Τρόμος στην κουζίνα: Ακέφαλο ψάρι επιτίθεται σε νοικοκυρά και γίνεται viral (Βίντεο)

Αύγουστος 01, 2015
jumbo-banner

Πώς ένα ακέφαλο ψάρι επιτέθηκε στη νοικοκυρά που προσπαθούσε να το μαγειρέψει;

Κάτι… ύποπτο φαίνεται πως ετοιμάζουν τα υποψήφια γεύματα του πλανήτη, καθώς ένα νέο περιστατικό με ακέφαλο ψάρι που προσπάθησε να αποφύγει το μαγείρεμα, προκάλεσε αίσθηση στο διαδίκτυο.

Με το κεφάλι στο νεροχύτη και καθαρισμένο από τα εντόσθια, το σαρκοβόρο αυτό ψάρι του γλυκού νερού (bowfin ή αλλιώς… πέστροφα) προσπάθησε να βγάλει τον εαυτό του από το μενού, προσφέροντας, σε μια νοικοκυρά, την τρομάρα της ζωής της.

Η άτυχη, μάλιστα, γυναίκα, ενώ προσπαθεί μάταια να συμμορφώσει το ακέφαλο ψάρι με μια πετσέτα, δέχεται… επίθεση, με αποτέλεσμα να σκοντάψει σοκαρισμένη. Αργότερα, δε, ενώ προσπαθεί να το κόψει, το ψάρι αντιδρά σε κάθε «άγγιγμα» του μαχαιριού, λες και προσπαθεί να το αποφύγει.

«Δεν το πιστεύω αυτό. Εξακολουθεί να κινείται κανονικά», ακούγεται μια ανδρική φωνή που απαθανατίζει το όχι και τόσο πρωτοφανές περιστατικό κάπου στη Βόρεια Αμερική. Άμα δεν ξέρεις να καθαρίσεις το ψάρι…

«Το σώμα μπορεί να κινηθεί ακόμα και με κομμένο το κεφάλι, επειδή ο νωτιαίος μυελός μπορεί να δώσει ώθηση στο σώμα», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε:

«Είναι το ίδιο πράγμα που κάνει και ένα φίδι να κινείται με το κεφάλι κομμένο ή την καρδιά έξω από το σώμα. Δεν είναι ζωντανό, αλλά τα νεύρα κάνουν ακόμα τη δουλειά τους. Οι μύες εξακολουθούν να έχουν ενέργεια μέσα τους και μπορούν να συνεχίσουν να κινούνται από μόνες τους. Είναι κάτι σαν αντανακλαστικά».

Δείτε το βίντεο με την επίθεση του ακέφαλου ψαριού:


fimes.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot