Το "How to get away with murder" είναι μια νέα δικαστική σειρά που συγκλονίζει! (Trailer)

Νοέμβριος 01, 2015
jumbo-banner

Έφτασε η εποχή που τραβάει ο οργανισμός μας να μείνουμε στο σπίτι και να κάνουμε τηλεοπτικούς μαραθώνιους μέχρι το πρωί.

Αν είσαι και εσύ fan των τηλεοπτικών σειρών τότε welcome to the club!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ο σκηνοθέτης αλλά και παραγωγός του "How to get away with murder" είναι ο Peter Nowalk, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το "Scandal" και αλλά και το "Gey's Anatomy".

Όσοι έχουν ξεκινήσει και παρακολουθούν την σειρά στο παρελθόν έχουν παρακολουθήσει τις εξής:
"Orange is the new black", "Quantico", "Empire", "Criminal Minds", "The Blacklist", "Limitless", "The Vampire Diaries", "Pretty Little Liars", "Blindspot" και το"American Horror Story".

Επίσης αν σου αρέσουν τα δικαστικά και οι ταινίες μυστηρίου είναι μια από τις σειρές που θα σε καθηλώσει και δεν θα θέλεις να τελειώσει ποτέ.

Το lifo.gr αναφέρει 5 λόγους ακόμα που πρέπει να ξεκινήσεις το "How to get away with Murder" σήμερα κιόλας!
1. Η πρωτότυπη υπόθεση. Έχουμε δει πολλά δικαστικά δράματα με ενόχους που βρίσκουν μετά ικανό δικηγόρο που τους γλιτώνει. Τι συμβαίνει αν ο θύτης είναι δικηγόρος, και ξέρει τι θα τον ρωτήσουν στο δικαστήριο, την ώρα που διαπράττει ένα έγκλημα;

2.Η ομάδα των ηθοποιών. Εκτός από την διάσημη πρωταγωνίστρια (Βαϊόλα Ντέιβις) οι υπόλοιποι, νεότεροι και πιο άγνωστοι ηθοποιοί καταφέρνουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

3.Η ψυχολογική πτυχή. Όταν άγνωστοι συνδέονται αναγκαστικά με δεσμούς που συντηρούνται μόνο με τη συνενοχή, οι εντάσεις και οι αντιθέσεις εκτοξεύονται. Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος, ποιος θα είναι ο πιο δυνατός, και τι πρόσωπο δείχνει ο καθένας δημόσια;

4. Η σκηνοθεσία. Μετά το αρχικό σοκ του υπερβολικά γρήγορου μοντάζ, όταν κανείς αναρωτιέται «γιατί τόσος κόπος;» έρχεται η στιγμή που η ταχύτητα αποκτάει νόημα.

5. Η επιβράβευση. Σπάνια εμφανίζεται στην τηλεοπτική μας ζωή μια ευκαιρία να επιβραβευτούμε για την υπομονή μας. Αυτή η σειρά δεν τα δίνει όλα από την αρχή για να σε κρατήσει. Αν φτάσετε στον δεύτερο κύκλο, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot