Ψάχνεις αγόρι για τα Χριστούγεννα; Γιατί είναι κακή ιδέα

Νοέμβριος 30, 2015
jumbo-banner

Ξέχνα το project «έχεις ένα μήνα για να βρεις αγόρι μέχρι τα Χριστούγεννα».

Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα και ψάχνεις σαν τρελή να βρεις αγόρι ώστε να πηγαίνετε βόλτες χέρι- χέρι στα μαγαζιά και να χουχουλιάζετε μπροστά στο τζάκι; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Έχεις κάθε λόγο να παραμείνεις single και να αφήσεις το project «βρίσκω αγόρι μέχρι τις γιορτές» για του χρόνου αναφέρει το followme.gr.

1. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για να βρεις το τέλειο δώρο. Θα πάρεις δυο τρία δώρα για την οικογένεια και καθάρισες.

2. Μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου με όποιον τρόπο θέλεις. Μπορείς να κάθεσαι και να κοιτάς απλά το ταβάνι χωρίς να σε λογοκρίνει κανείς. Και να ξεκουραστείς πραγματικά.

3. Ο φόβος της γνωριμίας με συγγενείς, γονείς, σόι κλπ κλπ δεν υφίσταται. Οπότε δεν πρόκειται να νιώσεις awkward σε ενδεχόμενο τετ- α- τετ με τη μέλλουσα πεθερά σου.

4. Μπορείς να φλερτάρεις. Είναι η περίοδος που όλοι παθαίνουν αμόκ και είναι ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες. Ακόμα και αν δεν έχεις σκοπό να προχωρήσεις, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις λίγο boost στην αυτοπεποίθησή σου.

5. Είναι η κατάλληλη εποχή για εσωτερική αναζήτηση. Σκέψου τι θέλεις και τι δεν θέλεις και τι σε κάνει ευτυχισμένη χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση. Αν είσαι σε μία μέτρια και άνευρη σχέση ενδεχομένως να αποδιοργανώνεσαι.

6. Τα Χριστούγεννα έρχονται οι φίλοι από το εξωτερικό και γενικώς είναι οι μέρες που θα συναντήσεις όλους τους ανθρώπους που δεν πρόλαβες να δεις λόγω ρουτίνας. Δείξε πόσο καλή φίλη είσαι και αφιέρωσέ τους το χρόνο που τους αξίζει.

7. Μπορείς να σταθείς μπροστά στον ατελείωτο μπουφέ του οικογενειακού τραπεζιού και να φας τα πάντα. Χωρίς λογοκρισία, χωρίς να αγχώνεσαι αν θα είναι παραφουσκωμένη η κοιλιά σου. Απόλαυσέ το.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot