Το 1ο σύστημα ισιώματος με τη δύναμη του ατμού

Ιανουάριος 14, 2014
jumbo-banner

Για 1η φορά δύο μάρκες παγκόσμιου βεληνεκούς, η L'Oréal Professionnel και η Rowenta, συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους για να φέρουν την επανάσταση στο χτένισμα: το Steampod.

Το Steampod είναι το 1ο σίδερο ισιώματος που μεταφέρει συνεχή και υψηλή ροή ατμού και σε συνδυασμό με τα προϊόντα Steampod εγγυάται εκπληκτικά αποτελέσματα στα μαλλιά κάθε γυναίκας.
Ατμός: μια επαναστατική τεχνολογία

Το Steampod είναι το 1ο σίδερο ισιώματος παγκοσμίως που παράγει συνεχή και υψηλή ροή ατμού, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής ατμού.
Το Steampod προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα απόδοσης, χάρη σε τεχνικές καινοτομίες:
• Σύστημα καθαρισμού του νερού για την παραγωγή ατμού με απαράμιλλη καθαρότητα.
• Αποσπώμενη χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά πριν από την εφαρμογή.
• Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 5 θέσεων (από 170 έως 210 °C) ανάλογα με το επιθυμητό στυλ και το βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών.
• Υψηλής τεχνολογίας ανοδιωμένες κεραμικές πλάκες με μετακινούμενη δομή για ομοιόμορφη πίεση και τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες με φυσική κίνηση.

Τεχνολογία Προκερατίνης: η καλύτερη περιποίηση της L’Oréal Professionnel
3 προϊόντα: 2 κρέμες και 1 serum. Οι κρέμες λείανσης και αναδόμησης εμπεριέχουν Προκερατίνη, Ceramides και ιοντικούς παράγοντες που βοηθούν στην αναδόμηση της τρίχας και την ενδυνάμωση του εσωτερικού της, ώστε να προσφέρουν την ιδανική προστασία ενάντια στην ευαισθητοποίηση που προκαλεί το ίσιωμα. Διαθέσιμες σε 2 διαφορετικούς τύπους, που προσαρμόζονται στο βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών. Το τρίτο προϊόν, είναι το προστατευτικό serum που ενεργοποιείται με τον ατμό και περιέχει θρεπτικά εκχυλίσματα ελαίων avocado και βερίκοκου, ειδικά σχεδιασμένο για εξαιρετικά ευαισθητοποιημένα τμήματα των μαλλιών.  

Steampod: Η τέχνη στην υπηρεσία του κομμωτηρίου
Τα μαλλιά γίνονται απόλυτα ίσια, λεία και μεταξένια με εκτυφλωτική λάμψη και κίνηση. Επισκεφθείτε επιλεγμένα κομμωτήρια, που συνεργάζονται με τη L'Oréal Professionnel, για να γνωρίσετε την επανάσταση στο χτένισμα μαλλιών. Δε θα θέλετε να ξαναχτενιστείτε χωρίς το Steampod!

Πηγή:ilovestyle.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot