Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τους λάτρεις του καρτ (Βίντεο)

Απρίλιος 06, 2016
jumbo-banner

Τη δυνατότητα να κοντράρονται στην πίστα μεσοπέλαγα θα δίνει στους επιβάτες του το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Norwegian Joy.

Τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν απίστευτες υπηρεσίες, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει κανένα που να ικανοποιεί τις ανάγκες των βενζινοαίματων επιβατών.

Αυτό θα αλλάξει με το Norwegian Joy, το οποίο σύντομα θα προστεθεί στον στόλο της Norwegian Cruise Lines, αφού θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου -σύμφωνα με την εταιρία- με πίστα καρτ στο κατάστρωμά του. Σύμφωνα με το newsit.gr μια πίστα με μικρό πλάτος αλλά με έντονες υψομετρικές διαφορές. Κι αν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την οδήγηση καρτ στο κατάστρωμα, κανένα πρόβλημα, αφού μέσα στο πλοίο θα υπάρχει και ένας κορυφαίος εξομοιωτής οδήγησης.

Πέρα από τα παραπάνω, το Norwegian Joy θα προσφέρει γερές δόσεις πολυτέλειας στους 3.900 επιβάτες του. Ιδίως στους πιο ευκατάστατους, που θα μπορέσουν να κλείσουν μια από τις 74 υπερπολυτελείς σουίτες του The Haven, ενός ξεχωριστού συγκροτήματος μέσα στο πλοίο, με πριβέ εσωτερικές πισίνες και εστιατόρια με πανοραμική θέα. Μεταξύ των τριών καζίνο και των καταστημάτων με κοσμήματα, ρούχα και ηλεκτρονικά είδη, θα υπάρχει και μια αίθουσα εικονικής πραγματικότητας.

Το Norwegian Joy κατασκευάζεται στη Γερμανία και θα ξεκινήσει τα ταξίδια του το καλοκαίρι του 2017, με αναχωρήσεις από το Πεκίνο και τη Σανγκάη. Άλλωστε, κατά την εταιρία, είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες των Κινέζων καταναλωτών.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot