Το Πρωινό - Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά!

Δεκέμβριος 31, 2015
jumbo-banner

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά υποδέχονται τον καινούριο χρόνο με μια ξεχωριστή βραδιά.

Η πιο λαμπερή και γιορτινή παραμονή Πρωτοχρονιάς πραγματοποιείται φέτος στον ΑΝΤ1 από την πιο ζεστή και κεφάτη παρέα! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με συντελεστές της εκπομπής «Το Πρωινό», φοράνε τα πιο εορταστικά τους χαμόγελα και μας παρουσιάζουν μια αξέχαστη παραμονή Πρωτοχρονιάς με άφθονο κέφι!

Ο Διονύσης Σχοινάς δίνει το έναυσμα της βραδιάς και παρασέρνει τους προσκεκλημένους - τους αγαπημένους πρωταγωνιστές των σειρών του ΑΝΤ1, «ΜΠΡΟΥΣΚΟ», «ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» και «ΤΑΜΑΜ» - σε ένα διαφορετικό Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το δυναμικό performance του.

Τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Μάκης Δράκος και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου που αναδείχθηκαν μέσα από το «The Voice», η ταλαντούχα Στεφανία Ρίζου αλλά και ο απολαυστικός Γιάννης Βαρδής, οι οποίοι μαγεύουν το κοινό με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους.

Τη διασκέδαση απογειώνει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ερμηνεύει όλες του τις επιτυχίες και δημιουργεί ένα ξεσηκωτικό κλίμα και την πιο εντυπωσιακή αλλαγή χρονιάς, γεμάτη διασκέδαση, τραγούδι και χορό! Η συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με το σπουδαίο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο προσφέρει ένα απολαυστικό θέαμα και μοναδικό τηλεοπτικό στιγμιότυπο.

Η πιο λαμπερή αλλαγή χρονιάς έρχεται στον ΑΝΤ1 μέσα από ένα ξεχωριστό βραδινό show με πολλή μουσική, θετική διάθεση και αστείρευτη διασκέδαση που αποτελούν το πιο δυνατό καλωσόρισμα του 2016!
1
2
3
4
5
6
7
8

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot