Το σποτ που θα σε ανατριχιάσει (Video)

Μάιος 27, 2015
jumbo-banner

Τον γύρο του κόσμου κάνει η διαφήμιση από την Αργεντινή, με πρωταγωνιστή έναν σκύλο και το ηλικιωμένο αφεντικό του.

Ένα συγκινητικό διαφημιστικό σποτ έφτιαξε το Ιδρυμα Μεταμόσχευσης Ηπατος της Αργεντινής και το βρήκαμε στο lifenewscy.com προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη δωρεά οργάνων.

Πρωταγωνιστές της διαφήμισης που κάνει τον γύρο του κόσμου, είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας κι ο σκύλος του.Ο σκύλος, πιστός και αφοσιωμένος στο αφεντικό του, δεν τον αφήνει ούτε στιγμή από κοντά του.Τον ακολουθεί παντού. Στέκεται έξω από το καφενείο όπου ο άνδρας πίνει καφέ με τους φίλους του, τον περιμένει με υπομονή όταν ψωνίζει στα καταστήματα κι εκείνος κάθε φορά του δίνει κι από έναν μεζέ.

Είναι αχώριστοι μέχρι που κάποια στιγμή τα πάντα ανατρέπονται. Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο σκύλος τρέχει πίσω από το ασθενοφόρο. Οι τραυματιοφορείς μεταφέρουν τον ηλικιωμένο στο χειρουργείο. Ο σκύλος περιμένει έξω από την κλινική. Μέρα - νυχτα, με ήλιο ή με βροχή. Τα μάτια του καρφωμένα στην πόρτα της κλινικής.

Ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και ο σκύλος σηκώνεται γεμάτος χαρά. Δεν βλέπει όμως τον καλό του φίλο αλλά μια γυναίκα. Αμέσως τρέχει κοντά της. Νιώθει το αφεντικό του. Νιώθει πως ο φίλος του ζει μέσα στο σώμα αυτής της γυναίκας...



Για περισσότερα συγκινητικά βίντεο πατήστε ΕΔΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot