Το ζώδιο του μήνα είναι "Αιγόκερως". Ωχ..

Ιανουάριος 05, 2016
jumbo-banner

Καλώς τον Λόρδο! Δεν πιστεύω να θέλεις να σηκωθώ για να χαιρετήσω, έτσι?

Μπορεί ο Λέοντας να θεωρείται ο άρχοντας του ζωδιακού, αλλά έχουμε και τον Λόρδο στην παρέα μας, ή αλλιώς τον Αιγόκερω σύμφωνα με το astrology.gr.

Κάποιοι πασχίζουν για να γίνονται αρεστοί. Κάποιοι άλλοι, δε θέλουν με τίποτα να κακοκαρδίζουν τους άλλους. Υπάρχουν κι εκείνοι που θέτουν εαυτόν προς θυσίαν υπέρ τρίτων... Και φυσικά υπάρχει κι ο Αιγόκερως.

Δεν ξέρω αν έγινα σαφής, αλλά, ο Αιγόκερως δε θα γίνει ποτέ κομμάτια και για κανέναν. Αγαπά πολύ τον εαυτό του και τον σέβεται. Δεν μοιράζει υποσχέσεις κι έτσι δεν χρειάζεται να τις κρατήσει κιόλας. Βλέπει τον κόσμο στις πραγματικές του διαστάσεις και δεν χαρίζεται (μήτε χαρίζει) σε κανέναν και τίποτα.

Φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό, που οι υπόλοιποι δεν κατανοούμε πλήρως, δεν νιώθει την ανάγκη να μοιράζεται ψυχαναγκαστικά τα συναισθήματα του, ούτε συμφωνεί με τις εύκολες συναισθηματικές εκδηλώσεις . Προτιμά να κρατάει αποστάσεις και να διατηρεί το ατσαλάκωτο του ύφος.
Έλα όμως που και ο Λόρδος έχει τρωτό σημείο! Είναι μια λέξη, μια λέξη τόση δα, που του προκαλεί τρόμο! ΠΡΕΠΕΙ! Μια λέξη, τόσες σκέψεις. Αν ο Αιγόκερως μπορούσε να ξεπεράσει τα ‘’πρέπει’’ του και τον καθωσπρεπισμό του... δεν θα ήταν πια ο Αιγόκερως και δεν θα είχε λόγο ύπαρξης. Θα ήταν μάλλον ένας μποέμ τύπος, καλή ώρα σαν τον Υδροχόο και θα έκοβε βόλτες, χωρίς να του καίγεται καρφί για την γνώμη των άλλων και για τα ανεκπλήρωτα καθήκοντά του.

Αλλά ένα κούτελο έχει στην κοινωνία, κι η κοινωνία οφείλει του αναγνωρίσει την ανωτερότητά του! Διότι λησμόνησα να σας πω ότι ο Λόρδος μας, μπορεί να μην ενδιαφέρεται για την μεμονωμένη γνώμη προσώπων, καίγεται όμως να πατήσει το ανώτερο σκαλοπάτι της κοινωνικής, επαγγελματικής, ιεραρχικής εξέλιξης. Εξ’ ου και νοιάζεται για το τι θα πει ο καλός ο κόσμος! (τους υπόλοιπους, τους έχουμε ξεγραμμένους ούτως ή άλλως!)

Εύκολα τον χαρακτηρίζεις κρύο, ψυχρό, υπολογιστή, άκαρδο. Δύσκολα τον καταλαβαίνεις, ελάχιστα σου επιτρέπει να τον πλησιάσεις. Περίεργο φρούτο, κάπως δύσκολο, δύστροπο και μερικές φορές, δυσάρεστο. Ίσως να φταίει ο Κρόνος που τον βάφτισε στην σκληράδα του, ίσως να μην τον καταλαβαίνουμε εμείς. Κι είναι και τόσο σνομπ μερικές φορές! Σε εξοργίζει!

Άντε να μάθεις σε Αιγόκερω να χαλαρώνει. Πιο εύκολα διδάσκεις σε αλεπού να χορεύει ταγκό...

...Χαμογέλα βρε! Τι σου ζητάμε;;;

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot