα που η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου, δηλαδή από αρχές Μαΐου μέχρι και τις 24 Μαΐου. Εκεί πραγματικά μπορείς να λατρέψεις.

Yes I do: Δίδυμος, Τοξότης έτσι για την αλλαγή

Ούτε στον εχθρό σου: Υδροχόοι, πόσα να αντέξεις ο άνθρωπος;

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, δυσκολεύομαι να δώσω έναν τίτλο στην προσωπική σου ζωή για τη νέα χρονιά. Αν θα μπορούσα να το κάνω με μεγάλη ευκολία, θα ανησυχούσα. Για ένα Δίδυμο μιλάμε άλλωστε, πώς θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι απλά; Πολύπλοκη η σκέψη σου, πολύπλοκα τα αισθηματικά σου και τα προσωπικά σου.

Λυπάμαι, μα πλανήτες παίζουν βρώμικο παιχνίδι στη πλάτη σου και την καρδιά σου. Με τον Άρη να έχει στρογγυλοκαθίσει στο Σκορπιό μέχρι και τις αρχές του Μάρτη, το σενάριο έχει ως εξής: φοβερή αναστάτωση σε όλους τους υπόλοιπους τομείς τη ζωή σου, αλλά σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά και τα προσωπικά σου.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σου στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς και σε προετοιμάζει για νέες αφίξεις που έρχονται να ταράξουν τα νερά στην ήσυχη λίμνη των προσωπικών σου.

Βέβαια οι αφίξεις αυτές είναι ικανές να φέρουν και τεράστιες καταστροφές και συμφορές, αν δεν τις διαχειριστεί σωστά. Μεταξύ 18 Απριλίου και 26 Σεπτεμβρίου να είσαι δυο φορές πιο προσεκτικός και να έχεις τα μυαλά μέσα στο κεφαλάκι σου, διότι η κρίση σου θολώνει, με άγνωστα αποτελέσματα, σχεδόν καταστροφικά. Μην παίξεις κορώνα γράμματα τη σχέση σου κι αποφάσισε με γνώμονα τη λογική σου, όσο αυτό είναι εφικτό. Οι Εκλείψεις παίζουν και αυτές βρώμικο παιχνίδι, καθώς καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, Ήλιος και Σελήνη δε σ' αφήνουν να χαρείς τα κεκτημένα σου.

Extra note: Φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά, διότι πάντα βρίσκεις ένα τρόπο να επιβιώσεις και να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Ώρα να το αποδείξεις και στην πράξη, Διδυμάκι μου.

Yes I do: Πάρε κάτι σε Κριό ή Υδροχόο να βρεις την υγειά σου.

Ούτε στον εχθρό σου: Όχι δε θα στον έδινα για φέτος τον Σκορπιό.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, δέσε τη ζώνη σου γιατί η πτήση σου μέχρι το καλοκαιράκι προβλέπεται να έχει πολλές αναταράξεις. Παγίδες και ίντριγκες κρύβονται σε σημεία και σε λέξεις που δεν μπορείς να φανταστείς. Γι' αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός. Προφύλαξε τη σχέση σου και μοιράσου τη σκέψη σου μόνο με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 17 Ιουνίου μέχρι και 12 Ιουλίου, σε βάζει στο τριπάκι να σκεφτείς λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να παραμελήσεις πιθανότατα τη σχέση σου. Μην τα βάψεις μαύρα, μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό.

Μην ξεχνάς πως για να είσαι δοτικός και αποδοτικός μέσα σε μια σχέση θα πρέπει πρώτα να είσαι καλά μέσα σου. Ο Άρης στο Σκορπιό σου δίνει και αυτός κάποιες ανάσες δροσιάς από τις 27 Μαΐου μέχρι και τις 2 Αυγούστου, οπότε μην αφήσεις αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Σ' αυτό που θα ήθελα να επικεντρωθείς, είναι οι προσωπικές σου επαφές και τα άτομα που εμπιστεύεσαι.

Είτε δεσμευμένο, είτε αδέσμευτο μην απορήσεις με τον εαυτό σου, ειδικότερα από το Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο, καθώς μπορεί να κάνεις πράγματα και να οδηγηθείς σε επιλογές που μέχρι τώρα ούτε καν φανταζόσουν. Ένα αδιάκοπο τεστ αντοχής, το οποίο άλλοτε σε εξουθενώνει κι άλλοτε σε ανακουφίζει. Πρέπει όμως να το περάσεις.

Το πράγμα αρχίζει να στρώνει από το Νοέμβριο και μετά, που ο Ποσειδώνας σου στέλνει ενισχύσεις, γιατί σε έχει λυπηθεί η ψυχή του. Νοέμβριο και Δεκέμβριο λοιπόν και με τον Άρη στον Υδροχόο υψώνεις λευκή σημαία και είναι σαν να λέμε η στιγμή που τα βρίσκεις με τον εαυτό σου.

Extra note: Για να συνοψίσω σε μια πρόταση, το mood της χρονιάς είναι πως όλα παίζουν και πως ό,τι αξίζει θα σωθεί τελικά.

Yes I do: Λίγο Ταυράκι, ένα Ζυγάκι άντε και το Ψαράκι.

Ούτε στον εχθρό σου : Το Λιονταράκι, με την καμία.

Λέων
Λιοντάρι μου, το σκηνικό ζορίζει για σένα με το καλημέρα σας, καθώς ο Ερμής από τις 5 Ιανουαρίου ξεκινά ανάδρομη πορεία. Βέβαια σπάνια ένας Λέοντας βρίσκεται ακάλυπτος και χωρίς συμμάχους.

Τη δουλειά αυτή λοιπόν έχει αναλάβει ο Άρης που βρίσκεται στο Σκορπιό το ίδιο διάστημα. Όμως βοήθα και συ τον εαυτό σου. Λειτούργησε περισσότερο παρασκηνιακά και άσε το θεατρικό σανίδι για μια άλλη φορά. Αυτό θα σε βοηθήσει και να μην εκτεθείς αλλά και σε περίπτωση λάθους να μπορέσεις να καλύψεις τα νώτα σου. Και φυσικά δε μιλάω για μη ανάληψη ευθυνών, μιλάω όμως για αποφάσεις ή για λόγια που μπορεί να μετανιώσεις.

Οι Εκλείψεις, κι αυτές σε πολεμούν, όμως προσπάθησε να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου και φρόντισε να τσεκάρεις τις αδυναμίες και τα λάθη σου και να τα διορθώσεις, μέσα στη σχέση σου κυρίως.

Από την άλλη, αν ανήκεις στους φρεσκοχωρισμένους ή στους μοναχικούς, μη βιαστείς να αντικαταστήσεις ή μάλλον να υποκαταστήσεις το ταίρι σου. Όλα θα έρθουν με την ώρα τους και το ευνοϊκότερο διάστημα για αυτή την αλλαγή σίγουρα δεν είναι το πρώτο εξάμηνο του έτους. Από Σεπτέμβρη και έπειτα και με το Δία να σου στέλνει θετικά vibes από το Ζυγό, είναι η ευκαιρία σου. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και μπορεί να την ανατρέψουν ευχάριστα, αρκεί να παραμείνεις ανοιχτός και κυρίως να χαμηλώσεις τον πήχη σου.

Δε σου λέω να ψωνίσεις από το σωρό, άλλα να είσαι δεκτικός στις νέες γνωριμίες και στις νέες αφίξεις. Μπορεί εν τέλει να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις για σένα. Η συμβουλή μου γι' αυτό το έτος είναι να μη φοβάσαι να εκφράζεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, και τις επιθυμίες σου, χωρίς αυτά να αγγίζουν το επίπεδο του εγωισμού ωστόσο. Το όλα ή τίποτα θα πρέπει να πάψει να υπάρχει για εσένα σε προσωπικό επίπεδο.

Extra note: Δε θα σου πρότεινα να βρεις μια μέση λύση, ξέρω άλλωστε ότι απεχθάνεσαι οτιδήποτε μισό, μέτριο, μεσοβέζικο, αλλά αναζήτησε μια χρυσή τομή κι όπως και να το κάνουμε το χρυσό σου πάει.

Yes I do: Ζυγός, Αιγόκερως what else;

Ούτε στον εχθρό σου: Παρθένος, δεν τρελάθηκες ακόμη.

Παρθένος
Παρθένε μου, η εύνοια του Δία συνεχίζει να σε ακολουθεί και να σε συνεπαίρνει και με τη νέα χρονιά. Άρα το ποδαρικό του 2016 είναι αρκετά θετικό για σένα, καθώς ο Δίας με τα δώρα του παραμένει και σου δίνει ενέργεια και φουλ αυτοπεποίθηση. Τι καλύτερο λοιπόν για γούρι της χρονιάς; Αν είσαι ακόμα αδέσμευτο οι κατακτήσεις σου αλλά και η σκανδαλιστική σου διάθεση χτυπούν κόκκινο και προκαλείς θύελλα στο πέρασμά σου.

Οι επιλογές πολλές, η απόφαση δύσκολη, ωστόσο κάτι θα γίνει και για σένα. Με τον Άρη να έχει πιάσει θέση στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου, αλλά και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου, έρχεται ερωτικό Βατερλό, που σε κάνει να βγάλεις έναν άλλο εαυτό καλά κρυμμένο, που θα κάνει το ταίρι σου να παραμιλάει με αυτή τη νέα σου εκδοχή.

Αλλά περισσότερο από όλους εσύ θα απολαύσεις το νέο σου εαυτό, που κάνει θραύση. Το καλό νέο της χρονιάς είναι ότι διευρύνεται ο τρόπος που σκέφτεσαι, άρα οι ορίζοντες σου, άρα οι επιλογές σου, αρά και οι αποφάσεις σου.

Οι εκλείψεις Μαρτίου και Σεπτεμβρίου σε επηρεάζουν άμεσα και σου βάζουν φωτιά με αποτέλεσμα σχέσεις, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια να ειπωθούν, χωρίς όμως να τα εννοείς απόλυτα. Για να μην διακινδυνεύσεις λοιπόν, σημαντικές σταθερές στη ζωή σου, μέτρα αυτά που θα πεις και κάνε πολύ προσεκτικές κινήσεις.

Extra note: Μη μένεις προσκολλημένος στο παρελθόν σε καμία περίπτωση. Ό,τι ήταν να δείξει, στο έδειξε η προηγούμενη χρόνια. Τώρα μόνο νέα ξεκινήματα.

Yes I do: Κριός κι Αιγόκερως, θα με θυμηθείς.

Ούτε στον εχθρό σου: Δίδυμος αυτός ο άγνωστος.

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

Ζυγός
Ζυγέ μου, τα αισθηματικά σου, τα προσωπικά σου και τα ερωτικά σου σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης συνεχίζουν να σε απασχολούν εντόνως κι από τις αρχές του 2016. Ήδη μέσα στο 2015 έκανες βήματα, τα οποία ούτε εσύ ο ίδιος πίστευες ότι θα κάνεις και πήρες αποφάσεις πολύ σημαντικές για το μέλλον των σχέσεων σου. Όλα αυτό το κλίμα συνεχίζει και μέσα στο 2016.

Οι πρώτοι μήνες του έτους σε θέλουν να ξεκαθαρίζεις και να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις που δεν είχες το κουράγιο και τη δύναμη να πάρεις την προηγούμενη χρονιά. Κι ενώ το πρώτο εξάμηνο σε βρίσκει σε διάθεση αναθεωρήσεων, πρόσεξε τις περιόδους όπου ο Ερμής κινείται ανάδρομα και θέλει να σε παγιδεύσει, βάζοντάς σε σε διαδικασία πισωγυρίσματος και στον πειρασμό να υποκύψεις σε καταστάσεις απαγορευμένες που είχες υποσχεθεί εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου ότι δε θα ξαναέκανες.

Τα καλύτερα νέα έρχονται από το Σεπτέμβρη και μετά, καθώς ο Δίας κάνει επίσκεψη στο ζώδιό σου και τι καλύτερο από το να έχεις έναν τέτοιο φιλοξενούμενο; Όλα πλέον περνάνε από το χέρι σου και ευκαιρίες έρχονται για να σε βάλουν επιτέλους σε νέες καταστάσεις, τις οποίες θα απολαύσεις περισσότερο από ποτέ. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις σε νέα ξεκινήματα και νέους ανθρώπους. Οι εκλείψεις Μαρτίου και Σεπτεμβρίου επιδιώκουν να σε βάλουν στη πρίζα και να σου χαλάσουν όλα αυτό το όνειρο, όμως μη μασήσεις. Ζυγός είσαι, θα βρεις πάλι τις ισορροπίες σου.

Extra note: Μια χρονιά που θα σου δώσει την ευκαιρία να αποδείξεις πολλά, πρώτα από όλα στον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτό είναι άλλωστε το σημαντικό στοίχημα για ένα Ζυγό, να κάνει πρώτα κάτι για τον εαυτό του και να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το τι θα ήθελαν οι άλλοι από αυτόν. Για να δούμε, θα τα καταφέρεις;

Yes I do: Κάνε τη διαφορά με τον Υδροχόο. Λέω σταθερή αξία και φέτος.

Ούτε στον εχθρό σου: Παίζεις με τη φλόγα αν μπλέξεις με Σκορπιό.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, κατευθείαν στα βαθιά σε ρίχνει και η νέα χρονιά, η οποία σκοπεύει να σε πιέσει αρκετά, να ξεκαθαρίσεις και να αποφασίσεις.

Τώρα αυτό θα μου πεις είναι καλό ή κακό; Εξαρτάται, όπως το πάρει κανείς. Εγώ για θετικό το βλέπω. Όταν ένας κύκλος κλείνει, μοιραία ένας νέος ανοίγει. Κι όταν αυτός ο παλιός κύκλος είναι προβληματικός, οφείλεις να τον κλείσεις μια ώρα αρχύτερα.

Ο Άρης επιμένει να σου κάνει τη ζωή δύσκολη καθώς μένει για μεγάλο διάστημα στο ζωδιάκι σου και σε ταλαιπωρεί και σε παιδεύει, καημένο μου. Όμως ο Άρης θα είναι και η αιτία που θα πιεστείς και θα ζοριστείς να πάρεις μεγάλες αποφάσεις και τελικά να τις κλειδώσεις. Γάμος ή χωρισμός, μένω ή φεύγω, όλα ή τίποτα, είναι το γενικό κλίμα της νέας χρονιάς. Κοινώς, ημίμετρα δεν υπάρχουν.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους και με το Δία να κάνει κολλητή παρέα με το γείτονα Ζυγό σου, είναι το ευνοϊκότερο διάστημα για νέες γνωριμίες και αφίξεις στη ζωή σου. Τότε κι εσύ θ' αρχίσεις να ηρεμείς, να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις τις δύσκολες και αρκετά ζόρικες αποφάσεις που πήρες το προηγούμενο εξάμηνο.

Τα ελεύθερα του ζωδίου έχετε τα ματάκια σας ανοιχτά, γιατί ο έρωτας έρχεται από κει που δεν το περιμένετε και θα σας ταράξει ευχάριστα. Από τις 19 Νοεμβρίου και έπειτα και με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει, επιστρέφει και η καλή σου διάθεση. Έτσι ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος σε βρίσκουν λίγο πιο ρομαντικό, λίγο πιο χαλαρό, λίγο πιο ανοιχτό και δεκτικό.

Extra note: Και κάπως έτσι, με αυτή τη διάθεση, κλείνεις κι εσύ τη χρόνια. Η γεύση της θα είναι γλυκόπικρη. Κυρίως γιατί θα αναγκαστείς να πάρει σκληρές αποφάσεις, οι οποίες, όσο προετοιμασμένος και να είσαι, πάντα τη κρίσιμη στιγμή σε δυσκολεύουν. Πίστεψέ με όμως, όλα για καλό και για καλύτερο.

Yes I do: Τοξοτάκι τρελό κι αγαπησιάρικο άντε και τα Ψαράκια.

Ούτε στον εχθρό σου: Παρθένος, δε θα 'θελα.

Τοξότης
Προφανώς όταν μιλάμε για την ερωτική ζωή ενός Τοξότη πάντα αναφερόμαστε σε κάτι πολύ spicy και καθόλου τετριμμένο. Και ναι, η νέα χρονιά φέρνει πολλά και ενδιαφέροντα στο κατώφλι σου, Τοξοτάκι μου. Το πρώτο εξάμηνο διατηρείς κυρίως ρόλο παρατηρητή, καθώς κόβεις συμπεριφορές και ψυχανεμίζεσαι γενικότερα τα θέλω της απέναντι πλευράς. Βέβαια θα σου πρότεινα να γίνεις λιγάκι πιο τολμηρός σ' αυτά που θες και σ' αυτά που θα πεις και λιγότερο ανασφαλής. Κοινώς, μην περιμένεις μόνο από τον άλλο να εκφραστεί, έχεις κι εσύ λόγο σε μια σχέση ή μια wanna be σχέση, οπότε ανάλαβε κι εσύ πρωτοβουλία.

Με τον Άρη να σε έχει καψουρευτεί και να πηγαινοέρχεται για μεγάλα διαστήματα στο ζωδιάκι σου, συγκεκριμένα από 6 Μαρτίου έως και 27 Μαΐου και από 2 Αυγούστου έως 27 Σεπτεμβρίου, το σεξ παίρνει μια άλλη διάσταση. Εκείνο το διάστημα είναι επίφοβες κι επιστροφές καταστροφές από το παρελθόν σου. Αν το παρελθόν σε έχει πικράνει, φρόντισε να τηρήσεις τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον εαυτό σου.

Οι εκλείψεις Μαρτίου και Σεπτεμβρίου φέρνουν στην επιφάνεια τον αμαρτωλό εαυτό σου και σε οδηγούν σε λάθη, σε πάθη και σε λάθος πάθη, που αργότερα θα τα πληρώσεις ακριβά. Όχι, φυσικά και δεν σε απειλώ, απλά σε προειδοποιώ, Τοξοτάκι μου. Γιατί όσο κι αν είσαι δυναμικό στα αισθηματικά σου, κάπου βαθιά μέσα σου υπάρχει ένας ευαίσθητος εαυτός. Ο Ποσειδώνας, σε ορθή πορεία από τα Ψαράκια, φέρνει έρωτα φωτιά στην πόρτα σου κι εσύ να είσαι έτοιμος να το ζήσεις, όλα αυτά από τις 19 Νοεμβρίου και μετά.

Extra note: το τεστ της χρονιάς σου σερβίρεται με την τελευταία έκλειψη του έτους, η οποία θα σε φέρει face to face με το παρελθόν σου. Και τώρα θα δούμε τι αξίζει για να σωθεί. Κι αν δεν αξίζει, πέταξέ το στον κάλαθο των αχρήστων χωρίς δεύτερη σκέψη.

Yes I do: Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος κι αέρα στα πανιά σου.

Ούτε στον εχθρό σου: Κριός, άσ' το καλύτερα.

Αιγόκερως
Με τον Άρη να κάνει ποδαρικό στο Σκορπιό, από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου μέχρι τις 2 Αυγούστου, τα αισθηματικά σου πιάνουν ταβάνι. Τι σημαίνει αυτό; Με τον παθιάρη Άρη να σου στέλνει πρόστυχα μηνύματα, η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει κι ανεβαίνει και δεν ξέρω πού θα φτάσεις. Το σίγουρο είναι πως δε σταματάς μέχρι να αγγίξεις ουρανό.

Μπορεί όλο αυτό το ερωτικό κλίμα να σε αποσυντονίζει λίγο και να σε αποσπά από τα υπόλοιπα, που δεν είναι και λίγα, και που πρέπει να ολοκληρώσεις, ωστόσο είσαι στα πάνω σου και στα ωραία σου, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας αποτελεί κινητήριο δύναμη ακόμα και για ένα σοβαρό και μετρημένο Αιγόκερω.

Έτσι λοιπόν, μέσα σ' αυτό το διάστημα φρόντισε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις νέες γνωριμίες που πέφτουν βροχή. Διαφορετικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φρόντισε ν' ανανεώσεις τη σχέση σου, γιατί τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται.

Πολύ θετικό κι ευνοϊκό το κλίμα της χρονιάς, αν εξαιρέσουμε όμως τις εκλείψεις Μαρτίου και Σεπτεμβρίου που βγάζουν στην επιφάνεια τον ανασφαλή εαυτό σου.

Εδώ που τα λέμε δε σου ταιριάζει καθόλου. Έτσι είναι πολύ πιθανό τις περιόδους αυτές να δείχνεις τρωτός κι αδύναμος. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό, πόσo μάλλον σε σένα που θες να έχεις το πάνω χέρι και τον έλεγχο όλων των καταστάσεων. Από 19 Νοεμβρίου κι έπειτα ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στα αγαπημένα σου Ψαράκια κι εσύ έχεις ακόμα ένα λόγο να χαμογελάς.

Extra note: Σχέσεις και υποσχέσεις ανανεώνονται, βελτιώνονται και απογειώνονται. Τα διαστήματα που ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μην μπεις στο παιχνίδι του ανταγωνισμού. Πώς να το κάνουμε είσαι μοναδικός, δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν.

Yes I do: Καρκίνος, Σκορπιός θα σ’ αρέσει.

Ούτε στον εχθρό σου: Ζυγός λόγια, λόγια, λόγια.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, το πρώτο εξάμηνο του έτους και με το Δία να στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Παρθένο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, διότι οι δύο πρώτοι μήνες του έτους υπόσχονται πολλά.

Θα μπορούσε κανείς σε κάποιες περιπτώσεις να τους χαρακτηρίσει επεισοδιακούς αλλά το κυριότερο καθόλου βαρετούς.

Τι καλύτερο λοιπόν, για να ξεκινήσεις το νέο έτος;

Κατά τα άλλα έρχονται πολλές ανατροπές, τις οποίες φρόντισε να απολαύσεις. Με τον Άρη σε Σκορπιό μεριά, από 3 Ιανουαρίου έως και 6 Μαρτίου και από 27 Μαΐου έως 2 Αυγούστου, φρόντισε να εξελίξεις τη σχέση σου και να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις το θέμα αυτό.

Αν κάτι θέλεις να επιβιώσει και να εξελιχθεί, φρόντισε να το κάνεις τώρα. Τουλάχιστον το διάστημα αυτό δείχνεις μια πρωτοφανή ωριμότητα στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων και αυτός είναι ένας πολύ καλός οιωνός, που αν μη τι άλλο δείχνει ότι μέσα από όλες τις δοκιμασίες του 2015 πιθανότατα να ωρίμασες και συναισθηματικά. Και λέω πιθανότατα, διότι το τεστ θα το περάσεις το δεύτερο εξάμηνο.

Με το Δία λοιπόν στους Ζυγούς, τους ζυγούς λύνεις κι εσύ, κι εκεί οφείλει να μπει φρένο και λογική.

Ξυπνά πάλι ο σκανταλιάρης εαυτός σου κι ενώ θες να δημιουργήσεις κάτι σταθερό, οι σειρήνες δε σε αφήνουν να αγιάσεις. Ευνοϊκότερο το διάστημα από 26 Σεπτεμβρίου κι έπειτα και με το Πλούτωνα να γυρνά στα ίσια του στον Αιγόκερω.

Extra note : Οι εκλείψεις Μαρτίου και Σεπτεμβρίου αποτελούν το αγκαθάκι της φετινής χρονιάς και πιθανότατα θα σε πληγώσουν ανεπανόρθωτα. Γίνεται να πληγωθεί ένας Υδροχόος, θα ρωτήσουν οι πολλοί; Γίνεται, γίνεται, θα πω εγώ. Το στοίχημα της νέας χρονιάς είναι να βρεις τη συναισθηματική σου ολοκλήρωση μέσα σε μια σχέση ή έξω από αυτή, αν αυτό επιβάλλεται.

Yes I do: Φωτιά στα πρέπει, Κριός, Λέων, Τοξότης.

Ούτε στον εχθρό σου: Ταύρος, Παρθένος.

Ιχθύς
Καλά τα μαντάτα στο χωριό σου, Ψαράκι μου, για τη νέα χρονιά. Σύμμαχος το πρώτο εξάμηνο ο Δίας που παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου κι αποτελεί για σένα χείρα βοηθείας Για να σε ξελασπώσει για ακόμη μια φορά. Πλούτωνας στον Αιγόκερω, και αυτός φέρνει αποτελεσματικότητα σε ό,τι βάλει στο μυαλουδάκι σου. Το θέμα είναι να μη μου τα χαλάσεις πάλι τελευταία στιγμή.

Με τις εκλείψεις Μαρτίου και Σεπτεμβρίου να πραγματοποιούνται στο ζώδιό σου κατανοείς ότι η χρονιά σου δε θα περάσει απαρατήρητη. Σαν βαθιά συναισθηματικό πλάσμα που είσαι, επίσης κατανοείς πως δε θα σ' αφήσουν ανεπηρέαστο τόσο έντονα πλανητικά φαινόμενα. Το θέμα είναι ποια όψη του νομίσματος θα επιλέξεις να δεις αυτή τη φορά. Φρόντισε να είναι θετική, διότι αυτό σου έχει λείψει από τη ζωή σου.

Με την Αφροδίτη να βολτάρει στο ζώδιό σου, από τα μέσα Μαρτίου έως και τις αρχές του Απρίλη, είναι το ιδανικότερο διάστημα για να φλερτάρεις και να λάμψεις. Φρόντισε να μην αφήσεις την Αφροδίτη να περάσει χωρίς να αγγίξει και κυρίως διώξε στα όρη στ' άγρια βουνά τις κυκλοθυμικές τάσεις σου.

Ο Ποσειδώνας, ανάδρομος από 13 Ιουνίου έως και 26 Σεπτεμβρίου, μπαντάρει λίγο τη βάρκα σου και ίσως να χαθείς μεσοπέλαγα, όμως παραμένεις γεννημένος και για δύσκολες καταστάσεις, να το θυμάσαι αυτό. Ξαφνικές αλλαγές κι ανατροπές δεν πρέπει να σε βγάλουν εκτός πορείας και να θυμάσαι πως ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.

Extra note: Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους και με το Δία να πιάνει κολλητιλίκια με το Ζυγό, η ανάγκη σου για ισορροπία γίνεται ακόμα εντονότερη. Βρες τους τρόπους να τη φέρεις στη ζωή σου.

Yes I do: Πάρε κάτι γήινο έτσι να βρεις τις ισορροπίες σας, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως in.

Ούτε στον εχθρό σου: Ξέχνα Κριούς, Διδύμους αρκετά.

pillowfights.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot