Το κάνει γιατί του αρέσεις (Βίντεο)

Απρίλιος 26, 2016
jumbo-banner

"Μην ρίχνεις την μπάλα σαν κορίτσι"

"Σε χτύπησε γιατί στην πραγματικότητα του αρέσεις"

Κλασσικές ατάκες που έχουμε ακούσει όλοι σαν παιδιά κάποια στιγμή στη ζωή μας και που δυστυχώς συνεχίζονται να λέγονται διαμορφώνοντας λανθασμένα πρότυπα και αντιλήψεις. Όπως διαβάζουμε στο avmag.gr, η κυβέρνηση συναπισμού της Αυστραλίας, ξεκίνησε μια νέα διαφημιστική καμπάνια, με τίτλο Respect, με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν γονείς και δάσκαλοι ώστε να πατάξουν την ασέβεια και την επιθετική συμπεριφορά από τα αγόρια και τους νέους άνδρες προς τις γυναίκες.

Χαρακτηριστικά στη σελίδα της καμπάνιας www.respect.gov.au διαβάζουμε:
"Ως γονείς και ως πρότυπα νέων θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Θέλουμε να έχουν θετικές εμπειρίες, υγιείς σχέσεις και ευκαιρίες να μάθουν και να εξελιχθούν ως άνθρωποι. Θέλουμε να κατανοήσουν τι είναι σωστό και τι λάθος. Θέλουμε να σέβονται τους άλλους όπως και τους εαυτούς τους.

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να δώσουμε το σωστό παράδειγμα, αλλά μερικές φορές άθελά μας λέμε πράγματα που δίνουν λάθος εντύπωση με αποτέλεσμα να δικαιολογούμε την οποιαδήποτε ασεβή συμπεριφορά.
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τον κύκλο της βίας καθώς όλα ξεκινάνε από τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε να σταματήσει αυτό πριν καν ξεκινήσει".

Για να δεις το spot της καμπάνιας πάτησε play στο βίντεο που ακολουθεί.



ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot